Şimdi Ara

Kavga Hakkında Ciddi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adamın birisine yaptık tam 15 gün sürdü iş tam bir ay önce bitti. Adamın 15 gün muamelesine katlandık. Paraya ihtiyacımız oldugu için ses çıkarmadık. İşten çıkınca paramızın az kısmını verdi kalan kısmı için hep erteledi 1 ay oldu. Çok kem küm ediyor. Sabır kalmadı telefonda söyledikleri falan sabıka kaydım olmaması için direniyorum. Yoksa adam zaten 1,50 boyunda bir vuruşta bayılır. Siz olsanız napardınız?

• Yanına git düzgünce konuş hemen şiddete başvurma. Haklıyken haksız konuma düşersin. Bir hafta içinde alacağın kadar paraya ihtiyacın olduğunu söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Yanına git düzgünce konuş hemen şiddete başvurma. Haklıyken haksız konuma düşersin. Bir hafta içinde alacağın kadar paraya ihtiyacın olduğunu söyle.

Defalarca dedik tam 1 ay oldu tam 1 aydır insanlığımı korumaya çalışıyorum. Bugün aradım gerekenleri söyledim yarın halledeceğini söyledi halletmezse şiddete başvurduğumda olacaklar merak konusu.. Eğitim hayatımı yakmak istemiyorum. Şikayetçi olmayacağını bilsem kemiklerini kırardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirariAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Yanına git düzgünce konuş hemen şiddete başvurma. Haklıyken haksız konuma düşersin. Bir hafta içinde alacağın kadar paraya ihtiyacın olduğunu söyle.

Defalarca dedik tam 1 ay oldu tam 1 aydır insanlığımı korumaya çalışıyorum. Bugün aradım gerekenleri söyledim yarın halledeceğini söyledi halletmezse şiddete başvurduğumda olacaklar merak konusu.. Eğitim hayatımı yakmak istemiyorum. Şikayetçi olmayacağını bilsem kemiklerini kırardım.

Öğrenci isen hiç bulaşma bence. Yarın umarım işin hallolur. Önce şiddet mevzusunu kafandan sil. En azından şimdilik.

• Kardeşim inşAllah adam yarın halleder para işini ama kendini dizginlemeyi bilmelisin geleceğini düşün o anda ve yapma yapmamak zor bişey değil.
  • Daha iyi bir fikriniz var mı? Hani bir insan parası yoktur veremez anlarım. Ama insan gibi konuşsa amenna. Adam hem suçlu hem güçlü kendini ne zannediyor bilmiyorum. @Furkan Emekli @insansıvarlık
  • quote:

Daha iyi bir fikriniz var mı? Hani bir insan parası yoktur veremez anlarım. Ama insan gibi konuşsa amenna. Adam hem suçlu hem güçlü kendini ne zannediyor bilmiyorum. @Furkan Emekli @insansıvarlık

Anladım hocam ama eğitim hayatınız da varmış başınızı belaya sokmayın az bir müddet daha tanıyın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

Daha iyi bir fikriniz var mı? Hani bir insan parası yoktur veremez anlarım. Ama insan gibi konuşsa amenna. Adam hem suçlu hem güçlü kendini ne zannediyor bilmiyorum. @Furkan Emekli @insansıvarlık

Anladım hocam ama eğitim hayatınız da varmış başınızı belaya sokmayın az bir müddet daha tanıyın.

Arkadaşa katılıyorum bu konuda. İstersen telefon numarasını ver adamın ben de bi konuşayım.

• Çok güçlü tanıdıklarım var adamı tanıyan selam verseler adam ödeme yapar ama artık çocuk değilim meselelerime kimseyi karıştırmak istemiyorum. @insansıvarlık @Furkan Emekli
  • dava edeceğini söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

dava edeceğini söyle

elimizde resmi belge yok ki
  • quote:

Çok güçlü tanıdıklarım var adamı tanıyan selam verseler adam ödeme yapar ama artık çocuk değilim meselelerime kimseyi karıştırmak istemiyorum. @insansıvarlık @Furkan Emekli

Kardeşim ben burdan yazarım ama olayı tam anlamıyla bilmiyorum. Bence kendi bildiğin işi yap. Sana göre doğruysa sen bilirsin.

• sadece kavga edersem sabıka olayı ne olur yani bu memur olmamı okula devam etmemi falan engeller mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.