Şimdi Ara

Kassadin in Q susturu geri dönüyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet reddit de suan konusu geçiyor rioter acikladi , susturu eskisinden daha kısa sürecekmis sanirim.
    Evet ne düsunuyorsunuz yine instaban olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Ocak 2018; 0:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suanda daha guclu herolar var instaban olucagini sanmam ama gelirse guzel olur ya eskiden ne guzel oynardim

• En azından combo braker olarak yine kataya karşı filan iyi olur. Supa atar susturu adc'ye rahat ulaşır filan

• 1,1 milyon Kassadin var ve eksikliğini çekmiyorum özellikle yeni sezonda rünlerle. Açıkçası instaban olacaksa gelsin istemem, gerçi malzahar bile olmuyorsa Kassadin'de de o kadar fark yaratacağını sanmıyorum.

Edit: Reddit'teki linki alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 26 Ocak 2018; 1:25:3 >
  • bir hero insta ban olunca riot ne yapıyor hepimiz biliyoruz.Kassadin main olsam üzülürdüm.
  • %99 ban rate hayırlı olsun

• geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius a karşı nasıl oynamalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kassadin için standart rünlerden hangisini seçiyorsunuz ?
    Hala rün dizemedim ve dizmeyi de düşünmüyorum.
  • 0,5 saniye falan sürecek heralde. Ya da konu fake.

• Ben oyunu sildim işe bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sustur kalktığı dönemde hedef bazlı sustur yeteneklerinin hepsi kalkmıştı neredeyse. Ama şuan geri dönse fark edeceğini sanmıyorum o kadar. Ama LB ya da Talon'un susturları geri dönse daha çok fark eder. Çünkü atılarak susturduklari için karşıdaki adam hiçbir şey yapamıyordu.

• Geçmiş olsun kassadin oyuncularına

• Gene ele ayağa düşecek şampiyon
  • 0,1 sn falan olur
  • şu anda kasssadin q su zaten odaklanmaları bozuyor (anivia ulti ,katarina ulti , malzahar ulti , ışınlanma , fidd ulti odaklanması gibi bir çok büyü). çok az sürecek bir susturmanın fark yaratacağını sanmam
  • e sorarlar adama sizin amacınız oyundaki tüm silence'ları kaldırmak değil miydi neden geri getiriyorsunuz hemde kassadine ? Akıl alır bi buff değil
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Öyle bir amaçları yoktu ki. Hiç bir şekilde karşılık verilemediği için kaldırdılar
    Malzahar
    Cho gath
    Fiddle
    Soraka'da hala mevcut.

Konu da troll sanırım, böyle bir kaynak bulamadım hiç bir yerde.
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Oyundaki tüm susturmayı kaldırmak istemediler hocam. Kassadinin ki point click idi ve mid lanede sustur inanılmaz baskı kuruyordu. Cho gath,sorakada var mesela şu an. Talonda da vardı, ona da karşı yapabileceğin bir şey olmuyordu onu da kaldırdılar. Şu an mid lanede tek malzaharda var sanırım o da skillshot.

• Kassadin maindi lan. Eski Kassadin TR rankedda banlanmıyodu bazen çok özlediiiimm. Ulan ya ne güzeldi o Kassadin :(
  • Lb'ye de geri gelsin bi zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.