Şimdi Ara

Katalog tasarım örnekleri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandan bu yana grafikle ilgileniyorum, fakat bu güne kadar daha çok etiket, davetiye, kart gibi işlerle uğraştım ama bu sefer 10-15 sayfalık, her sayfada 1 ürünün bulunduğu ve bilgilerinin verildiği bir katalog hazırlamam gerekiyor, 1 haftadır yaptığım denemeleri bir türlü beğenmedim, çevremdekiler her ne kadar güzel deseler de içimdeki demiyor işte, tamamen umudum kırılmaya başladı, hiç yapmadığım bir çalışma tarzı, bana bu noktada esinlenebileceğim, örnek alabileceğim, çalışmaların bulunduğu, kaynak varmı elinizde... teşekkür ederim.

• Avon katalogları mevcut internette. İstersen onlara bakıp birşeyler üretebilirsin. Avon katalogları oldukça hoş ve zarif kataloglardır. Sen işi biraz daha sadece tutarsan güzel bir çalışma olabilir kanımca.

http://www.avon-temsilci.com/avon_katalog.html
  • zeytinyağıyla ilgili katalog çalışması yapıyordum bu grupla ilgili nereden bulabilirim.
  • tasarımlara bakma bence. kafanda onlardan esintiler kalır orjinal birşey çıkmaz. eğer hazırlayacağın firma yeni pazara atılan müşteri arayan bir firma ise siyah üzerine zeytin yeşili kullan. eğer kalitesi belli müşterisi belli ise beyaz üzerine zeytin yeşili kullan.

tasarımda oryantal desenler kullanırsan çok estetik görünüm elde edersin. bide mümkünse yeteneğin ve imkanların varsa ürünlerin fotoğraflarını bizzat sen çek. o zaman kalite elde edersin.
  • Şimdi;

Eğer ki yapacağın katalog çalışması örn. araba ile ilgili olacaksa, "avon" veya buna benzer şeylerle ilgili tasarımlar uyumlu olmaz. Tasarımda firmanın kurumsal renkleri kullanmalısın. İkincisi; bu katalog en sonunda kimin eline geçecek? Çocuklara, erkeklere, bayanlara, yeni evlenen çiftlere yoksa emekli vatandaşlara mi?

Şimdi yanlış anlama da, tasarım yapmak, 1 hafta boyunca deli gibi site site dolaşıp, uyumlu bi katalog çalışmasını bulmak demek değil. O yüzden yükarda şeyleri gözün önünde bulundurarak, güzel bir tasarım yapacağına eminim, yeter ki iste. Mutlaka beğenmeyeceğin şeyler olacak... fakat önemli olan senin beğenmen değil - müşterinin beğenmesidir. İnsanlar birbirlerinden o kadar farklı ki, senin beğenmediğin tasarım, başkasının çok hoşuna gider.
  • örnek siteler yokmu bu konu hakkında
  • yardımcı olucak yokmu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Web Tasarım Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.veer.com/ideas/catalogs/

burdan bakabilirsin. yada corel de :)
  • birçok sektörün ürün kataloğunu burada bulabilirsin belki sana yardımcı olur

http://www.katalogtr.com/

kırmızı

Bayan,kadın dünyası ürün katalog

çocuk elbiseleri ürün katalog

Altın mücevher katalogları

• quote:

Orjinalden alıntı: ceo_07

yardımcı olucak yokmu arkadaşlar

wala yaptıklarından örnek koysan şurasnı şöle yap değiştir gibi önerilerde bulunabiliriz

mesela siyah zeytin yeşili hatlara sahip osmanlı motifleri bulunduran(abartmadan silik arka plan olacak) sade ve şık bişey hazırla bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.