Şimdi Ara

KAspersy den sürekli uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arakdaşlar, geçenlerde adsl hattımı kapattırıp kablo interenete geçiş yaptım ve daha önce aynı şekilde çalışan bilgisayarımdaki kaspersky antivirus ve anti-hacker ara ara aşağıdaki resimdeki uarıyı vermeye başldı...

acaba kablo nette mi bir açık var? yoksa benim bilgisayarımda mi? bunu tamam men çözmek için ne yapabilirim?

KAspersy den sürekli uyarı

• Bu uyarıları sürekli veriyor kaspersky, ben de yıllardır kablo internet ve 1.5 yıldır kaspersky kulanıyorum. Ben de biraz araştırdım, çok önemli bir şey olmadığı kanısına vardım. Sözde etkisizleştirilmiş güvenlik tehditleri hakkına bilgi mesajları bunlar.
  • sözde etkisizleştirilmiş ama can sıkıyor, biri sürekli saldırı halinde
    yapabileceğim bir şeey varmı bu konuda onun için sormuştum...

bu arada tabi bulup etkisizleştirmesi daha iyi? ya hiç bulamasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 20 Ocak 2008; 13:20:28 >
  • kaspersky ı bu yüzden kullanmıyorum her seye uyarı veriyor fln deli ediyor beni ben gelemem böle seylere ..
  • ben gayet memnunum kaspersky den buda ayarlar bölümünden rahatça halledilecek bişey.
  • yok o konuda bir şüphem yok kaspersky hallediyordurda, ama neden normal adsl deyken bu yoktuda kablo interentte iken hep aynı yöntemle, farklı ip lerden saldırı geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

yok o konuda bir şüphem yok kaspersky hallediyordurda, ama neden normal adsl deyken bu yoktuda kablo interentte iken hep aynı yöntemle, farklı ip lerden saldırı geliyor...

ADSL modemlerde bildiğim kadarıyla modem IP alıyor. Benim kablo modemde ise modem değil bilgisayar IP alıyor. ADSL modemlerde firewall filan oluyor ya belki daha o aşamada engelleniyordur. Emin değilim tabi, bu sadece tahmin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.