Şimdi Ara

Kassadin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde East'te oynuyorum. Mainim ad carry. Ama West'te de bir hesap açtım. Kararlıyım full Kassadin oynayacağım. RP indirimiyle aldım. 3150 yapınca refundlayıp IP ile alacağım. RP'yi de IP Boost için harcayacağım. Boost la da rune için para biriktireceğim. Şimdi asıl sorum şu.

Kassadin için

-Rune
    -Summoner Spell
    -Masteries (Summoner spell'e göre)
    -Fazla gerekli olmasa da item dizilişi-sırası

önerilerinizi alabilir miyim?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 20 Kasım 2012; 22:57:56 >

• The Rain Man izle hepsinin cevabını alıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

The Rain Man izle hepsinin cevabını alıcaksın.

Saol ben bir bakıyım o zaman ona.
  • Full kassadin oynamak, rp ile kass alıp para birikince refund edip ıp boost almak rune dizmek falan filan... WTF. Westte oynayıp full kass oyniycam demek ne demek?! Neyse biz kalkalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Full kassadin oynamak, rp ile kass alıp para birikince refund edip ıp boost almak rune dizmek falan filan... WTF. Westte oynayıp full kass oyniycam demek ne demek?! Neyse biz kalkalım artık.

Neden bunun gibi yorumlar yerine daha yapıcı yorumlar yapmıyorsun?

Edit: Ama sanırım sen beni yanlış anladın. Öyle her oyun mid yazıp Kassadin locklamıycam merak etme. Ama eğer seçme şansım olursa Kassadin seçerim. Ve 30 olana kadar ki oyunların çoğunda seçme şansım oluyor. Ama adama karthus alıp lockladıysa ve hiçbir şey yazmadıysa (bilmiyorum west'te var mı bunlardan, east te vardı çünkü)
    tabi ki başka bir şey alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 21 Kasım 2012; 0:18:17 >
  • quote:

Bu rainmanda Kassadin'e sardı Orjinal üyeliğinde hep Kassadin oynuyo smurflarda başka herolar oynasada Ne zaman baksam Kassadin yav sıkıldım Bu arada rainmanı yakalarsan %90 Kassadin oynuyor olacaktır zaten , onu izleyerek baya bi bilgi edinebilirsin.

http://www.own3d.tv/TheRainMan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadVoltage -- 21 Kasım 2012; 0:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P4Z

quote:

Bu rainmanda Kassadin'e sardı Orjinal üyeliğinde hep Kassadin oynuyo smurflarda başka herolar oynasada Ne zaman baksam Kassadin yav sıkıldım Bu arada rainmanı yakalarsan %90 Kassadin oynuyor olacaktır zaten , onu izleyerek baya bi bilgi edinebilirsin.

http://www.own3d.tv/TheRainMan

Saol. Solomid rehberindeki videosunu izliyordum. Yarın da streamleirni kontrol ederim artık. Ama şimdi hiç DNS değiştiremeyeceğim.

• Westte sürekli mide gitmen biraz zor ama jungle yaparım dersen başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Westte sürekli mide gitmen biraz zor ama jungle yaparım dersen başka

Onu da yaparız. :D Sorun yok. Ama Türkçe Jungle Kassadin rehberi var mı? Gank'ine bişe demem de sustain falan olmadan bir de yeni, zorlaştırılmış jungle'da zor olmaz mı jungle dönmek?
  • Rain Man teemo harici kötü player ama en iyi teemo playerı diyebiliriz. Kassadin runeları sana baglı magic pen hp/mp regen magic resist yada klasik magic pen AP magic ressist yapabilirsin.Hp/mp regen in sebebi lane de durabilmen için .kassadin ile 6 lvl dan önce çok dikkatli olmalısın zaten akıllı bi jungler sana baby sit yapar.
    İtemlere gelince core itemin Rod of ages tir. Ama her türlü build yapabilirsin ezbere bir build yapma oyun içindeki değişkenlere göre build yap.

Ben Rod of ages->abyssal scepter->Rabadon->Zhonya->Death fire grasp yapıyorum ama cogu zaman DFG yerine Void staff alırım nerften sonra DFG pek kullanışlı degil. Ama daha "insta-kill" kassadin istiyorsan Rabadon->DFG->Void yap Lich bane al diyenler olabilir ama alma çok sağlam bir burst damage in var lich ile dusurme bunu fakat ben split push yaparken towerlari indirmek için alıyorum(split push bana kalırsa).Kassadin karthus tan sonra oyundaki en iyi ultiye sahip bence ayrıca passive in ve abyssal scepter sayesinde bütün ap carry leri kesersin belki veigar ve galio hariç ama veigar a karşı lane i kaybetmen imkansız oldugu için fazla sorun olmıyacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.