Şimdi Ara

Kavgada en çok hasarı neresi verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın kavga ediceğim 2 kişiyle döveceğim kesin gibi bir şey fakat hasar bırakmak istiyorum nereye vurayım ? Hep hatırlasınlar istiyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSFİT -- 16 Nisan 2013; 13:02:58 >
  • r
  • bunun cevabını çok iyi biliyorsun evlat
  • ulti bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

Yarın kavga ediceğim 2 kişiyle döveceğim kesin gibi bir şey fakat hasar bırakmak istiyorum nereye vurayım ? Hep hatırlasınlar istiyorum

Kalıcı hasar odunla verilir, ama kavgaya girmeden önce odunu biraz ısıt, daha sonra dal, bi süre sonra odundan duman çıkacak, anlaki odun hararet yaptı, odunu biraz boşa salla soğusun, sonra devam baktın kıvılcım çıkıyo anlaki odun kontrolden çıktı. Neyse kavga kötü bişeydir dövüşme seviş onlarla öp onları ohhh sarıl onlara....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

Yarın kavga ediceğim 2 kişiyle döveceğim kesin gibi bir şey fakat hasar bırakmak istiyorum nereye vurayım ? Hep hatırlasınlar istiyorum

Kalıcı hasar odunla verilir, ama kavgaya girmeden önce odunu biraz ısıt, daha sonra dal, bi süre sonra odundan duman çıkacak, anlaki odun hararet yaptı, odunu biraz boşa salla soğusun, sonra devam baktın kıvılcım çıkıyo anlaki odun kontrolden çıktı. Neyse kavga kötü bişeydir dövüşme seviş onlarla öp onları ohhh sarıl onlara....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burun ve orta nokta
  • Buruna verilen sağlam bi darbe haftalarca ağrı bırakır bil isterim
  • Söylememize gerek yok
  • Sağ ve sol kulak , testisler , burun , göz altı elmacık kemikleri , sağ ve sol omuzların birleşim noktası , karın bölgesi , sağ ve sol karaciğerler ( boxcular bilir ) vsvs uzar gider.
  • Burun, Çene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.