Şimdi Ara

Kaspersky PURE 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win8x64 sürüm kullanıyorum. PURE 2.0 yüklediğimde sorun çıkmazken PURE 3.0 yüklerken program yüklenmiyor. yüklenemedi deyip hata kodu vermeden yüklemeyi sonlandırıyor. şu şekilde uyarı alıyorum
     Kaspersky PURE 3.0

Güvenli modda virüs tarama çalıştırdım, Yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modunda çalıştırdım, farklı ülke yüklemelerini çalıştırdım, eski antivirüsüme dair tüm yüklemeleri temiz bir şekilde kaldırdım ama olmuyor. Acaba sorunum ne olabilir ki?

• Bu hatayı Kaspersky internet security 2013 de yaşadım hatta kaspersky müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum
    çözemediler. Bir sistem hatasından kaynaklanıyor ama ne olduğu anlaşılmıyor mesaj veremiyor.

Çözüm : Kesinlikle format... Ayrıca kaspersky pure 2.0 win 8 uyumlu değil
    kaspersky pure 3.0 yükleyin. Bende yeni aldım bir tane fakat kurmadım daha
    eskinin bitmesine 11 gün var daha...
  • Sorun şu ki pure 2.0 uyumlu olmamasına rağmen 2.0 kuruldu çalıştı 3 çalışmadı bende müşteri hizmetlerine talep açtım adamlar salak saçma şeyler önerdi yok ekran kartı sürücüsünü kaldır yok şunu yok bunu en sonunda sistem yenileme işlemi yaptım kurtuldum sorundan.
  • aslında bu sorunun sebebi register kaynaklı. daha önceden kurulmuş fakat kaldırırken kalıntıları kalmış antivirüs çözümlerini görüyor. aynı sorunu bende yaşadım müşteride üzerinde panda cloud vardı kaldırdım 3 sene önce kullandığı platinium 7.0 versiyonun halen sistemde olduğunu gördüğünü farkettim. sistem kayıt defterine el ile müdahale ettim baya bir sorun yaşattı en sağlamı sisteme yarım reset at register sıfırlanırsa kurulum sorunuda çözülür.
  • hemen hemen çoğu antivirüs programlarını denedim, kasperskynin de en son pure 2.0, int sec 2013 kullandım.. çok korkularım vardı acaba pure 3.0 kasar mı diye.. bir delilik yapıp 3 arkadaş aldık sitesinden.. 115 tlye 3 pc 1 yıllık... tertemiz formatın üstüne kurdum. windows 8 i de destekliyor. win7 kullanıyorum ben. internet security 2013 den daha iyi çalışıyor gibime geldi. kasma olayı hiç yok (e6300 core2duo işlemci, 3gb ram)

benim size önerim format atabiliosanız atın, temiz sisteme kurun, tüm güncellemeleri yapın windows un. ccleaner ile gereksiz dosyalardan kurtulup bir de tam tarama yapın keyfinize bakın

şuan tam tarama yaptırıyorum 60 ila 70mb arası ram yiyor..
     Kaspersky PURE 3.0

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

hemen hemen çoğu antivirüs programlarını denedim, kasperskynin de en son pure 2.0, int sec 2013 kullandım.. çok korkularım vardı acaba pure 3.0 kasar mı diye.. bir delilik yapıp 3 arkadaş aldık sitesinden.. 115 tlye 3 pc 1 yıllık... tertemiz formatın üstüne kurdum. windows 8 i de destekliyor. win7 kullanıyorum ben. internet security 2013 den daha iyi çalışıyor gibime geldi. kasma olayı hiç yok (e6300 core2duo işlemci, 3gb ram)

benim size önerim format atabiliosanız atın, temiz sisteme kurun, tüm güncellemeleri yapın windows un. ccleaner ile gereksiz dosyalardan kurtulup bir de tam tarama yapın keyfinize bakın

şuan tam tarama yaptırıyorum 60 ila 70mb arası ram yiyor..
     Kaspersky PURE 3.0

aynen dediğin gibi püre 3.0 ve kaspersky 2014 sürümleri gerçekten çok az sistem kaynağı kullanmasının yanında piyasadaki tüm anti virüslerden daha iyi sonuçlar veriyor gerçi bütün her şey veri tabanı ve tarama motorunda bitiyor. veri tabanı yetersiz olduktan sonra dünyanın en iyi tarama motoru olan yazılımı ünvanı verilse hikaye.

• arkadaşlar bende windows8 kurdum pc ye fakat aynı burdaki gibi hata alıyorum acaba çözümünü bulan var mı ? pure 3.0 kurmaya çalışıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • Üstadlar merhaba.H.b... sitesinden indirimli Kaspersky pure 2 hakkım var.Acaba pure 3 kursam bu kodu çalıştırır mı ? İlanda siteden pure 3 ü yükleyin ,kodu girin yazıyor ama , acaba olur mu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.