Cogunlukla normal oyun oynuyorum ranked atmam pek. Katarina icin run sayfasi dizmeyi dusunuyorum yardimci olabilir misiniz ?
Kırmızılar : 9x atack damage Sarılar: 9x seviye başına can Maviler: 9x Büyü nufuzu Büyükler: 2 si yetenek gücü 1 i büyü nufuzu
Klasik ap yeterli bence ek olarak isey yapmaya gerek yok Ad varsa karsinda mavilere yetenek gücü sarılara zirh Ap varsa mavilere büyü direnci sarılara seviye basina can koyabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: HerteZ Kırmızılar : 9x atack damage Sarılar: 9x seviye başına can Maviler: 9x Büyü nufuzu Büyükler: 2 si yetenek gücü 1 i büyü nufuzu Hocam benim runlerde sarilar zirh biraz baskalarininkini inceledim herkes sv basi can dizmis nedenini anlayamadim aciklayabilir misiniz?
quote:Orijinalden alıntı: Morpheause quote:Orijinalden alıntı: HerteZ Kırmızılar : 9x atack damage Sarılar: 9x seviye başına can Maviler: 9x Büyü nufuzu Büyükler: 2 si yetenek gücü 1 i büyü nufuzu Hocam benim runlerde sarilar zirh biraz baskalarininkini inceledim herkes sv basi can dizmis nedenini anlayamadim aciklayabilir misiniz? Zaten cok tanklayan bir hero olmayacağın için zırha pek gerek yok. Karşıda ap herolarda olucağı için can daha alınası.
HerteZ kullanıcısına yanıt Tesekkur ederim hocam 2 sayfa yapicam galiba health + mr ve health + magic penetration ap vs ad icin