Şimdi Ara

Kayak mı daha zor Snowboard mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kayak mı daha zor Snowboard mu ?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2022)
Giriş

• kaymak kolay ve zevklidir,gerisini bilmem
  • Ben hepsini yaptim en zoru wakeboards wakeboardi devam ettiriyorum en heyecanlisi ama insani pert ediyor orasi ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan Snowboard gibi görünüyor.

• Kayak merkezine gideceksin anlaşılan.snowboard biraz zor geldi bana kayak al bir tane durmayı öğren yeter sonra ver kendini bayır aşağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Kayak merkezine gideceksin anlaşılan.snowboard biraz zor geldi bana kayak al bir tane durmayı öğren yeter sonra ver kendini bayır aşağı.

Yok bugün geldim. Kayakta biraz acemiyim yani dağın en üstünden (çok yüksek bir dağ değil tepe diyelim ) inerken en az 7-8 kere düştüm Yani zorladı biraz bende meraktan işte birde snowboard merakı var ondan sordum
  • İkisinide kullandım snowboard daha yorucu ve zor dolayısıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle snowboard
  • Kaykay bildiğim için seçimimi Snowboard'tan yapmıştım, çok da memnunum eller serbest ooh mis kayak neymiş. Ayrıca en iyisi de kızak.
  • Uzun suredir kayak yapıyorum, snowboard'u hiç denemedim ama kayak daha zor ve riskli gibime geliyor. Bir kez bacağımı burkmuştum, bir kere de hafif ters dönmüştü ve tendonlarin yırtılmasına ramak kaldığını söylemişti doktor. Boardda bacaklarin sabit ve paralel oldugu icin daha az riskli olduğunu düşünüyorum. Bir tek arka tampon var o biraz sıkıntı olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.