Şimdi Ara

Kassadin mi? Fiddle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takımınızda hangisini görmek isterdiniz?

• Kassadin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen bir Kassadin oyuncusu roamla taşır illaki. Gerçi oyun çok late'e kaldımı o taşıma işi biraz zorlaşıyor ama her türlü o çelimsiz korkuluktan iyidir

• Kassadin
  • kassadin tabikide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çingen003

• by_endless kullanıcısına yanıt
    ciddi misin
    kassadininin orta ve late herosu olduğunu hatırlatırım.. özelliklede latede tank olmayan ne varsa tekliyor
    full build bir kassadin ile ini kulesi ve ini açmak adcden 2 katı hızlı 3 tane buruyor ini kulesine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun sonu ultisi yüklü bir kassadin gittiği yeri dümdüz eder
  • Şu seviye atladiktan sonra 7 saniye mananın sınırsız olduğu rün ile kassadin güzel gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

ciddi misin
    kassadininin orta ve late herosu olduğunu hatırlatırım.. özelliklede latede tank olmayan ne varsa tekliyor
    full build bir kassadin ile ini kulesi ve ini açmak adcden 2 katı hızlı 3 tane buruyor ini kulesine

Adc'nin kıçından ayrılmayan bir Lulu gelsin bak ne yapıyorlar seni. Kassadin All in herosudur o komboda tekledi tekledi tekleyemezse karşı adc seni bir şekilde kitelayarak keser elinden hiçbir şey gelmez. Şampiyonun nerede ne yapacağını bana mı öğretiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

quote:

ciddi misin

Adc'nin kıçından ayrılmayan bir Lulu gelsin bak ne yapıyorlar seni. Kassadin All in herosudur o komboda tekledi tekledi tekleyemezse karşı adc seni bir şekilde kitelayarak keser elinden hiçbir şey gelmez. Şampiyonun nerede ne yapacağını bana mı öğretiyorsun?

Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz oğlum? Kassadini latede kendi mana limitinden başka hiçbir şey durduramaz. Geri kalan herşey oyuncunun/takımın hatasıdır. Ayrıca kassadini fightta rakip 5linin ortasında bile kombo+zhonya+kombo veya kombo+fight dışına flash+kombo gibi türlü seçeneklerle kullanabilecekken intihar saldırısı yapan zayıf bi champ olarak anlatman direkt senin hatan. Ve evet şampiyonun nerede ne yapacağını sana öğretiyorum itirazın olursa.

• fiddle 'ı bence çok küçümsemişsiniz tamam mobil bir hero olmayabilir belki ama fear'ı yeter, e'si susturuyor hızlı ve potsuz jungle dönmesi en önemlisi takım savaşında atacağı ultiler ile maçı rahatça alabilirsiniz. Ulti + q + e + zhonya ile carry yok ediyor.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Ultisi yüklüyken full build kassadin aynı anda luluya da adc ye de tek atar vurduğunun yarısı boşa gider, denendi,onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 3 Nisan 2018; 8:34:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

fiddle 'ı bence çok küçümsemişsiniz tamam mobil bir hero olmayabilir belki ama fear'ı yeter, e'si susturuyor hızlı ve potsuz jungle dönmesi en önemlisi takım savaşında atacağı ultiler ile maçı rahatça alabilirsiniz. Ulti + q + e + zhonya ile carry yok ediyor.

değeri çok bilinmiyor sanki, ya da oynayamıyor çoğu kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

quote:

quote:

ciddi misin

Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz oğlum? Kassadini latede kendi mana limitinden başka hiçbir şey durduramaz. Geri kalan herşey oyuncunun/takımın hatasıdır. Ayrıca kassadini fightta rakip 5linin ortasında bile kombo+zhonya+kombo veya kombo+fight dışına flash+kombo gibi türlü seçeneklerle kullanabilecekken intihar saldırısı yapan zayıf bi champ olarak anlatman direkt senin hatan. Ve evet şampiyonun nerede ne yapacağını sana öğretiyorum itirazın olursa.

Nihayeyet konuda oyunu bilen birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ultisi yüklüyken 1200 mana istiyor. Onu ayarlayamıyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 3 Nisan 2018; 12:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

quote:

quote:

ciddi misin

Tamam sen çok iyi biliyorsun mekanik falan ultiyi full stackte tut rakibe flash+ulti kombosuyla dibine gir direk tekle canım ne var ki bunda. Zaten ultinin manası beleş olduğu için rakibin de eli armut topluyor falan

nasıl akıl edemedim bunu hiç düşünememiştim. Engage yapacak takımda adam olmadığı zaman biz girip zhonya basalım evet

• eskiden basede ulti stackleyip teleportla laneye ışınlanıp adama ulti atardık vay bee ne günlerdi

• Ya kassadin late gamede iyi bir sup varsa oynayamiyor nasıl güçlü latede. Diger suikastcilara gore daha mobil ama yinede zor işi. Burda kaSsadin savunanlar tr dialar boşver "D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.