Şimdi Ara

KAVGA HAKKINDA ÖNEMLİ [PSİKOLOJİ HAKKINDA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yaklaşık 1 ay önce bi kavga ettim okulda biriyle futbol maç sırasında darbe almadan 2-3 tane geçirdim çocuğa kick boks yapıyorum onun da faydası oldu. İşte şimdi biz bunlarla ortak yapıyoruz bedeni falan yarın da var beden ben her derste görünce bunu dövebileceğimi bilmeme rağmen ya bir şey çıkarsa diye içim içimi yiyor aslında endişemin sebebi ya rezil olursam arkadaşlarım mesela ben girince dalarlar ama dayak yersem rezil olurum gibi geliyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mu kendime güvensem de ya bir olay olursa diye içim içimi yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 6 Mayıs 2014; 19:43:43 >

• Bıçağı çıkarır takarsa görürüm kick boksunu.
  • konuşurken kafayı gömcek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R Corwin

Bıçağı çıkarır takarsa görürüm kick boksunu.

Çocuk sut sayılır bıçak falan yok onda

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Sütse döv gitsin. Şaka şaka yazık çocuğa. Seni dövesim geldi şuan.

• Dayak yiyecegini bildigin halde birine yumruk atsan rezil olmazin diye dusnuyorum. Bu biraz da cevreye bagli tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ulan bicak bicak ne bicakmis birader.millet belindekine guvenir olmus . arkadas ne guzel kendini gelistirmis takarlarsa da en delikanlisindan gider diger tarafa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Dayak yiyecegini bildigin halde birine yumruk atsan rezil olmazin diye dusnuyorum. Bu biraz da cevreye bagli tabi.

Dayak yemem işte Allaha şukur kendimi savunmayı biliyorum ama kafamın obur tarafında kocaman bir soru işareti var ya bişey olursa diye

• Eğer sana sataşırsa (hun)harca saldır.merhamet gösterme taki yere düşüp aman dileyene kadar sonra deilkanlı gibi kaldır ayağa sonrada iyi arkadaş olun tamam mı...

Saldırırken: bre dölsüzün oğlu bre deyyüz de rezil olmazsın

• Anlamıyorum dayak yemem diyorsun döverim diyorsun kick boks yapıyorum diyorsun e kardeş senin kafanda niye soru işareti var çocuk sana bir anda gelip saldırsa bile hemen toparlanabilirsin sonuçta kick boks yapıyorsun dayak yemiş olman lazım.
  • yav bizim okuldada artis bebeler vur iki üçtane ağzına sussun yav
  • quote:

quote:

Süt müt geç bunları eğer çocuğu döversen çocuğunda gözü dönerse değil bıçak silah bile getirir okula öyle sessiz gördüğün herkese kafana göre sataşma ayrıca kickboks falan yapıyomuşun kavgadan çekindiğine göre kavgada haksız tarafta olan sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

Anlamıyorum dayak yemem diyorsun döverim diyorsun kick boks yapıyorum diyorsun e kardeş senin kafanda niye soru işareti var çocuk sana bir anda gelip saldırsa bile hemen toparlanabilirsin sonuçta kick boks yapıyorsun dayak yemiş olman lazım.

Onu bilmiyorum işte sanırım kendime güvenmiyorum ama neden işte sorun o

• çocuk yediremeyip okula babasının silahını getirip grav grav grav sıksa sende orda ölsen çocuk hapse gitse insanlar 1,2 vah vah diyip 1 sene sonra
    kimsenin aklına bile gelmeseniz dahamı iyi yap öyle şeyler hadi öpüşün barışın bakam
  • beden cıkısı eve giterken basına beyzbol sopasıyla vurursa görürüm kick boksu
  • Çocuk süt se onu koruyup kollasan ? Kitboksu faydalı bişeye kullansna
  • quote:

quote:

Dayak yiyecegini bildigin halde birine yumruk atsan rezil olmazin diye dusnuyorum. Bu biraz da cevreye bagli tabi.

Dayak yemem işte Allaha şukur kendimi savunmayı biliyorum ama kafamın obur tarafında kocaman bir soru işareti var ya bişey olursa diye

Kardesim adam süt diyorsun bıçak falan taşımaz diyorsun . Kendimi savunurum dayak yemem diyorsun ama ya bişey olursa diyosun kafan mi Güzel daha ne olucak iman power mi gelecek adama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

quote:

quote:

Kardesim adam süt diyorsun bıçak falan taşımaz diyorsun . Kendimi savunurum dayak yemem diyorsun ama ya bişey olursa diyosun kafan mi Güzel daha ne olucak iman power mi gelecek adama

Sana pm atacağım müsaitsen ordan devam edelim çunku bu psikolojim geçen seneyle alakalı bir şey isteyen varsa pmden yardımcı olacak varsa atabilirim

• 1 ayolduysa artik bisi yapmaz buyuk ihtimal ama ictem ice kin besliyor ve uygun zamani kolluyor olabilir. Mesela okulda helaya girdin isiyorsun pisuvara. tak arkadan temiz bi bicaga bakarsin. yani belli olmaz bu isler. bunlari cocuga laga luga yapmadan once dusunecektin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.