Şimdi Ara

Katarina Build(tam rehber değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skiller:Ben Bouncing Blades(Q) odaklı gitmenizi öneririm. Çünkü ilk levellerde düşmana Shunpo(E) ile atladıktan stun yerseniz geri dönemeyebilirsiniz. Ayrıca farm bizim için çok önemli Q skilli ile rahat rahat last hit atabiliriz.

+
    x3 alıp lane gidiyoruz. (Mid öneririm, karşıda malzahar olsa bile Katarinayı iyi tanıyorsanız zorlanmazsınız)

Daha sonra paramız birikince hemen
    alıyoruz.(en geç 6 levelde almış olmanız lazım)

Botu
    'a tamamlıyoruz.
    ve
    alıp
    'a tamamlıyoruz.

+
    alıp
    'e tamamlıyoruz. Bunlar temel itemler gerisi oyunun gidişatına göre gelişecek.

A)Oyun iyi gidiyor rahat kill alıyoruz. O zaman
    alıyoruz.

B)Mageler zorluyor biraz defance lazım.
    alıyoruz.

C)DPS'ler zorluyorsa
    alıyoruz.

Evet defance itemlerimiz o kadar fazla defance sağlamıyor. Zaten amaç idarelik bi defance sağlamak yoksa team fighta önden gircek halimiz yok. Hemen öldürebiliyorsan öldür öldüremiyorsan kaç.

Spell:Flash + Ignite (Eğer ben rahat kaçarım E skilimle flash gereksiz diyorsanız Exhaust + Ignite'da yapabilrisiniz.

Bazı küçük püf noktaları:

-6level olup ultiniz gelmeden ve Giant's Belt almadan fazla fighta girmeyin. Ama eğer lane arkadaşınıza güveniyorsanız yada midde karşınızdaki rakip fazla iyi oynayamıyorsa dalın :D
    -Ultiniz gelene kadar mid de agresif olmayın ortalarda dolanın ama karşınında turretinize gelmesine izin vermeyin.
    -Özellikle ilk lvellarda fighta girmeden önce minimap i gözlemleyin yakında gelecek bir minion grubu var mı? Eğer yoksa sonucu kesin olmayan bi fighta girmeyin. Minionlar bizim kaçmak için temel dayanağımız :)
    -Mid lanede gank riskine karşı hem minimap i gözlemleyin hemde ani bi saldırıya karşı otlardan uzaktan gidin.
    -Teamfightlara biraz sonradan girin, stun vb skiller kullanıldıktan sonra ultinizi açın. Hatta premade girdiyseniz arkaşlarınızın stunu varsa kullandırtmayın ( tabi bu team fightta ne akdar yapılabilriliği olur bilemiyorum. ) Siz girince stunlasınlar ki ultiniz bozulmasın.

(yakında replay eklenecek)

Hatalar olabilir. Normaldir. Söylerseniz düzeltirim.
    (Mastery ve Runeler yok onları alıntı yapmak istemedim, zaten onun için build, rehber değil :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 24 Temmuz 2011; 7:31:54 >

• O kadar kata oynadım böyle saçma build görmedim kardeşim nerde hextech gunblade?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

O kadar kata oynadım böyle saçma build görmedim kardeşim nerde hextech gunblade?

hybrid yerine AP gitmek daha iyi bence. yani katada herşey o hextech e mi bağlı neden tek tip düşünüyosunuz? ayrıca saçma diyorsunuz ama bu buildle yaptığım skorlar oldukça iyi
  • Manası olmayan bi heroyla sürekli base gitmek ne kadar mantıklı?
  • Hextech gunblade bence gereksiz yere pahalı(hybrid build gitcekelrde sorun yok ama AP gidilecekse bence gereksiz) sorun life stealsa
    aşınabilir.
  • quote:

Manası olmayan bi heroyla sürekli base gitmek ne kadar mantıklı?

