Şimdi Ara

kaspersky internet security sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kaspersky kullanıyorum ama bu program internete girmemi engelliyor.ne msn açabiliyorum ne de internete girebiliyorum.ama antivirüsü kapatınca yani sag tıklıyıp exıt diyince internete falan girebiliyorum yani sorun bu kasperde ne yapmam gerek??

dili ingilizcemi almancamı çözemedim bu nedenle yardımlarınızı açık bi şekilde ifade ederseniz sevirim

tesekkurler...

• Güvenlik duvarı ayarlarıyla oynadıysan internete ve msne girmeni engelleyebilir.Ayarlar maximum da olmasın. Sana p.m. yolladım @victorya..
  • aynı sorunu şuanda ben yaşıyorum lütfen yardım edin kafayı yiycm yoksa.program yarıda donmştu yüklenirken bende alt f4 çektim ama pc açıldığında ne msn ne skype hiç bir şeyi açamadım opera kullanamıyorum şuanda ama internet explorer çalışlıyo ilginç.onun dışında program files da falanda kaspersky klasörü yok sanki program yüklenmemiş gibi ama etkiliyo yardım lütfen
  • yardımmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vıctorya

arkadaşlar ben kaspersky kullanıyorum ama bu program internete girmemi engelliyor.ne msn açabiliyorum ne de internete girebiliyorum.ama antivirüsü kapatınca yani sag tıklıyıp exıt diyince internete falan girebiliyorum yani sorun bu kasperde ne yapmam gerek??

dili ingilizcemi almancamı çözemedim bu nedenle yardımlarınızı açık bi şekilde ifade ederseniz sevirim

tesekkurler...

Kasperky tüm sürümlerinde türkçe dil seçeneği bulunduruyor...
    Kısıtlama sorununuz ebeveyn denetiminden kaynaklanıyor olabilir, ebeveyn menüsünden bir kontrol ediniz.
  • üstteki arkadaş 2008 de yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 15 Mayıs 2011; 11:58:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.