Şimdi Ara

Kaybedince Enkaz, Kazanınca Beğendim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hakeen

ne vardı abi bu keitada kewell a laf atmışsın taraftara oynuyor diye, keitaya ne demeli ozaman, gönderilerek en iyisi yapıldı bence
    emre çolak bence iyi bi oyuncu kumaşı var fakat pişmesi lazım
    diğer konularda katılıyorum

O anlamda değil, Keita öyle yada böyle oynuyordu en azından. Ama 90 dakikayı kaldıramıyor denilen Kewell Asya kupasında 90 dakika + 30 dakika uzatmada tereddütsüz oynuyor. Bunun üzerine bir kaç gün sonraki maçlarda bile 90 dakika oynuyor. Sakatlığı gerçek yada bahane buna birşey diyemem. Gerçek şu ki, ülkemin takımı diye kendisini bu kadar zorlayarak oynuyabiliyorsa, kendine zarar veriyorsa, G.Saray'ı düşünmüyorsa o oyuncudan hayır gelmez. Ama ben bunu iyi niyetle yaptığına inanmıyorum açıkcası. Aksini ispatlayacaksa çıksın 5 maç üst üste oynasın?

Size şu kadarını söyleyebilirimki Emre Çolak ne pişer nede kavrulur. Fizik sıfır, teknik sıfır. Ara sıra bi zahmet iyi orta yapar asist olur. Devamlılığı olmaz. Siz kumaşı elinize aldığınızda bir kere kalitesine bakar alırsınız. O kumaşın sonradan kötü çıkma ihtimali olmaz Ancaak, G.Saray'da üst düzey olarak çok iyi futbolcular olursa, galibiyetlerde geliyorsa çok fazla göze batmaz. Unutmayınızki her takımda kadroda genel anlamda 1-2 kötü yada idare eder derecede futbolcular vardır. Bunlar fazla göze batmaz.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Hagi'nin teknik direktörlükten anlamadığı gerçeği yanında bir gerçek daha var. takım her ne kadar doğaçlama oynuyorsa da eskiye nazaran çok mücadele ediyor. ayrıca yeni transferler hagi'nin transfer tercihlerini doğruluyor. geçen yıl devre arasında gio ve jo yerine stancu ve culio'yu alsak geçen yıl öyle bitmezdi.

bütün bunlar hagi'yi teknik direktör yapmaya yetmez. saçma oyuncu tercihleri ve hatta maç içinde yanlış adamların değiştirilmesi yanında uygunsuz yerlerde oynamaları facia! bunlara amenna ama lütfen hakkını da verelim.

bir aralar kümeye de oynasak mücadele görmek istiyoruz sesleri vardı. bunun yanında gençleri de görmek istiyoruz diyenler vardı. onlar bu gün teşekkür etmeliler.

Katılmıyorum. İyimi diyorsunuz, aba altından sopamı gösteriyorsunuz anlamak güç açıkcası. Sizin deyiminiz ile Rijkaard varken de Mustafa Sarp koşma rekoru kırıyordu neredeyse, kayda değer futbolunu görebiliyormuydunuz?

Siz bile şu an G.Saray'ın başına geçseniz teknik direktörlük bilmediğiniz halde bile oyunculara ilk diyeceğiniz kelimeler, "Mücadele, mücadele. Koşacağız hiç durmadan saldıracağız." Ama ne ile? Savaşa giderkende koşuluyor ama elin boş iken değil. Elin boş halde savaşa koşarsan ne olacağını kestirmek zor olmaz her halde? G.Saray'da da koşuyorsun ama ne yaptığını bilmez bir vaziyette!..

rijkaard'ın ismini kullanmamaya çalıştım çünkü onu da sevenler var.
    aba altından sopa da değil benimki. hagi'nin elestirilmesi gereken yönlerini ve doğru yaptıklarını yazdım. kötülerken tamamen silip atmayın demek istedim.

rijkaard konusuna gelince, o bir profesyonel. kadrosundaki oyuncuların da profesyonel olması gerekirdi. sadece işini yapan gerisine karışmayan. halbuki bizde sırf gaz verilmesi gereken bi sürü oyuncu var. elano bile kariyerine rağmen profesyonel değildi. gittiği yerde kulüp başkanı onu evlatlık alınca bir anda patlama yaptı. hagi'nin yaptığı gibi rijkaard da antremanda oyuncularıyla beraber top koştursa hagi'den daha başarılı olurdu bence. hagi'nin antremanlarda kendini nasıl parçaladığını biliyoruz.

vel hasıl, ikisini bir anda yapan biri olunca başarılı olacağız umarım. ya da hagi deneme yanılma yaparak bu işin böyle gitmeyeceğini görecek kendine çeki düzen verecek.

• Kewell'ın durumu benim de gözüme çarptı ama bu adamla maç başı yüksek ücretle anlaşıldı niye oynamasın ki?

Stancu sanırım forvet olarak değil sol açık olarak alınmış. Bir forvet sürekli olarak korner kullanıyorsa, serbest vuruş kullanıyorsa kimse kusura bakmasın o takımdan bir şey olmaz. Stancu'ya bunları yaptırmak, Culio'ya, sen bu işi bilmiyorsun demek, diğer oyunculara siz bu işi bilmiyorsunuz demektir!..

Henry Arsenal'dayken hem kornerleri, hemde serbest vuruslarini kullaniyordu ve bildigin gibi takim çok basariliydi ve kendisi de çok iyidi.

Geri kalan yazdiklarina katiliyorum.

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Stancu sanırım forvet olarak değil sol açık olarak alınmış. Bir forvet sürekli olarak korner kullanıyorsa, serbest vuruş kullanıyorsa kimse kusura bakmasın o takımdan bir şey olmaz. Stancu'ya bunları yaptırmak, Culio'ya, sen bu işi bilmiyorsun demek, diğer oyunculara siz bu işi bilmiyorsunuz demektir!..

Henry Arsenal'dayken hem kornerleri, hemde serbest vuruslarini kullaniyordu ve bildigin gibi takim çok basariliydi ve kendisi de çok iyidi.

Geri kalan yazdiklarina katiliyorum.

Onların kadrosu ile bizim kadroyu bir tutuyorsunuz her halde. G.Saray'da gol atacak kaç ayak var?

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• bana göre bir futbolcunun sürekli sakatlanıp aylarca sahalardan futboldan uzak kalmasının sebebi yaptığı sözleşmedir. Ne yazıkki bizim yöneticilerimiz idarecilerimiz transfer yapıp taraftara yaranacağım diye futbolcuyu daha tek maç oynamadan milyon dolarlara boğuyorlar bunun sonuçlarıda ortada.

Aynı oyuncuya çok küçük miktarda sözleşme parası onun dısında oynadığı maç kadar para önerin bakalım sakatlanıyormu yada sezonda sakatlık yüzünden kaç maç kaçırıyor ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.