Şimdi Ara

Kavga Edicem , Taktik Verir Misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
2
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Adam kitleniyorum diyor sen sherlock holmes diyorsun, o cılız sherlock holmes olur orada

Adam dövüşecek kardeşim işte burada dövüş taktiği Bizim arkadaş mendili yüzüne atana kadar yumruğu yer heralde inş. dayanıklıdır

• Direk karnına yumruğu yapıştır büyük ihtimal eğilecek, eğildikten sonra sırtına sağlam bi dirsek çak, yere düşerse karnını tekmele, sonrada ayırırlar zaten
  • quote:

bi abi aldım 11 lerden

11 lerden bi abi aldın demek kaçıncı sınıfsın 9 mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appexacrond

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Bir afyonlu olarak çok rahat diyebilirimki afyonluların %90 ı barzodur.Yemin ederim bir yerde afyonluyum demeye utanıyorum istanbulluyum diyorum.Ne zaman memlekete gitsem her seferinde 3-4 kişiye dalmışımdır.

her memlekete gidişimde 3-4 kişiye dalıyorum ne demek ya yerlere yattım

Espri olsun diye demedim.Çorba içmeye gidiyorum çorbanın yarısını içmişken içinden sinek çıkıyor.Herife gösteriyorum bu ne diye adamın verdiği cevap;"Ne olmuş yani ? Çıkabilir!".Lan eşşek al sen ye ozaman

• 3 hamlede yıkarsın. diyafram göğüs kafesi burun. yazdığım sırayla ve hızlıca vur. sonrası sana kalmış.

• Burdakilere bakma çok film izlemişler. İlk hamleyi o yapsın sakin ol heycanlanacak bir şey yok. Sağ açıktan bir yumruk sallar 1 adım geri çık sıyrıl sonra toparlanmadan olabildiğine sağlam bir yumruk at kavga orada biter
  • Kim ne derse desin,o heyecadan hepsini unutacaksın.

• Bu nedir ya coluk cocuk kavga edicekmis de 11 lerden abisini cagircakmis da.Ben olcaktim orda yapicagimi bilirdim de...

• Ne olursa olsun ilk vuran sen ol . Solla sersemlet sagla yapıştır ilk vuruşu cocugu ittirerek sag yumrugu suratına yapıştırarak yap ve eger 2-3 tane sag vurabilirsen kafasından sag elinle tutup yere yapıştır (olmadı ayagınıda ittiricegin yere koy düşmesi kesinleşsin )

• 11 deki abinden istesene taktik sincap

• Hepinize tesekkur ederim beyler , umarim pazartesi gunu yapacagim kavgada burdaki taktikler aklima gelir , Soyle yapmayi dusunuyorum : İlk vuran ben olup cenesinin oraya bi yumruk sersemlemesse bidaha , sonra yere atip yumruklamayi dusunuyorum . Umarim titreme kilitlenme falan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

Hepinize tesekkur ederim beyler , umarim pazartesi gunu yapacagim kavgada burdaki taktikler aklima gelir , Soyle yapmayi dusunuyorum : İlk vuran ben olup cenesinin oraya bi yumruk sersemlemesse bidaha , sonra yere atip yumruklamayi dusunuyorum . Umarim titreme kilitlenme falan olmaz

Unutma,kavga son çaren olsun.
  • quote:

quote:

Hepinize tesekkur ederim beyler , umarim pazartesi gunu yapacagim kavgada burdaki taktikler aklima gelir , Soyle yapmayi dusunuyorum : İlk vuran ben olup cenesinin oraya bi yumruk sersemlemesse bidaha , sonra yere atip yumruklamayi dusunuyorum . Umarim titreme kilitlenme falan olmaz

Oylede hocam bunlar adami sinirden oldurur, direk ana avrat duz kayiyor

Hocam bu arada heyecan basti.hafif korku var icimde bir.his var

• quote:

quote:

quote:

Düşünmemeye çalış.

O korku herkeste olur.Bende olmuyor diyen adam yürümeden önce kavga etmeyi öğrenmiştir herhalde.

Özellikle adamla karşı karşıya geldiğinde şuan yaşadığın heyecanın 20 katını hissediceksin.Kavga başladığı an o duygu geçicek güven bana.

Kavgadan sonra bi pm atarsın artık.Merakta kalmayalım.

