Şimdi Ara

Katarina dersi verecek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bana 23.00 dan 24.00 a kadar tr serverinde katarina dersi verecek var mı aynı zamanda yeni katarina alacağım yorumları bekliyorum mainım adc assasin karakterleride çok severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 9 Ağustos 2014; 18:18:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun en basit assasinidir net. Fiora-Master Yi nin ap versiyonu. Derse gerek yok bi kaç maç ile laningini öğrenirsin tfde cc atıldığında gir rahat rahat toplarsın.
    Buildin liandry - magic pen bot - rabadon - void - zhonya - ga(ya da ölümateşi)
    başlangıçta karşına brand , riven , diana , lissandra falan gibi hem ultini bozup hemde earlyde ezecek hero gelirse doran kalkanı
    hem ultini bozamayıp hemde kırılgansa kuvvet kitabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaşın maini kataydı o söylüyodu dk 10 gibi ilk ap itemini tamamlıyor lane itip direk bota eğer ward yoksa kesin double kill bu şekilde botta kasmış oluyo

En kolay snowball olan assasinlerdendir kata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasörBey -- 9 Ağustos 2014; 18:28:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne şekilde kombo yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Ne şekilde kombo yapmalıyım

Shunpo ile adama atlıyacaksın. Sonra q-w-r ve penta.
  • Kata basit ya Q yla dürt sürekli 6 olunca gir adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qweqwrqweqwrqweqwr gg wp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleMaker123

quote:

Ne şekilde kombo yapmalıyım

Shunpo ile adama atlıyacaksın. Sonra q-w-r ve penta.

E ile girdikten sonra Q atmaya çalışırsan anında indirirler seni

• q-w-e-r

• Ne itemleri çıkmalıyım Rabadon falan mı

• DFG-Q-W-E-R
  • sezon ikiden falan kalma bir rehber vardı sanki ne oldu ona
  • skilleri kullan ve savaşa ilk girme bu kadar bitti
  • Liandryia gibi bi item var. Çıkma sakın. Hextech de çıkma. DFG, Zhonya, Rabadon, Void Staff, Rylai olabilir itemler. Magic Pen. bot çıkacaksın zaten ilk. Zed veya Yasuo varsa 300'lük zırh, ap hero varsa bot ile başla.

6-7 olur olmaz bota gank at. Her türlü double kill çıkarırsın. Böyle böyle kasıl. Lane ittir bota git sürekli. Karşı jungle'da gezin.

Not: Ben Kata'ya Will of Ancients çıkıyorum (Zed Yoksa Karşımda) ilk item olarak. Çok faydalı buluyorum. Lane'de kalma süreni bayaa arttırıyor.

• Forumdaki herkes kata prosudur KDA ları 9 larda falandır Diamonddır onlar sana yardımcı olur. E ile zıplayıp Q W R yap diyeni bile olur. Ama karşısında ki bir cp (counter pick) e ezilirler çünkü puro hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Oyunun en basit assasinidir net. Fiora-Master Yi nin ap versiyonu. Derse gerek yok bi kaç maç ile laningini öğrenirsin tfde cc atıldığında gir rahat rahat toplarsın.
    Buildin liandry - magic pen bot - rabadon - void - zhonya - ga(ya da ölümateşi)
    başlangıçta karşına brand , riven , diana , lissandra falan gibi hem ultini bozup hemde earlyde ezecek hero gelirse doran kalkanı
    hem ultini bozamayıp hemde kırılgansa kuvvet kitabı.

Basit anlayışınıza da hastayım. Kötü oynayan adam alıp oynayabiliyor diye basit demek... Katarina'yı geçtim Master Yi'yle bile neler yapanlar var. Bkz. Cowsep.
    Noob friendly champ=noob champ değil yani.
  • q pıçak atar
    w pıçak sallar
    e ışınlanır
    r dönerek pıçak atar

Masteries 30-0-0
    Runes full ap

eşyalar 6 tane rabadon.
  • yalnız katanın kombosunu bilen yok onu farkettim.
    q-e-w-r

• quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Liandryia gibi bi item var. Çıkma sakın. Hextech de çıkma. DFG, Zhonya, Rabadon, Void Staff, Rylai olabilir itemler. Magic Pen. bot çıkacaksın zaten ilk. Zed veya Yasuo varsa 300'lük zırh, ap hero varsa bot ile başla.

6-7 olur olmaz bota gank at. Her türlü double kill çıkarırsın. Böyle böyle kasıl. Lane ittir bota git sürekli. Karşı jungle'da gezin.

Not: Ben Kata'ya Will of Ancients çıkıyorum (Zed Yoksa Karşımda) ilk item olarak. Çok faydalı buluyorum. Lane'de kalma süreni bayaa arttırıyor.

Dfg ne hocam size kelimeler söyleyecem anlamlarını söyleyin Türkçe lütfen Magic pen nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Liandryia gibi bi item var. Çıkma sakın. Hextech de çıkma. DFG, Zhonya, Rabadon, Void Staff, Rylai olabilir itemler. Magic Pen. bot çıkacaksın zaten ilk. Zed veya Yasuo varsa 300'lük zırh, ap hero varsa bot ile başla.

Dfg ne hocam size kelimeler söyleyecem anlamlarını söyleyin Türkçe lütfen Magic pen nedir

Ölümateşi pençesi = DFG
    Void Staff = Hiçlik Değeneği
    Magic pen = Büyü Nufuzu
    Will of Ancients = Ataların Buyruğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 10 Ağustos 2014; 0:27:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.