Şimdi Ara

Katlanır bisiklet Piniinfarina city 26' hakkında düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    20" ler daha kompakt daha ergonamik daha taşıması kolay ancak dez avantajı da var gerçekten rahatsız edici yani konfor biraz düşük tabi dediğin gibi viteslerinde az olması sıkıntı ancak şehir içinde kullanım için ideal.
    26" daha konforlu daha rahat ancak diğeri kadar ergonomik değil. otobüste falan taşınır mı bence taşınır.
    abimle birlikte aldık bisiklet, ben 26" pininfanina aldım o 20" b-fold marka katlanır aldı. ikisininde artıları eksileri var. sen kendi kulanımına, tercihine göre seç.
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk4690 -- 31 Ağustos 2014; 16:19:57 >
  • pininfarina çok karizma duruyor, hele lasitikler bi harika. yalnız ben tırsarım binmeye her an ortadan ayrılacakmış gibi geliyo ne kadar sağlam görünse de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb da dün baktım mobilden 1000tl falandı bugun pc den 1298tl arkadas nasıl bir değişim bu, bekliyorum bi kart promosyonu falan olsun çok istiyorum almak!
  • Ben bugün ilk kez Pininfarina ile yola çıktım...35 km kadar gezdim bunun 6-7 km si taşlıklı köy bağlntı yolu diğeri ise düşük kaliteli asfalt yoldu...Bisiklet saat gibi sessiz çalışıyor....İnşallah 1000km sonra da öyle devam eder...Katlanma mekanizması sağlam...Kırılıp ayrılma gibi bir durum yok...Ben hep 28 inch jant kullanıyordum 26 daha pratik geldi...Lastik kalınlığı 2.00 olması çok uygun hem komfor hem hız sağlıyor...Ben 990 liraya hb den aldım...Alırken çok tereddüt ettim ama şimdi memnunum....Araba bagajlarında kolayca taşınabilir...Otobüs ve metro içinse çok kalabalık varsa zor ama tenha bir hatsa rahatça taşınır...
  • Merhabalar. katlanabilir alacağım. İStanbulda 30 km yol gitmem lazım sabah okula ve iniş çıkışlar var. Gİderken çıkış fazla yok.
    20 jant alacaktım ama fazla hıza ulaşınca kontrolü kaybediyormuş.

O yüzden 26 janta kaydım gibi. Hız olarak nasıl , hızlanınca yokuşta mesela kontrol kaybı olutyor mu ve dönerken yere sürtme pedalı oluyor mu?

Otobüslere filan da arada binmem gerekebilir , yorulursam filan. Bacak arasına filan koyamaz mıyım, dayak yemeyeyim şimdi. Zaten sırtta çanta olacak.
  • Konuyu açalı üç yıl oldu. Baya bı muhabbet dönmüş. Bende tern Joe 21 vites var. 26 jant

Uç yıldır kullanıyorum hafifliği güzel yanı. Ben arabanın bagajında taşıyorum tatile giderken. Tasirken Otobuslerde Kalabalık hatlarda sorun olabilir. Şehir içi için 20 jant alinabilir bence.

21 vites bence şehir içinde gerek yok. Üst vitesleri çok kullanmadım bu süre içinde. Üzerinde shimano altus vites var çok iyi geçişleri. Seri ve sessiz. Ancak geçen tatilde bir arabanın sıkıştırması sonucu yoldan çıktım düştüm vites kople yerinden çıktı. Dikkat edilmesi gereken taraf vida delikleri çok kolay yalama oluyor. Çünkü hafif olması için aleminyum alaşım yapılmış. Bende yalama yaptım :( sanayide işleme soktum uğraştım vitesi taktim. Ama vites aynı randımanlı çalışmıdi. Yamulmus sanırım. ORJİNAL shimano altus 100 TL civarı. Bende shimano Nexus 7 vites kontra fren göbek aldım. 300 TL verdim. Yedi vites yeter diyenlere tavsiye ederim. Evladiyelik bir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.