Şimdi Ara

Kaspersky pure 2.0 internet security yi yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü hepsiburada dan indirimde olduğu için ve ihtiyacımda olduğu için kaspersky aldım almadan önce internette araştırma yaptım kaspersky hakkında genelde olumlu yazılar olduğu için bende perşembe 15.30 da aldım ürünüm cumartesi günü 10.00 da geldi ama ben yükleyemedim bunun bence 2 sebebi olabilir
    1. Pc ye eskiden internetten mcfae free sürümünü indirmiştim o sürümü kaspersky yi kurarken silmem gerektiğini öğrendim ama program kaldır dan silemedim nerden silebilirim?
    2.Pc windows 8 aklıma gelen bir diğer nedende windows 8 uyumlu olup olmaması
    Hata da şöyle kaspersky nin ortalarındayken kurulumunun kişisel pc niz bir hata ile karşılaştı pc niz tekrardan başlatılacaktır gibi bir hata veriyor açılınca açılır açılmaz gine aynı hatayı veriyor sonra 2. açılmasıda 15 dakika falan sürüyor sonrada kaspersky siinmiş bir halde açılıyor.

• Kaspersky pure 2.0 ın windows 8 (64 bit ) desteğimi yok ?
    PARAN VARSA ADAMSIN; PARAN YOKSA mADAMSIN.
    meneter
  • Teşekkür ederim peki öyle yapınca kesin yüklenirmi
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.