Şimdi Ara

Kawai Kw-bm5 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Subwoofer 40W
    Uydular 10W
    Center 12W

Sizce bu değerler gerçek midir?
    Fiyatı 100 miyon

• up
  • Uydu hoparlörleri ve center hoparlör için birşey diyemeyeceğim ancak 40 Watt Subwoofer bana biraz sallama gibi geldi. Sanki sadece bass vermek için mi tasarlanmış gibi duruyor. Fiyatı da bence kalitesini göz önüne seriyor. Ben tavsiye edemeyeceğim. Biraz daha özelliklerini yazarsan (decoder hakkında) daha net yorumlar yapabiliriz.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yavuzbah</i>
    <br />Uydu hoparlörleri ve center hoparlör için birşey diyemeyeceğim ancak 40 Watt Subwoofer bana biraz sallama gibi geldi. Sanki sadece bass vermek için mi tasarlanmış gibi duruyor. Fiyatı da bence kalitesini göz önüne seriyor. Ben tavsiye edemeyeceğim. Biraz daha özelliklerini yazarsan (decoder hakkında) daha net yorumlar yapabiliriz.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bu fiyata digital decoder varsa al kaçırma derim
  • http://www.zirveelektronik.com/sessistem.htm

creative 5200 + 5.1 !

daha cumartesi topladım **** gibi bağırıyor maşallah!!![^]
  • digital decoderi yoktur sanırım
  • uzaktan kumandası da varmış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili IMID arkadaşım. Creative 5200 bildiğim kadarıyla digital decoder içeriyor. (Özür; o model 5700) DVD Player.a bağladın mı? Biraz bağlantılar konusunda bizi aydınlatırsan iyi olur. Çünkü bu ses sistemleri hakkında oldukça fazla soru ve sorunlarla karşılaşıyoruz. Şimdiden teşekkürler.
  • Ya hocam nedir bu? 100Milyona 5.1 alıyorsun bi de dekoderi olsun... Ses duyabiliyorsan çok iyi almışsın demektir. Kawai...Neyse yorum yapmayım gene arbede çıkacak!
  • 100 milyon mu.Bence uyduruk bişe. Aha bak ben sana bi hoparlör yazıyom. Bi de buna bak. Hepsiburada.com da var. Fiyatı 250 kaat. Bi de kulaklık veriyolar yanında. =) ben almaya karar verdim. Mal elime geçince size yazarım nassı bişe olduğunu.

5.1 surround yapı
    Ahşap subwoofer
    DTS, AC-3 ve Dolby desteği
    P.M.P.O: 6800W
    Subwoofer: 50W
    Front Satellite: 15W * 2
    Center Satellite: 15W * 1
    Surround Satellite: 15W * 2
    Aktif kablosuz uzaktan kumanda
    Ön panel ve uzaktan kumanda üzerinden kontrol
    Bağımsız ses ayarı
    Dijital gösterge
    VCD / DVD / PC bağlantısı
    Speaker ayakları
    Garanti: 2 yıl
  • fiyat sorun oldu sanırım.Esas satış fiyatı 150 milyon civarı.Ben bir yerde 100 milyona buldum.Kaçak sanırım.Fatura falan vermeden 100 milyona verecek
  • Bi kere adında hayır yok. Kawai
  • coconur
    hangi model o bize link verebilirmisin
  • Hoca sorun olan fiyat değil. Sorun olan malın kalitesinin ne olduğu? Decoder nasıl? 5+1 Analog girişi mevcut mu yoksa sadece iki kanaldan mı ses giriyor? En önemlisi sesini dinledin mi? Distorsiyon yani ses düzeyinde özellikle yarım seviyeden sonra bozulma var mı? Özellikle subwoofer ahşap mı?

Bütün bunları hevesini kırmak için değil aldıktan sonra pişman olmaman için yazıyoruz. Böyle markalara pek kulak asmayın. Hatta ve hatta sesini duymadığınız hiçbir ürünü de almayın.
  • arkasına baktığımda 5+1 ve 2+1 diye ayarlanan bir switch vardı ve bir sürü giriş :)Subwoofer ve diğer uyduların hepsi ahşap.İlk önce sesini bir dinleyeyim
    Teşekkürler
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drhardware</i>
    <br />Ya hocam nedir bu? 100Milyona 5.1 alıyorsun bi de dekoderi olsun... Ses duyabiliyorsan çok iyi almışsın demektir. Kawai...Neyse yorum yapmayım gene arbede çıkacak!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    APU muhabbetinden sonra cinnet geçirirsin valla:)))

bu arada crative 5200 ü dinledim.bu tür şeyler görecelidir ancak çok da mattah bir hoparlör seti değil arkadaşlar...
  • bence o fiyata kaçmaz.Watt degerlerinin yanlış oldugunu sanmam,aam sesi sonuna kadar açamadıktan sonra gürültü yapar ancak.Satelitlerin ahşap olması çok iyi.Creative 5300 bile ahşap değil.ve wooferı okadar ahamşaam değil.
    Bence bakmak gereken satalitlerde ses canlımı yoksa radyo dan gelir gibimi(like my everest).Bass tatmin edicidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.