Şimdi Ara

Kaspersky Pdm.Keylogger Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar billgisayarımda iki senedir Kaspersky İnternet Security kullanıyorum. Oyun indirdiğim zaman olsun her şekilde internet download larından sonra muhakkak tarama yaptırırım. İndirdiğim her oyunda da tarama yaptırıyorum fakat taramada özellikle bazı oyunlarda temiz çıkarken nedense oyunu başlattığımda aynı exe dosyasından Pdm.Keylogger algılandı gibi bir şey diyor. İnternetten biraz bakınca bu sorun çoğu kişide oluyormuş. Kaspersky nin hatası olduğu ya da farklı bir şekilde algıladığını söyleyenler var. Bu durum hakkında sizlerin görüşleri nedir. Cidden bir sorun varmı ortada yoksa Kaspersky normal olan davrannışları Keylogger olarak mı algılıyor? İşin ilginç taraflarından biride tarattığım dosyalar temiz çıkması bir yana aynı dosyaları uyarı vermeden bugün rapora bakarken bulaşmış kısmında gördüm. Bu durum nedir bilgisi olan varmı? Saygılar...

• Takipteyim..

[YiĞiT ÖzGüR ve Uykusuz FaN CLuB]

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  • evet benım kaspersky de dıyor sro ya :S
    sürekle bırak yöntemiyle bir video açmayı deneyin onda bile zaman zaman bu uyarıyı verebiliyor
    sistem yavaş kalınca keylogger olarak algılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 5 Mayıs 2011; 10:04:00 >

kis 2011 ayarlarına gidiniz koruma merkezinden genel ayarlardan etkileşimli korumada işlemi otomatik olarak seç seçeneğindeki işareti kaldırın......
    böylelikle her şüpheli dosyada kis 2011 size yapmanız gerekeni soracak; virüslerde trojanlarda vs hepsinde silinsinmi karantina ya mı alınsın vs diye soracaktır......
    keyloger olmadığını bildiğiniz dosyadada sorduğunda izin ver derseniz güvenli uygulamalar listesine alacaktır programı...... bir daha o naneyi yemez o programda........

ikinci ayarımız şu bunu yaparsanız keyloger korumasını devre dışı bırakırsınız ;

yine ayarlardan koruma merkezinden etkileşimli korumadan kural ayarlarına tıklayın... açılan etkişimli koruma penceresinden tuş kaydedicisinin yanındaki işareti kaldırısanız sorun toptan hal olur....
    yada tuş kaydedici seçili iken aşağıdaki hareketin yanındaki yapılacak işlemi sor yazan yere tıklarsanız eylemi seç penceresi açılır...
    ordaki 4 tane seçenekten uygun olanını işaretleyebilirsiniz......

keyloger sanılan programa rastlandığında sizin seçiminize göre karantinaya alınır devamlı ;işlemi sonlandırır ; izin verir devamlı ; yada devamlı yapılacak işlemi sor der........

screen shot ekleyemiyorum çünkü tvde hanımın çiftliği var; yine reklam verdiler yahu
    film 8 de başladı saat gece 11 e geliyor.........

önemli not;
    gerçek keyloger çıkarsa ona izin verirseniz windows açılır açılmaz devamlı virüs uyarısı keyloger uyarısı ;sistem enfekte olmuş tarzında uyarı alırsınız ve ayrıca ;
    not defterini internet açıkken açın...... rastgele bir şeyler yazarken modemin ethernet ışığı yanıp yanıp sönüyorsa gerçek keylogerla karşı karşıyasınız demektir.......

keylogerlar klavyeden girdiğiniz tuşladığınız her şeyi internetteki hacker dallamasına yollar ; çalışma mantığı böyledir.kazayla kredi kartı bilgisi girerseniz yandınız demektir......
    ayrıca ie8-ie7-ie6 kullanıyorsanız otomatik tamamlama özelliğini devre dışı bırakın ; böylelikle parolanız depolanmaz ; bazı keylogerlar parolaları depolandığı yerden internet explorer dan çıkar çıkmaz hacker dallamasına yollarlar;
    parolalar depolanmazsa eğer hacker ebesinin nikağını alır
    alacağı sadece ie den çıkma bilgisidir..... vede boş transmisyon pakedi........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 6 Mayıs 2011; 23:13:09 >

• internet explorer virüsler ve hackerlar için bulunmaz bir nimet bence
    modem ışığının durduk yere yanıp sönmesi hat bağlantısının kalitesiyle ilgili aynı zamanda
    mesela havada yağmur varken durduk yere yanıp sönüyorsa endişelenilmemeli
    en azından ttnet kullanıcıları endişelenmemeli,ttnet de biliyorsunuz yağmur yağdımı internet tamamdır
    çünkü hat kalitesi zayıf olduğu için modem acı çekiyor demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 6 Mayıs 2011; 23:42:44 >
    Daha Fazla Göster
  • arakdaşlar ben bı keylogger kurdum bılgısayara deneme amaçlı sonra vazgecıp sıldım adı (ecodsoft) ama sıldıkten sonra restrat attıgım zamn pc'ye ekranın sagında ufak pencerede password ve canfirm ıstıyo ama program sıldım neden bunu yapıo ve nasıl yok edebılırım acillllllll yardım edin ne olur
    Her şeyi fazlasıyla bilmek hastalıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.