Şimdi Ara

KASPERSKY yi kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar kaspersky antivürüs yazılımı başta olmak üzere birçok yazılımı kaldıramıyorum , yeni yüklediğim programlarda bazen çalışıyorlar , bilgisayarı yeniden açtığımda çalışmıyorlar veya bazen hiç kuramıyorum

bir de geçici kalasöre film indirdim ama şimdi o klasörü bulamıyorum ayrıca bilgisayar çok kasılıyor , format atmak istemiyorum ne yapacağım , lütfen yardım

• yok mu bir bilgisi olan , format mı atıcam şimdi , olan filmlere olacak o yüzden
  • Arkadaşım öncelikle sistemini güzelce bir temilemelisin.
    Yavaşladı, kasılıyor dediğine göre (herhangi bir virus,trojan vs yok ise) sistemin şişmiş durumdadır.
    Bu temizliği yapmak için Crap Cleaner ve Registry Mechanic programlarını kullanabilirsin.
    Sistemin rahatlamış olur.
    Gelelim Kaspersky'e eğer kaldıramıyorsan programı tekrar kur.
    Kurduktan sonra Ctrl+Alt+Delete de ve işlemler sekmesinden Kaspersky'nin işlemlerini kapat.
    Sonra kaldırmayı tekrar dene.
    Eğer kaldıramazsan bir de Güvenlik Kip de denemelisin.
    Güvenli Kip için pc açılırken F8 tuşunu kullanmalısın.
    Bulamadığın film için de sana bir önerim var.
    Ava Find adında müthiş bir arama programı var.
    eğer filmin uzantısını biliyorsan yaz arama kısmına Ava Find aynı anda getirir önüne.
    Sistemini mutlaka temizle ama....
  • peki bu programları nerden edineceğim , bedava mı ? , link verebilirsen internetten indireyim , buarada güvenli kipte de silinmiyor

ya bir de zaten ilk defa bir virüs programı kullanıyorum , diğer bilgisayarım bozuldu bunu bir arkadaştan ödünç almıştım , bilgisayarda kaspersky yüklenmiş durumdaydı , yani bildiğim kadarıyla bu program antivirüs programı , yani sistemde bir virüs olmaması lazım

ama olabilir de biraz daha açıklarsan sevinicem
  • program files da bulunan dosyasını komple sil sonra ara da arat kaspersky diye önüne gelenleride sil
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

peki bu programları nerden edineceğim , bedava mı ? , link verebilirsen internetten indireyim , buarada güvenli kipte de silinmiyor

ya bir de zaten ilk defa bir virüs programı kullanıyorum , diğer bilgisayarım bozuldu bunu bir arkadaştan ödünç almıştım , bilgisayarda kaspersky yüklenmiş durumdaydı , yani bildiğim kadarıyla bu program antivirüs programı , yani sistemde bir virüs olmaması lazım

ama olabilir de biraz daha açıklarsan sevinicem

İmzamda güncel program linkleri var tıkla oraya istediğini indir.
    Crap Clener ücretsiz diğer ikisi ücretli.
    Senin pc de virus,trojan ya da başka tür zararlı olabilir.
    O nedenle benim sana tavsiyem.
    Windows+R
    msconfig
    açılan pencereden
    Başlangıç
    Tümünü Devre Dışı Bırak
    seçeneğini işaretle
    sonra pc yi yeniden başlat.
    Kaspersky de açılmayacak herhangi bir virus ya da başka bir zararlı varsa açılışta aktif olmayacaktır bu sayede.
    Sonra Kaspersky'i kaldır sistemden.
    Aslında kaldırılmayan programların nasıl kaldırılacağı ile ilgili bir yazı yazmıştım ben sana onu da pm den gönderiyorum istersen ilgilen.
    İmzamdan Anti-Vir Personal Edition Classic programını indir.
    Program ücretsizdir ve çok da iyidir.

• kaldıramaman yüklemenin bir cezasıdır..

böle bilgisaayrı aşırı zorlayan virus tarayıcılar hiç olmasın daha iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlangıçta bir çok program kayıtlı veyahut Kaspersky nin her gece saat 20:00 a aldığı otomatik deep scan modunda sorumn çıkıyor sanırım. Zira o modda tüm dosya sistemi derin tarama ypılır ve sistemi bayağı zorlar o tarama..

Tamamen kurtulmayı üşünüyorsna Güvenli Kip e girerek oradan tamamen kaldırmayı dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.