Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Avira AntiVir Premium 6 Aylık Yasal Lisans Kampanyası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Avira AntiVir Premium 6 Aylık Yasal Lisans Kampanyası Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 21:58:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Key Almak İçin > https://license.avira.com/en/promotion-t0q1aatr05zwftftgnqr

Download > http://www.avira.com/en/downloads/avira_antivir_personaledition_premium.html

Kampanyayı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 7 Nisan 2008; 21:11:06 >

Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,SpyBot Search & Destroy

GENÇFIRAT

5 Nisan 2008; 22:17:05 

ALLAH aldım galiba yaşasınnn Allah senden razı olsun kardeş tamda laptopuma göre sağolasın baba yaa

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 22:34:27 

Rica ederim.Güle güle kullanın.

fernsehn

5 Nisan 2008; 22:34:27 

Bendeki kampanyanın süresi bitiyordu, dün araştırdım kampanyalar bitti uyarısı gördüm ama şimdi hemen alacağım. Çok teşekkürler paylaşım için.

BrooklynZU

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 22:38:07 

Ben de uzun süre kampanya beklemiyordum.10. ay a kadar uzadı sürem.Çok iyi oldu.Keşke diğerleri de örnek alsa.

JANT!

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 23:09:57 

Paylaşım için teşekkürler hocam... İmza yapıyorum..

G33 DS3R - E6300@3GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
.Link

6 Nisan 2008; 0:36:40 

İyi fırsat, mutlaka kullanmak lazım, başarılı yazılımdır.

Umur!

6 Nisan 2008; 11:34:02 

sağol 2 aylık ömrü kalmıştı 10. aya kadar devam
ramazanyurt

6 Nisan 2008; 13:15:25 

bu avira her yönüyle takdiri hakeden bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 6 Nisan 2008; 13:15:37 >

Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Samsung 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
BrooklynZU

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 13:19:19 

Kaspersky ve Avira çok sık kampanya yapıyor.Avira dan yola çıkarsak.Hem testlerde ilk 3 te hemde bu güzel yazılım için sürekli kampanya düzenliyor.Yani "prestijimiz ve paramız var.Alın kampanyalar sayesinde siz de kaliteyi tadın" diyorlar resmen.Hiçbir konuda pişman etmedi şimdiye kadar.Tam kampanyalar bitti derken 2 hafta sonra yine kampanya.Daha ne olsun.Hafif,kullanımı kolay ve başarılı.Başka yazılımlar için sağda solda crack,fix,key aramaktansa bunu kurdum ve yasal yollardan kullanıma devam ediyorum.

stifflers

6 Nisan 2008; 13:28:42 

bunu ben yükledim ama yüklediğime pişman oldum sık sık tarama yaptığım halde bilgisayarıma virüs girdi sonra tekrardan nod32'ye döndüm

DH KARTALLARI
nadir_en

6 Nisan 2008; 13:29:07 

avira premium: etrafımdaki her bilgisayarda bu kırmızı şemsiye var, çok iyi oldu yeniden uzatmaları!...

Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....
BrooklynZU

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 13:33:30 

Şunu anlamıyor birçok kişi.%100 güvenlik var mı? Yok.Her program virüs kaçırır neden bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Nod32 sanki %100 güvenlik sağlıyor.Bu 1.
Bir 2. ye gelirsek.Birçok kişide görüyorum.1 tane virüs girdi diye programı yerden yere vuruyor.Bu da yanlış bir tutum.
3. olarak.Siz kendinizi kollayamıyorsanız virüs programları ne yapsın.Crack,warez,adult..vs sitelere gir.Program yakalayamasın.Sonra o kötü bu kötü.
4.Ayarları düzgün yapmazsanız default halde bırakırsanız her türlü şey başınıza gelir.Sonra kabahati programlarda aramayın.
Çok yanlış tutum içerisinde birçok kişi.Kaldı ki On-demand taramada en yüksek tespit oranına sahip antivirüs yazılımı Antivir dir.Ama bu kaçırmayacak anlamına da gelmiyor.

@nadir_en
Artık benim de etrafımda bu şemsiyeyi kullanan çok kişi oldu ve şikayet almadım henüz.Çoğu da programdan habersizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 6 Nisan 2008; 13:41:34 >

.Link

6 Nisan 2008; 13:54:12 

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

bunu ben yükledim ama yüklediğime pişman oldum sık sık tarama yaptığım halde bilgisayarıma virüs girdi sonra tekrardan nod32'ye döndüm

Virüs nasıl girdi acaba, illegal cr..ck warez serial sitelerine birkere hiç girmemen gerekiyor, bu tür sitelere nasıl olsa virüs korumam var girerim demek son derece yanlış, önce kendini senin koruman lazım.

.iLK.

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 13:57:09 

lanet olsun içimdeki nod32 sevgisine

Tarih yazmak;
Tarih yapmak kadar önemlidir. Yazan yapana sadık kalmazsa değişmeyen hakikat insan şaşırtacak nitelik alır !
Mustafa Kemal Atatürk.

berkayhoca

6 Nisan 2008; 14:16:39 

Kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış zavallı antivirüsleri kullanmayın.Nalet olsun içimdeki avira sevgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayhoca -- 6 Nisan 2008; 14:22:40 >

.iLK.