Sayfa açıldıktan sonra beliren aktivasyon kodunu not edin. Programı indirdikten sonra girin. Bu kadar. 6 aylık lisanslı.
Konu Dışından alınmıştır asıl link üsttedir.
WoW oyuncuları için harika bir haber de sayılabilir
Eyv saol benımkınınde lisansi bitmisti hee
vallah süper ya karalisteye alınmıstım bende :Dbu ilaç gibi geldi
bu konuyla alakalı bisi soracaktım.bende su an avast! antivirus yuklu ama kaspersky yuklemek istiorum. avast ı silmek istedim silemedim.program ekle/ kaldırda olmuyor hic bi türlü olmuyor bunun bi yolunu bilen var mı acaba ?
hem avira yi hemde kaspersky i birlikte kullanabiliyormuyuz peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: brutalityx
bu konuyla alakalı bisi soracaktım.bende su an avast! antivirus yuklu ama kaspersky yuklemek istiorum. avast ı silmek istedim silemedim.program ekle/ kaldırda olmuyor hic bi türlü olmuyor bunun bi yolunu bilen var mı acaba ?
başlat/çalıştır a regedit yazıp kayıt defterini aç.Ordan ctrl f ile aratıp avast! ile ilgili herşeyi sil
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
quote:
Orjinalden alıntı: brutalityx
başlat/çalıştır a regedit yazıp kayıt defterini aç.Ordan ctrl f ile aratıp avast! ile ilgili herşeyi sil
saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme