Şimdi Ara

Kavgada plakamı çektiler birşey olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce trafikte malesef kavga çıktı o vurdu ben vurdum derken nefeslenme molasında polisi aradım  karşı tarafta akrabalarını aradı sonra çekti gitti. Polis geldi mevzuyu anlattım tam darp raporu almaya gidecez akrabaları geldi. Polisin yanında üstüme yürüdüler falan polisle akrabalar arasında bir hırgür çıktı. Akrabanın biri "dur sen dur çek şunun plakasının fotosunu" dedi ve çektirdi ama Karşı taraf hiç tekin değil fotoyu çeken adam ortadan kayboldu.daha sonra kavga.ettiğimiz adam geldi tatlıya bağladık polislerle beraber dağıldık. Dediğim gibi tekin değiller ilk kavgada bıçak falan çekmişler. Bu plakadan bana ulaşabilirler mi ? Polis iki tarafta şikayetçi değil diye tutanak tutup imzaladık. Yarın Birgün şikayetçi olurlar mı ? Darp raporu almalımıydım ? Mevzuda haklı taraftım çünkü poliste anlatınca ve polis karşı tarafı görünce hak verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 24 Eylül 2023; 21:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen darp raporunu al. Her ne lazim olur belli olmaz bulunsun kenarda. Hizlica araci eşinize satiş yapin plaka degisikligi isteyin. Satis yapin diyorum ki olurda bir ceza gelirse odemek zorunda kalmazsiniz borc vergi dairesinde uzerinizde durur atacinizi satmaniza engel bir durum olusturmez. Zaten 5 sene icerisinde af cikar.

• Sizi bulamazlar ama hata yapmışsınız.
    Polis gelmiş tutun tutanağı o saatten sonra kimse size bir şey yapamaz. Bu tip adamlarda zaten tek dosya olmaz diğer dosyası patlar korkusu vardır. Havlayan it gibi havlar durur. O gün erkek olup, ertesi gün dansöz gibi olanı çok gördüm. Yıkacak adam zaten sizi orada yıkardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulamazlar. Kimse vermez. Yarın unuturlar zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tanıdık sigortacısı varsa bulur adresini, sigortacılar bize ruhsatın köşesindeki seri no yu soruyor ama çoğu durumda plakayı yazdığında çıkıyor tüm bilgiler eğer o şirketten (sigorta şirketi, sigorta acentesi demiyorum) daha evvel poliçe yapmışsan.

Neyse konu bu değil, tanıdığı polis vs varsa da bulur adresini rahatça. Ayrıca buna bile gerek yok o plakayla gidip savcılığa veya polise şikayet etse, bu plakanın sahibi bana vurdu dese yine bulur seni rahatça zira hukuk sisteminde her bilgi açıktır şikayet eden, edilen, avukat isimleri, adresler telefonlar vs vs. Hayatınızda bir kez olsun ifade tutanağı doldurdu iseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır yani tüm veriler orada yazıyor zaten.

Mevzu şu ki, önce kavga edip sonra adresini bulmalarından korkuyorsun. Asıl mevzu bu olmalı bence. Yoksa herkes herkesin adresini rahatça bulabilir zira çok eski olmayan bir tarihte e devlet veya seçim sistemi verileri sızdırılmıştı ve çeşitli sitelerde ad soyad yazınca tüm adres telefon ne varsa çıkıyordu hatırlarsanız.

https://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/04/160406_yildirim

Yani zaten bu kadar veri sızdırılmış, isteyen istediğinin tc sini bile Google dan bulabiliyor. Yani bu tarz şeylerden çekinecek vaziyet çoktan geride kaldı.

Mesela tc sorana direkt veriyorum zaten vermesem de Google da kısa bir arama ile bulabiliyor. Üstte de kaynak attım.

Yani bu devirde bu tarz verilerin saklanması çok zor hocam özetle.

Biz asıl mevzuya odaklanalım, niye korkuyorsun? Etmişsin bir kavga geçmiş olsun. Mevzu yaşanmış bitmiş. Baktın uzatmaya karar verdiler, ne bileyim şikayetçi oldular ya da seni rahatsız etmeye başladılar o zaman daha detayı ile konuşalım. Bu arada o şikayetçi değilim diye imzaladıkları kağıdı çok rahat reddederler baskı altında imzaladım korktum şeklinde.

Karakolda şahsın ifadesi alınıyor, mahkemeye çıkınca başka ifade veriyor mesela karakolda baskı altındaydım vs vs diyerekten. Yani bir şey değil o şikayetçi değilim imzası özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2023; 0:14:22 >

• Yalnız helal olsun kavga çok nizami. Nefeslenme molası bile var 

• O konuda İrlandalı Boksör VS Aksaray Esnafı muhaberesi zirvedir.

Zira turist muhterem arada bir ringin köşesine gider gibi otele giriyor, dinlenme ve su molasından sonra ringe yani sokağa geri dönüp kaldığı yerden yargı dağıtmaya devam ediyordu. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mythology kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.