Şimdi Ara

Kavga Ettim (Muştayla Daldım Ama Dayak Yedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittim okula arkadaşla ellerde bandaj sarılı üstünde muşta el cepte tenefüste gittik elemanların sınıfının oraya doğru koridorun sonudan 300 sparta gibi sanki cıktı 10 15kişi yığılmış orda dedim arkadaşa gel geri dönelim bu dondu kalıd bi an baktım gidiyor daldım peşinden elemanlar gel buraya diye seslendi 3 tanesi tuttu ittirdi arkamdaki demirliklere çarptım busefer sola doğru ittirdi ana hedef ana kişi zaten tam ortadaydı elimde muşta cepte tam gene ittirirken çıkardım elimi koydum bunun çenesine tam vururken biri hafif omzuma dokunduydu 4 demirden 2si çenesine oturd sağ çneye diğer 2si boşa gitti benim parmagı zedeledi peşine 7 8kişi karambole aldı aldım gardı sağdan soldan havadan yumruklar yağıyor ordan geçen hocalar felan geldi ayırdı peşine bu başkanmı bişe geldi gel şuraya felan gittik kkonusuyoruz bu bana tokat attı atınca ittirdim bunu tam vuracam ordan geçen okul görevlileri felan geldi ayırdı 2 tenefüs sonra elemanlar geldi başkanla vurdugum cocuk böle böle anlattı kusura bakma tarzı eyvallah çektiler gittiler şuanlık olay yokda ben bu elemanları cıkışta takip edip tekmi yakalayıp döveyim hepsini 5 kişi var zaten.. bi fikir verin..

• Kendini döv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

Kendini döv

Sağ elde muştayı sallarken yumruk atarken sol 2 parmak boşta kaldıydı bşa gittiği için o hızla orta parmak %85 şuan çatladı üstünde krem var özel yumusatıcı onun üstünde box bandajım vardı onu sardım 10 kat civarı aşırı kalın hafif sıkı şuanlık uyustu + başımı cok aşırı ağrıttı.. çatladı galiba tam bilmiyorum.. diğer 2 parmakta muştayla vurdugum için muştanın izi çıkmış hafif kesik gibiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

beceriksiiz

niyeki hocam elimden gelen bukadardı bu muştayla attıgım ilk yumruk az çok kavradım tekniğini.. şu parmagım iyileşşin iyicede..

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

Kendini döv

Sağ elde muştayı sallarken yumruk atarken sol 2 parmak boşta kaldıydı bşa gittiği için o hızla orta parmak %85 şuan çatladı üstünde krem var özel yumusatıcı onun üstünde box bandajım vardı onu sardım 10 kat civarı aşırı kalın hafif sıkı şuanlık uyustu + başımı cok aşırı ağrıttı.. çatladı galiba tam bilmiyorum.. diğer 2 parmakta muştayla vurdugum için muştanın izi çıkmış hafif kesik gibiydi..

buralarda harcanıyosun
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ne yapabilirim bir fikir verin olay 3 gibi oldu..
    Kahrolsun istibdat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

Kendini döv

buralarda harcanıyosun

Hocam mevzu kız mevzusuydu sonradan bireyselleşti..

quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

Teker teker takip edip döv, gerekirse bayılt kır ağzını burnunu at köşeye

Eyvallah hocam , maske tarzı birşey ayarlıyım bide bi arkadaş var onuda alayım yanıma 2tanede muştam var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 19 Kasım 2012; 21:31:43 >

• tek yakalamak ne la,tavuk mu tutuyon, yakaladın birini tek.2 gün sonra onlarda seni tek yakalamıcak mı?,o olay o anda oldu kardeş.kavga anlık olaydır sürekli devam etmez.o anda ya döversin ya dayak yersin biter,

Orijinalden alıntı: KADO_

tek yakalamak ne la,tavuk mu tutuyon, yakaladın birini tek.2 gün sonra onlarda seni tek yakalamıcak mı?,o olay o anda oldu kardeş.kavga anlık olaydır sürekli devam etmez.o anda ya döversin ya dayak yersin biter,

ya abi , kardeşim ( yaşını bilmiyorum oyuzden hangisi sana uygunsa onu üstüne al :) ) veya dostum..

hani anladım da 7 8kişi üstüme çullandı 3kişi gelmiş ortada adam beni 2kere ittirdi 3üde ittirdi baktım gidiciyim madem vurayımda gideyim çıkarttım yumrugu salladım çeneye.. sonrasında gardı aldım.. duvara geçtim saydıran saydırana 7 8tane yumruk yemişimdir 4tanesi elime geldi 4tanede suratıma önemli değil.. fakat 7 8kişi çullandı havadan ucan yumrukda yedim bitane çekildim gelmedi ama.. maske tarzı bişey takıp yanımada bi arkadaş alıp tek yakalayıp döveyim diyorum sağlı sollu muştayla sağlam suratına 2 3tane gömüp burna vurup kırayım.. tüm elemanları yakalayıp dalayım.. ama bizim yaptımız bilinmicek.. herşeyi kapattım mevzu kız mevzusuydu şimdi bireyselleşti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

• Bide size birşey hakkında danışacagım.. bu elemanlardan bana dalanlar 1si 9cu sınıfdı benim ana hedefim.. diğerleri 10cu sınıf olması lazım.. bildiğim kadarıyla 9cu sınıflar 8 ders görüyor bu 10cu sınıf elemanlar 6cı dersten sonra gidiyor kısaca bu 9lar ve o elemanlar max 3 4kişi kalıyor.. çıkıştamı halledeyim işlerini ?

İlk defa bu saçmasalak şeye güldüm la, tam yerinde kullandın

Orijinalden alıntı: baran021

quote:

/>

• Ezik herif

• Zebanilerden giriyorumu aradım ama bulamadım

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

Ezik herif
    neyse beyler önerilerinizi bekliyorum ben bunları tek yakalayıpmı döveyim en iyisi şu elimde sakat hazır sağ el..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 19 Kasım 2012; 21:41:49 >

• eğer seni bulamayacaklar ise hepsini takip et döv
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.