ben 5.0.227 kullanıyorum elimde 3-5 tane key var sorunsuz calisiyor update az once yaptim sorun yok
blacklistremover diye bişi var bu kara lişsteyi eski bi dosya ile değiştiriyo ama her update te kara liste güncelleniyor yane her update ten sonra programı çalıştırmak gerekiyo kazaa da felan vardır kesin
bende 5.0.121 personal pro kullanıyodum sonra bi anda black listiniz guncel deil guncellemeden kaspersky calismıyacaktır tarzında bi uyarı verdi mecburen update ettim 5.0.372ye ve ondan sonra, o sırada kullandıgımda dahil olmak uzeri internetten bulabildiim bütün keyleri denedim ama sonuç alamadım hepsi black liste alınmış ve mecburen uninstall ettim yerinde bitdefender diye bişey yükledim bu programı kullanan varmı aranızda arkadaşlar bi kaç internet review sitesinde 2005in en iyisi fln seçilmiş nedir ne değildir varmı bilgisi olan?
iyidir bitdefender kafanı yorma bende kullandım
kasperskyın key ini vermek isterdim ama yasakaratırsan bulursun yada hiç kasma gel mcafeeye geç
quote:
Orjinalden alıntı: MiNiK
arkadaşlar sizleri yakalamışken sorayım. nod 32 kullanırken karpersky kullanmaya başladım. ama sanki internet bağlantımda bi yavaşlama oluyor. sizdede yavaşlama oluyormu ?
evet...ben de panda kullanıyordum kasper e geçtim çok kasıyo...1 ay önce yine bir kara liste fırtınası esmişti...ondan sonra avast a geçtim gerçekten güzel...kara liste olayı yok...bedava ve gerçekten güzel...ayrıca yavaşlama da yok...tavsiye ederim...
Kaspersky ile sorunum oldu. Şöyleki yeni kullanıcı olduğum için belki de usulüne uygun olarak prog. indirip daha sonra yanlış kullanım ve kaldırılma yüzünden kaspersky nin yenisini indirdim. yükleme tamamlandı. Bilgisayar tekrar açıldı monitörün sağ alt köşesinde K soluk halde duruyor. Üzerini tıkladım çıkan yazı şu:
İn order to use kaspersky anti virus Pers. Pro, you need a license key in order to contunie useng the program you may purchase a new license key and it to the program by pressing the "Add key" button.
Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. XP kullanıcısıyım. Şimdiden teşekkürler
lisans dosyası bulucan hiçbirimiz veremeyiz kurallara aykırı serial vermek ki şu ana kadar bulduğum çoğu lisans dosyası kara listede google dan ara bul
ne ugraşıyorsunuz avast kurun bedava...
Ya siz de personal pro yerine sadece personal versiyonunu kurun. Arada çok fark var mı? Ben onu kullanıyorum. Bunlara key bulmak daha kolaymış.
ne yazık ki bende avasta geçtim ama kaspersky
personal pro 5.0.20 keyini yayan BlackStar nickli bir cracker kardeşimiz. Bütün sitelerdeki keyler aynı şahsın yani aynı key. Onbinlerce kişi aynı keyi indirmiş. Sadece bir crack sitesindeki ratingi 70.000 kişi üzerinde. AYnı key ile kullanılan onbinlerce kaspersky visür update yapıyor. Sabrın da bir sınırı var adamlar blackliste bu zamana kadar almadıysa alnından öpün.
virüs programı kullanmıyorum ne güzel
KAV.6.0.12.175 beta versiyonu kullanıyorum beta olduğu için key sorunu yok
kasperskye cok guvenmeyin.birakin blacklistide.az once aktif keyli kaspersky personal pro 5.372 ile warez uzerinde bi tur attim.sorf aninda virusler gosterdi.sildik.symantec antivirus corporate edition v10 la taratiyorum su anda.daha simdiden 7 olay buldu.4 tane trojan,1 adware,1 spyware buldu.ayni zamanda keyde istemiyo.
Ben personal 5.0.149 kullanıyorum sorun yok. Şu an güncelliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: eflatun
selam arkadaşlar bu sabah bilgisayarımı açtığımda "bilgisayarınızda kara liste de içerilen lisans anahtarı dosyaları yüklendikten itibaren kaspersky anti-virus personel pro artık kullanılmaz" şeklinde bi uyarı aldım güvenlik merkezinde ise veri tabanı güncel değil uyarısı veriyor vede con güncelleme olarak 1970 senesini veriyor napabilirim ? ben aslında soronun ne olduğunu bile anlayabilmiş değilim yardımlarınızı rica ediyorum saygılar
Avast kur başın ağrımasın. Ben kaspersky ide kullandım sonra birde avast kurdum baktımki 4 çeşit virüs + trojan bilgisayarda cirit atıyor hemen sildim ama 5 tane DVD virüslü çekmişim virüslü Kaspersky virüste kısmen etkili ama trojan konusunda hiçbir deneyimi yk gibi aynızamanda zararlı scriptleride pek engelleyemiyor. Bence avast kur Nod32 falan kurmadım onu bilmiyom sen bi araştır istersen. Ama Karspersky kullanacağına Avast 0.46 professional kullan üstte linki verilmiş birde serial no gir tamamdır...
3-5 gün sonra avast da ücretliye geçer merak etmeyin ama bende kaspersky ı bırakmak zorunda kaldım tüh be çok ta memnundum
quote:
Orijinalinden alıntı: SayBrTac
3-5 gün sonra avast da ücretliye geçer merak etmeyin ama bende kaspersky ı bırakmak zorunda kaldım tüh be çok ta memnundum
www. s l a y t g a l e r i s i .com adresine gir ordan istedigin sürümünü full olarak indir...
fiatı azcık indirseler insanlar gidip nette kaçak key aramayacak.