bu buildle bugün attığım oyunda 20/2/12 yaptım. Mid lane gittim Karşımda Ashe ve Pantheon vardı daha doğrusu ashe vardı ama ikide bir gank a gleiyodu :d
  • Bot seçimi çok yanlış. Hextech Revolver alınmalı en azından. Birde 5 tane mage item aldıktan sonra bir tane banshee,warmog vs alınmalı.
    Edit: Ayrıca soulstealer alıp ks atarak 20 stack yapmak da iyi bir taktiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 24 Temmuz 2011; 10:54:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu birazda nasıl oynamak istediğimizle alakalı. Ben 5sn içinde öldür öldüremiyosan kaç kaçamazsan öl tarzı oynadığımdan hp itemini pek kullanmıyorum. Rylaisteki hp yetiyor. Bot konusuna gelirsek zaten katanın tek sınırı cd. Bu yüzden bu botu alıyorum genelde. Ama eğer bi öneriniz avrsa onu da denerim. Hextech kasmamamın nedeni giant belt almadan fight a girince hp m çok az kalıyor early gamede. Bunun için ultim açıldığında onu alıyorum. Daha sonradan Hextech kassam bu sefer rylais gecikcek.(slowundan dolayı ultide en büyük yardımcım) e gunblade e tamamlasam lategame de yararı olmıcak...(ad ratio düşük olduğu için)

zaten ben burda en iyi build budur demiyorum. benim oyun tarzıma uyan oturtabildiğim en iyi build budur diyorum.
  • Karşıda malzahar ww gibi bi hero varsa sash kesin alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepyep

Aslında bu birazda nasıl oynamak istediğimizle alakalı. Ben 5sn içinde öldür öldüremiyosan kaç kaçamazsan öl tarzı oynadığımdan hp itemini pek kullanmıyorum. Rylaisteki hp yetiyor. Bot konusuna gelirsek zaten katanın tek sınırı cd. Bu yüzden bu botu alıyorum genelde. Ama eğer bi öneriniz avrsa onu da denerim. Hextech kasmamamın nedeni giant belt almadan fight a girince hp m çok az kalıyor early gamede. Bunun için ultim açıldığında onu alıyorum. Daha sonradan Hextech kassam bu sefer rylais gecikcek.(slowundan dolayı ultide en büyük yardımcım) e gunblade e tamamlasam lategame de yararı olmıcak...(ad ratio düşük olduğu için)

zaten ben burda en iyi build budur demiyorum. benim oyun tarzıma uyan oturtabildiğim en iyi build budur diyorum.

çılgın tarz.

• öylede çılgındır :D ya sonuçta assassin bi hero. yani neden 5 kişinin içine dalıp sağ çıkamyı hedefliyim ki? ben böyle kaçak oynamayı daha çok seviyorum
  • senin en son girmen lazım zaten
  • quote:

senin en son girmen lazım zaten

zaten öyle yapıyorum sonda kalanlara
    e atıyorum yada r. ya şuana kadar düzgün oynayan malzahar gelmedi karşıma ( mümkündür daha 22 levelim) yada katayı counterlamayı pek bilmiyolar. çünkü malzahar ww xin gibi herolarda hiç zorlanmıyorum.
  • quote:

Hextech gunblade bence gereksiz yere pahalı(hybrid build gitcekelrde sorun yok ama AP gidilecekse bence gereksiz) sorun life stealsa
    />
    aşınabilir.

Şaka yapıyorsun dimi ? Bu item sadece sağ tıkla yaptığın vuruşlardan 10-15 arası bi hp almanı sağlar , katarinayla sağ tık atıyorsan zaten yanlış oynuyorsundur.Hextech in özelliği %25 spell vamp vermesi , yani skillerin lifesteal yapıyor.Ulti atınca adamlar seni öldüremiyor adam gibi focus yapmazlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Hextech gunblade bence gereksiz yere pahalı(hybrid build gitcekelrde sorun yok ama AP gidilecekse bence gereksiz) sorun life stealsa
    />
    aşınabilir.

Şaka yapıyorsun dimi ? Bu item sadece sağ tıkla yaptığın vuruşlardan 10-15 arası bi hp almanı sağlar , katarinayla sağ tık atıyorsan zaten yanlış oynuyorsundur.Hextech in özelliği %25 spell vamp vermesi , yani skillerin lifesteal yapıyor.Ulti atınca adamlar seni öldüremiyor adam gibi focus yapmazlarsa.

o olayı cidden bilmiyodum (tamam yüzüme vurmayın)

/>
    o zaman bunu alsak daha iyi değil mi boşuna ad ye niye para verelim :D buda %25 spell vamp veriyo

• quote:

quote:

quote:

/>
    aşınabilir.

/>
    o zaman bunu alsak daha iyi değil mi boşuna ad ye niye para verelim :D buda %25 spell vamp veriyo

Ad hem q skillini hemde ultini güçlendiriyor , yinede takımda fazla mage varsa WotA kasabilirsin tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>
    aşınabilir.

/>

Ad hem q skillini hemde ultini güçlendiriyor , yinede takımda fazla mage varsa WotA kasabilirsin tabi.

Şimdi oranalra baktım Shunpo harici AD daha iyi. O zaman Rylis ve Rabadon'u tamaladıktan sonra Gunblade yapsam?

• quote:

Skiller:Ben Bouncing Blades(Q) odaklı gitmenizi öneririm. Çünkü ilk levellerde düşmana Shunpo(E) ile atladıktan stun yerseniz geri dönemeyebilirsiniz. Ayrıca farm bizim için çok önemli Q skilli ile rahat rahat last hit atabiliriz.

/>
    +
    />
    x3 alıp lane gidiyoruz. (Mid öneririm, karşıda malzahar olsa bile Katarinayı iyi tanıyorsanız zorlanmazsınız)

Daha sonra paramız birikince hemen
    />
    alıyoruz.(en geç 6 levelde almış olmanız lazım)

Botu
    />
    'a tamamlıyoruz.
    />
    ve
    />
    alıp
    />
    'a tamamlıyoruz.

/>
    +
    />
    alıp
    />
    'e tamamlıyoruz. Bunlar temel itemler gerisi oyunun gidişatına göre gelişecek.

A)Oyun iyi gidiyor rahat kill alıyoruz. O zaman
    />
    alıyoruz.

B)Mageler zorluyor biraz defance lazım.
    />
    alıyoruz.

C)DPS'ler zorluyorsa
    />
    alıyoruz.

Evet defance itemlerimiz o kadar fazla defance sağlamıyor. Zaten amaç idarelik bi defance sağlamak yoksa team fighta önden gircek halimiz yok. Hemen öldürebiliyorsan öldür öldüremiyorsan kaç.

Spell:Flash + Ignite (Eğer ben rahat kaçarım E skilimle flash gereksiz diyorsanız Exhaust + Ignite'da yapabilrisiniz.

Bazı küçük püf noktaları:

-6level olup ultiniz gelmeden ve Giant's Belt almadan fazla fighta girmeyin. Ama eğer lane arkadaşınıza güveniyorsanız yada midde karşınızdaki rakip fazla iyi oynayamıyorsa dalın :D
    -Ultiniz gelene kadar mid de agresif olmayın ortalarda dolanın ama karşınında turretinize gelmesine izin vermeyin.
    -Özellikle ilk lvellarda fighta girmeden önce minimap i gözlemleyin yakında gelecek bir minion grubu var mı? Eğer yoksa sonucu kesin olmayan bi fighta girmeyin. Minionlar bizim kaçmak için temel dayanağımız :)
    -Mid lanede gank riskine karşı hem minimap i gözlemleyin hemde ani bi saldırıya karşı otlardan uzaktan gidin.
    -Teamfightlara biraz sonradan girin, stun vb skiller kullanıldıktan sonra ultinizi açın. Hatta premade girdiyseniz arkaşlarınızın stunu varsa kullandırtmayın ( tabi bu team fightta ne akdar yapılabilriliği olur bilemiyorum. ) Siz girince stunlasınlar ki ultiniz bozulmasın.

(yakında replay eklenecek)

Hatalar olabilir. Normaldir. Söylerseniz düzeltirim.
    (Mastery ve Runeler yok onları alıntı yapmak istemedim, zaten onun için build, rehber değil :D)

katarina zaten cok hareketli bi hero ve mana sıkıntısı olmayan bir hero q skillini kulanmayı bildikten sonra zaten agresif oynamana gerek yok :) build de de bazı eksiklikler var..

• Aslında o yöndende işime yaradı konu, buildin eksiklerini öğrendim.
  • quote:

/>
    aşınabilir.

ne içirdiler arkadaşım sana ? ayakkabı yanlış seçim CDR kasmak kadar saçma birşey yok katarinaya pasifi ne güne duruyo ablamızın ???

kasacağın itemler bellidir karsıdaki zorluyorsa ilk önce giant's belt kasabilirsin ama iyi farm yaptıysan ilk hexte'yi çıkarsın skill kullandıkça hp'ni rahat bi şekilde doldurursun w skili ile. daha sonra botu tamamlayıp hexteyi bitirirsin eğer arkadas ben hextechden önce mejai kasarım diyorsan o senin seçimin mejai de iyi olur

en iyi build katarinaya rylai hextech 2 taneden fazla da olabilir bot zaten allahın emri magic penetration kasacaksın

sonra rabaddonu alıp gir bas ultiyi.

ki kum saati itemini kasan bi allahın kulu katarina görmedim simdiye kadar buildin aşırı hayalperest olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.