• tas at kac

• Bak karşim 4 yıldır boks yapıyorum. Şimdi sen teknikle vurmayi doğal olarak bilemiyeceksin o yüzden söyle yap;
    -sakin ol en önemlisi.
    -kavga çıkmaması için uğraş ama baktin kavga kesin çıkacak arada hep 1.5 2 kol boyu mesafe tut ve dengede durdugundan emin ol, saglam bas.
    -direk dalma aradaki mesafeyi hep aynı tut kaçar gibi değil ama yana doğru yan adımlar atarak. Büyük ihtimal sana yaklaşmaya yemez dotu kavgada çıkmadan biter.
    Peki olduda çocuk koştura koştura geliyor.
    -En hayati noktayı söylüyorum eger bunu sakin kalıp yapabilirsen çok rahat doversin. Çocuk sana koşarken ellerini şuursuzca sallayıp gözlerini kapatma sakın. O geliyoken bir elin suratini korusun ( elini yumruk şeklinde tut ve cenenin yaninda olsun, kafanida aşağıya yatir cok az. Bu sayede burnuna kasina gözüne yumruk yeme Şansın azalıyor baya.) Boşta kalan elinle çocuk koşarken bir yumruk salla ama sert vurcam diye uğraşma hızlı ol ve yumruk atarken dengeni bozmamaya dikkat et. Yani gözün kapalı allaaa alla nidalariyla vurma. Sen ona sadece dokunsan bile o kosmanin etkisiyle yere düşecektir emin ol. Hadi kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 22 Aralık 2013; 0:45:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşünmemeye çalış.

O korku herkeste olur.Bende olmuyor diyen adam yürümeden önce kavga etmeyi öğrenmiştir herhalde.

Özellikle adamla karşı karşıya geldiğinde şuan yaşadığın heyecanın 20 katını hissediceksin.Kavga başladığı an o duygu geçicek güven bana.

Kavgadan sonra bi pm atarsın artık.Merakta kalmayalım.

Sagolun hocam dusunmemeye calisacagim , pazartrsi aksami falan editlerim konuyu pm de atarim

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Bak karşim 4 yıldır boks yapıyorum. Şimdi sen teknikle vurmayi doğal olarak bilemiyeceksin o yüzden söyle yap;
    -sakin ol en önemlisi.
    -kavga çıkmaması için uğraş ama baktin kavga kesin çıkacak arada hep 1.5 2 kol boyu mesafe tut ve dengede durdugundan emin ol, saglam bas.
    -direk dalma aradaki mesafeyi hep aynı tut kaçar gibi değil ama yana doğru yan adımlar atarak. Büyük ihtimal sana yaklaşmaya yemez dotu kavgada çıkmadan biter.
    Peki olduda çocuk koştura koştura geliyor.
    -En hayati noktayı söylüyorum eger bunu sakin kalıp yapabilirsen çok rahat doversin. Çocuk sana koşarken ellerini şuursuzca sallayıp gözlerini kapatma sakın. O geliyoken bir elin suratini korusun ( elini yumruk şeklinde tut ve cenenin yaninda olsun, kafanida aşağıya yatir cok az. Bu sayede burnuna kasina gözüne yumruk yeme Şansın azalıyor baya.) Boşta kalan elinle çocuk koşarken bir yumruk salla ama sert vurcam diye uğraşma hızlı ol ve yumruk atarken dengeni bozmamaya dikkat et. Yani gözün kapalı allaaa alla nidalariyla vurma. Sen ona sadece dokunsan bile o kosmanin etkisiyle yere düşecektir emin ol. Hadi kolay gele.

Bu verdiginiz taktikler cok.isime yarayacak.hocam , kavga esnasinda saglam basicam , dediginiz gibi alla alla diye dalmayacam , aradaku mesafeyi koruyacam umarim galip.gelirim cok sagolun , amator boks hayatiniza basarilar dilerim

• İlk vuran kazanır gibi saçmalıklara bakma vurduktan sonra donup kalmakta var. Kavgayı engellemeye çalış baktın olmuyor. Vur burnuna gitsin..
  • Kavga elbet olur nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz. Sözleşerek kavga etmeye akıl sır erdirememişimdir.

Lise 2 de idim okulda ilk günüm okul değiştirmişim kimseyi tanımıyorum tenefüste barzonun teki kızın üstüne itti beni o sinirle sert bir şekilde kaşına yumruk attım. Bu sersemledi tam üstüne gidiyorum 2.yi yerleştiricem arkadan dalanlar oldu 3 kişi arkadan saldırmış aralarına aldılar beni orta halli dayak yemiştim(4 kişi arasındayım jet li değilim sonuçta). Çocuk 1 hafta kaşı mor gezdi benimde elmacık kemiği morarmıştı.

Kavgayı en son çare olarak düşün. Ama olursada kesinlikle heyecan yapma dayak yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGold -- 22 Aralık 2013; 1:01:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.