Katı cisimlerdeki bu kadar formülü nasıl akılda tutuyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk
ben hiç formül ezberlemedim katı cisimlerle ilgili. üçgen çember bilgisiyle çözülüyor. en fazla küreyi ezberlemek gerekebilir belki.
quote:
Orijinalden alıntı: soft_machine
quote:
ben hiç formül ezberlemedim katı cisimlerle ilgili. üçgen çember bilgisiyle çözülüyor. en fazla küreyi ezberlemek gerekebilir belki.
Şimdi bu tavsiye miydi?
baya bi soru çözünce akılda kalıyor gerçekten ama baya baya çözceksin ben 1 ay önce sınava çalışırken baya çözdm bi daha da bakmadım hala aklımda çoğu
ahmet selçuk o kadar formül ezberliyosan zekanda sorun var.zaten hepsi birbirinin benzeri..fıkra gibi konu açmışsın.buna da bu cevap yakışır.dalga da geçerler böyle bi konuyla::
quote:
Orijinalden alıntı: berbatov224
ahmet selçuk o kadar formül ezberliyosan zekanda sorun var.zaten hepsi birbirinin benzeri..fıkra gibi konu açmışsın.buna da bu cevap yakışır.dalga da geçerler böyle bi konuyla::
O kadar formül ezberliyorum demedim.Akılda nasıl tutuyorsunuz dedim yukarıyı tekrar oku istersen.Konuyu fıkra olsun diye açtım zaten kimse gelip benim aklıma yerleştiremez bunları.Ayrıca attığın mesaj çok itici başkası olsa ne tür tepki verirdi bilmiyorum.Allah'tan benim öyle alıngan ve atışmaya müsait bir yapım yok.Mesajın için teşekkürler.
quote:
quote:
O kadar formül ezberliyorum demedim.Akılda nasıl tutuyorsunuz dedim yukarıyı tekrar oku istersen.Konuyu fıkra olsun diye açtım zaten kimse gelip benim aklıma yerleştiremez bunları.Ayrıca attığın mesaj çok itici başkası olsa ne tür tepki verirdi bilmiyorum.Allah'tan benim öyle alıngan ve atışmaya müsait bir yapım yok.Mesajın için teşekkürler.
ucu sokabilecek şekilde olanların (sivri olanları) hepsini 3 e bölüyorsun
quote:
quote:
taban alanı çarpı yükseklik piramitlerde ise bölü 3 ü var hepsi bu birde 4/3pirküp var bunun r ye göre türevide yüzey alanını verir 4pirkare
bu kadar hepsi şu cümleyi ezberle yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme