Şimdi Ara

Kaspersky-Nod32 inceleme?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
23.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaspersky ile Avf çakışıyor olabilirler. Üstün olan Kaspersky onu tehdit görüp devre dışı bırakmıştır. Ama Kaspersky - Nod32 sorun olmuyor. Aynı anda kullanabiliyorsunuz. Sistem dosyalarını silmek resmen bilgisayarı alt üst etmek gibi birşey.
    Your Uninstaller 2008 yükleyin ve sisteminizi temiz hale getirin.

En güzeli sistem geri yükleme. Geri yükleme noktalarına bakın ve zamanlar uygunsa geri alın pc

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • nod32

...AY Gökte Kaldıkça Ulu Kocaların Ak Sakallıların duası üstüne olsun...
  • Kaspersky 8 ; 6 ' nın arayüzüne eklentiler yapılarak ortaya cıkan bir programdı. En azından öyle yayınlandı. Ama kullanılmayacak bir a.v. 6-7 sürümlerine devam

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

• laptoplarda bence nod32 kullanmak sistemi verimli kullanmak açısından daha mantıklı.. fakat nod32 nin firewall u zayıf o yüzden firewall sağlam bi router ile nod32 kesinlikle daha mantıklı.. fakat internette sadece nod32 ile yani extra firewall olmadan dolaşmak bence gercekten güvenli değil..
    belki şöyle bi çözüm de üretilebilir nod32 ile beraber güçlü bi firewall programı kullanmak ama hangi yazılım bunun için uygun olur denemedim doğrusu..
    autorun.inf diye bir zımbırtı vardı bunu kaspersky hiç görmüyo nod32 ise gördüğü halde silemiyo..
    yani bunların yanında trojenler için ayrı bir yazılım da yüklemek gerekiyor...
    benim gibi x64 sistem kullanıyorsanız işiniz daha da zor çünkü spyware doctor gibi yazılımlar x64 sistemleri desteklemiyo..
    sonuç:
    al birini vur ötekini

• ksapersky 7 creative driverlarını virüs olarak görüyor ama yine de kullanıyorum nod 32 2.7 trojan girince silemedi ben de kaspersky kurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: İçimdeki Deniz

ksapersky 7 creative driverlarını virüs olarak görüyor ama yine de kullanıyorum nod 32 2.7 trojan girince silemedi ben de kaspersky kurdum

Yanlış cümle kuruyorsunuz ve bu insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur. Konunuzu gördüm hatta yardımcı oldum. Orjinal driver olmadıgını ve internetten indirdiğinizi söylediniz. Nereden biliyorsunuz içinde virüs barındırmadığını????

Böyle bir ihtimal varken bu tavır yanlış

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

ksapersky 7 creative driverlarını virüs olarak görüyor ama yine de kullanıyorum nod 32 2.7 trojan girince silemedi ben de kaspersky kurdum

Yanlış cümle kuruyorsunuz ve bu insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur. Konunuzu gördüm hatta yardımcı oldum. Orjinal driver olmadıgını ve internetten indirdiğinizi söylediniz. Nereden biliyorsunuz içinde virüs barındırmadığını????

Böyle bir ihtimal varken bu tavır yanlış

creative'in resmi sitesinden indirdim yanlış anlamışsın

• Resmi siteden indirmen yine virüs olmadığını kesinleştirmez

• @JANT!
    Yok artık.Abartmayalım istersen.Kaspersky nin yanlış alarmlarına alışmış olman lazım.Öyle birşey olsa creative kullanıcıları ayaklanırdı.Mantıklı olalım

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@JANT!
    Yok artık.Abartmayalım istersen.Kaspersky nin yanlış alarmlarına alışmış olman lazım.Öyle birşey olsa creative kullanıcıları ayaklanırdı.Mantıklı olalım

çok doğru söyledin brooklynZU
  • quote:

@JANT!

Hocam ben şu postlarımda ne Kaspersky destekledim ne de başka birşeyi. Sadece ihtimalleri göz önünde bulundurdum. Creative diye virüs girmeyecek değil , heryere giriyor. Kasperskky de yanlış vermiş olabilir. Ama suçuda herzaman Kaspersky atmamak gerek.

Nod32 kullanıyorum ve memnunum

• Ben o konuya birşey demedim ama dediğim ihtimal eğer olmuş olsaydı emin ol bu forumda bir haberi çıkardı.Koca Creative böyle bir hatayı yapamaz kolay kolay.Hatırlarsan burda bir haber vermiştim.Kaspersky,exploere.exe yi virüs olarak görüyordu onların yanlış güncellemesi yüzünden.Hemen düzelttiler.Yani bu uyarı muhtemelen yine programla ilgilidir.Geçenlerde de şu hergün bedava yazılım veren siteden dağıtılan bir yazılımın içinden virüs çıkmış.Olamaz değil olur yani.Ama onun haberi hemen çıkmıştı.Yani Creative driverlarında virüs olsa bu anında haber olurdu.Burda sorun kaspersky gibi görünüyor.Onu anlatmaya çalışıyorum.

Ben o konuya birşey demedim ama dediğim ihtimal eğer olmuş olsaydı emin ol bu forumda bir haberi çıkardı.Koca Creative böyle bir hatayı yapamaz kolay kolay.Hatırlarsan burda bir haber vermiştim.Kaspersky,exploere.exe yi virüs olarak görüyordu onların yanlış güncellemesi yüzünden.Hemen düzelttiler.Yani bu uyarı muhtemelen yine programla ilgilidir.Geçenlerde de şu hergün bedava yazılım veren siteden dağıtılan bir yazılımın içinden virüs çıkmış.Olamaz değil olur yani.Ama onun haberi hemen çıkmıştı.Yani Creative driverlarında virüs olsa bu anında haber olurdu.Burda sorun kaspersky gibi görünüyor.Onu anlatmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum ihtimali göz önüne getirdim ki %2 belki.

+1

• bir de şunu fark ettim installshield'i virüs olarak görüyor creative driver yüklerken
  • quote:

bir de şunu fark ettim installshield'i virüs olarak görüyor creative driver yüklerken

İNSTALLSHİELD İ virüs olarak mı görüyor yoksa, böyle bi program yükleniyor habarın ola izin veriyomusun diye uyarı mı veriyo?
    karıştırıyor olmayaın dostum?!

Orjinalden alıntı: trh

quote:

bir de şunu fark ettim installshield'i virüs olarak görüyor creative driver yüklerken

İNSTALLSHİELD İ virüs olarak mı görüyor yoksa, böyle bi program yükleniyor habarın ola izin veriyomusun diye uyarı mı veriyo?
    karıştırıyor olmayaın dostum?!

Kaspersky bir ayar var. İlk yüklendiğinde genelde inaktif oluyor. Ama aktif oldugu zaman her exe uyarı verir. Ama her exe....

• creative driver yüklerken installshield'i çalıştırıyor zaten öyle yükleniyor
  • janti o dediğin ayar hangi bölüm de
  • quote:

janti o dediğin ayar hangi bölüm de

Şuanda Kaspersky kullanmıyorum. O yüzden net bilgi veremicem ama aklımda kalanları söyleyeyim. Ayarlar bölümünde koruma nesnelerine gelin. Onlardan birinde ; Ebeveyn , regedit.. bitane daha vardı koruma var ki bunlar inaktif. Bunlardan biri açıksa her exe izin ister.

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!
    Nod32 kullanıyorum ve memnunum

gözlerim yaşardı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Nisan 2008; 4:55:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.