Şimdi Ara

kaspersky yükledim bilgisayar mavi ekran veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 4 gün önce kaspersky internet security aldım 62 liraya. yükledim herhangi bir sıkıntı yoktu bilgisayarı 3 4 gün kapatmadığım için. bilgisayarı kapatıp açınca IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatasını aldım. güvenli modda çalıştırıp geri yükleme yaptım. sorun çözüldü. fakat olan 60 lirama oldu. yardımcı olabilecek var mı?

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntınıza net cevap verebilmek için sistem bileşenleri hakkında bilgimiz olması gerekir, tahminen sisteminiz yazılım için yeterli sistem belleği sağlamıyor. Mavi ekranın sebebi bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolmz

Sıkıntınıza net cevap verebilmek için sistem bileşenleri hakkında bilgimiz olması gerekir, tahminen sisteminiz yazılım için yeterli sistem belleği sağlamıyor. Mavi ekranın sebebi bu yüzden.

intel i5 işlemci, ati radeon 5650 ekran kartı, 4 gb ddr3 ram var. windows 7 home premium kullanıyorum
  • yıl olmus 2013 hala mavi ekran alanlar var
  • Programı tekrar kurup deneyin 2013 sürümü 4190 olduğuna dikkat edin.Eğerki yine aynı mavi ekran hatasını alırsanız 2014 sürümü çıktı onu deneyin birde.2014 sürümünün Türkçe si yok ama şuanda.
  • hasanakp kullanıcısına yanıt
    Olan 60 liranıza mı oldu ? Neden böyle birşey olsunki kaspersky size lisansınızı aktive etmek için bir kod verir o kodu her zaman her bilgisayarda kullanabilirsin yani yine kaspersky'ı yükleyin sonra kodunuzu girin eskisi gibi çalışır . Dikkat edilmesi gereken bu kodun aynı anda iki farklı bilgisayarda kullanılmaması yoksa kod geçersiz oluyordu sanırım veya çalışmaz . Yani başka bir bilgisayarda kullanılacaksa önce eski bilgisayardan kaspersky'ın komple silinmesi gerektiği .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 9 Eylül 2013; 14:56:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramlerinizi kontrol ediniz.Slotları teker teker deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Ramlerinizi kontrol ediniz.Slotları teker teker deneyiniz.

sorun kasperskyda herhalde. şuan avg 2014 free kullanıyorum. acaba kasperksy para iadesi falan yapıyor mu
  • 0X0000000A IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
    mavi ekranda bu hatayı alıyorsanız

Anakart Bios’unu güncelleyin ( Anakart üreticisinin resmi internet sitesinden temin edebilirsiniz )
    İşe yaramazsa Ekran kartının sürücüsünü tamamen silip yenisini yükleyin.
    O da işe yaramazsa format atın. Ama dikkat edin! Formatı sıfırdan atmanız lazım yani tüm eski dosyaları otomatik olarak silip baştan yeni işletim sistemi kurmalısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.