İşime de yarıyordu sürekli.Bunun gibi önerebileceğiniz başka siteler var mı?
Satılıyordu bir satılmıştır belki... aslında katilimli.com alınabilir...
ben de giremiyorum birkaç gündür sanırım sahibi satmayı başaramayınca kızdı kapattı. çünkü bildiğim bu ikinci satma girişimiydi
Niye satıyor işe yarar bir siteydi halbuki.
Site çok iyidi ya.satılcak falan yazıyodu sitede. neyse artık teknomobil indirteam le idare edicez.
facebook sayfalarında bu açıklama var :
Arkadaşlar site hacklenmedi açığı yok mu vardır tabi ama yapılan saldırı hack yönünde değil DDOS'tur. Bu da aşağı yukarı SQL'e anlık 5000 sorgu göndermektedir. Sitenin barındığı reseller'a ayrılan CPU bu kadar isteği karşılayamamaktadır ve dolayısı ile sunucuya aşırı yük bindiğinden dolayı sunucu kilitlenmektedir. Başk...a bir sunucuya taşımak çözüm olmayacaktır. Tabi Dedicated'ınız yoksa :) Bizim bütçemiz de dedicated kirasını karşılamaya yetmediği için malesef beklemedeyiz. Saldırıyı yapanlar kimse tebrik ediyorum iyi saldırıyorlar:) ama bize saldırmasalar onları daha çok seveceğiz :))
arkadaşlar bende üzülmüştüm kapandı diye böyle olmasına sevindim gerçekten çok yararlı bir site ve sürekli takip ediyordum kapalı olsada hergün günde birkaç kere giriyordum açıldı mı diye :) neyse bu haber içime su serpti :) katılımsız.com başaralarının devamını diliyorum ki gerçekten başarılı bir site herkese tavsiye ederim.
Evet bende az önce googleye katılımsız yazdım katılımsız.com yazınca da açtığınız konuyu farkettim. Evet hakketen güzel bir site acil durumlarda çok işe yarıyordu ya :) Konuyu açtığınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
ohhhhh be benim için yaşam sidili
en kısa zamanda açılır inşallah
katilimsiz.com açılacak. En az bu site kadar iyi bir site biliyorum. silentall.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme