Şimdi Ara

Kavanoz Kapağı Fırsatları - 25 krş A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 Temmuz itibariyle A101'de 25 kuruştan satıldı, bulunduğum yerde sabah açılır açılmaz bir müşteri tarafından hepsi birden alındı . Muhtemelen bir çok yerde böyle olmuştur. Üstüne %200 kar koyup 75 kuruşa satacaklar muhtemelen.

Bunun dışında internette en ucuz 50 kuruş civarına varken, migros'ta 10 tanesi 4.95'e satılıyor.
    www.migros.com.tr
    Sarkap Desenli Kavanoz Kapağı 10'lu - Migros
    https://www.migros.com.tr/sarkap-desenli-kavanoz-kapagi-10lu-p-1ecdd0c

Adana için bu sene esnaf tarafından ise ağız birliği yapılmış gibi 75 kuruşa satılıyor. A101in 25 kuruşa, migrosun 50 kuruşa sattığı şeyi 75 kuruşa satan fırsatçı esnaf..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen Karfur'dan 20 taneyi 5,90 liraya aldım. Benden hemen sonra tüm ürünleri bir aga aldı gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faydalı başlık ama kavanoz kapağı baronları bize yedirmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahallede 1 haftadır satılıyor hala var ,zaten başka yerlerdede aynı fiyat

• Kavanoz kapağı stokçularına devletin bir el atması gerek resmen yeraltı lobisi olmuş istifçilik yapıyorlar

• kavanoz yada konserve kapağını Kâr için toplu alınacağını düşünmüyorum. Annem gibi konserve yapan insanlar için her yıl o kapakların değişmesi gerekiyor. O yüzden o kapakların toplu alınmasında bir sorun olacağını düşünmüyorum.
  • yakında gazoz kapağı fırsatları konusu açılsa şaşırmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a101de paketli satiliyordu neredeyse 2 ay önce ne olur ne olmaz diye 2-3 paket almıştım 10 paket.
  • 25 kuruş çok iyi fiyat o nedenle insanlar toplu alıyor. Evde 2 senelik kapak stoğu olsun diye alan var. Haklılarda. Seneye belki a101 de 50 kuruş olacak adet fiyatı. Dışarı da ise 1 lira. Hiçbirşeyin fiyatı ucuzlamıyor sonuçta. Ayrıca 10 lu paket önümüzdeki ya da bir sonraki hafta yeniden satılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 23 Temmuz 2020; 21:13:23 >
  • Geçen yıl Eylül ayında ülke genelinde kapak sıkıntısı vardı. Elinde olanlar 1 TL ye sattılar. Onun için uygun fiyattan stok yapmak lazım. Bir de mevsim itibariyle kışlık hoşaf, sos, reçel vb ihtiyaçlar için her yıl kapak yenilemek lazım. Biz 600 lü koli aldık 200 TL ye. Bize ortalama 3 yıl yeter.

• Valla benim kayınvalidede bize yapıyor sağolsun a101 den alalım dedi sabah öğlen gittik yerinde yeller esiyor

• Konyaspor kullanıcısına yanıt
    Hocam toplu alınır eyvallah da 1 mağazadakini sadece 1 kişi toplayıp götürüyor, diğerleri öylece bakıyor, hoş bir durum değil. Bence bunu alanlar bu işin ticaretini yapanlar. Hem milletin almasını engelliyorlar, hem de yüzde 200 karla satıyorlar. Yani kullanıcı alıyor olsa kendine yetecek ladar alır, hadi 2-3 senelik alır, hepsini sırtlayıp götürmez.

• 50 şer tane adam sayıp sayıp aldılar nabacaklar diye merak ediyor insan zaten kapıda 15 kişiyi görünce koronayı bile unuttum girdim ne var diye bi cacık yok
  • Migrosun ki gibi bim ve a101 anakonusu açılsada bir rahatlasak konuyu gizle der rahatlarız, gerçi koj66uyu gizle desende işlemiyor yine görünüyor konu ama 1 tane konu görünür hic yoktan, aşırı iyi bir firsat olsa ayrica konusu açılır zaten migros taki gibi, gerci öyle ürünleri dene bim de nede101 de bulabilmisligim yok ne hikmetse hemen bitiyor. Yok aktüel şu bu, bide yöresel bölgesel kampanyaları,yok yeni acılanı bitmek bilmiyor 101 bim konuları

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Neden eskiler küflü olmazsa kullanılmaz mı
    Bizde de en az 50 kapak vardır ama bazıları hafif paslı zarar eder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

hocam pas zararlı mi diye soruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Temmuz 2020; 13:26:27 >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Paslı kapakları kullanmayın, atın. Daha önce kullanılmış kapaklar ise konservede kullanılamıyor. Sızdırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

sadece pastan dolayı değil, o konserve kavanozların kapağı açılırken normal açılmıyor bıçak yada benzeri alet ile genişleterek açıyorsun oda yapısını bozuyor. Tekrar kullanmaya kalktığında tam sıkışmadığından konservenin bozulma olasılığı oluyor. Yani bir kapağı tekrar kullanacağım diye bu riske girmenin anlamı yok.

Ve tabi ki hafifte olsa paslı bir şeyi kullanarak gıdayı saklamak akıl işi değil :) ama tabi tercih sizin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.