Şimdi Ara

Kastamonu'yu nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
22.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

kastamonuya laf yok

bence yurtlarıda mükemmel

sadece halkı biraz üçkağıtçı.

dersleride yata yata geçersin.

hele eğitimse :) Eğitim eğitim değil dinlenme tesisi :) ama okul çok gelişiyor gerçekten yeni rektor çok iş yapıyor,yapacaktır.Yeni kampus de yapılıyor çok güzel olacak bence 1-2 yıl sınra kastamonu.Türkçe oğretmenliği hariç çok zorlamıyor hocalar

• gerçekten yeni rektor çok iş yapıyor

o rektör bizim derslerde AA ile puan veriyodu.

adam gibi rektör

aday olduğu günde söyledim.

• quote:

gerçekten yeni rektor çok iş yapıyor

o rektör bizim derslerde AA ile puan veriyodu.

adam gibi rektör

aday olduğu günde söyledim.

Fenciydin anlaşılan :) mezunmusun devam ediyomsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: araf...

quote:

kastamonuya laf yok

hele eğitimse :) Eğitim eğitim değil dinlenme tesisi :) ama okul çok gelişiyor gerçekten yeni rektor çok iş yapıyor,yapacaktır.Yeni kampus de yapılıyor çok güzel olacak bence 1-2 yıl sınra kastamonu.Türkçe oğretmenliği hariç çok zorlamıyor hocalar

ben türkçe öğretmenliği yazıcam zaten. niye herkes katamonu türkçe öğretmenliğine hep zor diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: edebiyatHİOK

quote:

Orijinalden alıntı: araf...

quote:

kastamonuya laf yok

ben türkçe öğretmenliği yazıcam zaten. niye herkes katamonu türkçe öğretmenliğine hep zor diyor?

Zormuş türkçede zorluyolar nedendir bilmem türkçe okuyanlar hep soylerdi.Okul uzatan tek tük tanıdıgım var onlarda hep türkçeci:) Kaliteli sanırım türkçe bolumu.

• Kastamonu güzel ama üniversitesinin mantığı kötü. Bunu anlamak için web sayfasına bakman yeterli. Başka üniversite sayfalarında rektörlerin çarşaf çarşaf foto ve haberlerini bulamazsın KÜ kadar. Dereceye giren öğrencilerin KÜ yü tercih etmesi bile haber olabiliyor mesela:) Çok basit bir mantık ile hareket edildiğinden bu üniversiteden eğitim beklememelisin. Üniversitesi dışında emin ol herşeyi güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastamonu'da sıkılırsınız bi süre sonra Kastamonuluyum ben pardon Kastamonu/İnebolulu ;) O üniversiteler İnebolu'da olacaktı varyaaaa millet koşa koşa gelirdi bizim oraya :)
  • merhaba arkadaşlar ben eşim için kastamonuya epilasyon merkezi açmayı düşünüyorum, halkı bu tür işlere ilgi duyarmı yoksa tamamen kapalımı bilgi veren arkadaşlara şimdideden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.