Şimdi Ara

Avira AntiVir Premium 6 Aylık Yasal Lisans Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
6.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Avira AntiVir Premium 6 Aylık Yasal Lisans Kampanyası

Key Almak İçin >https://license.avira.com/en/promotion-t0q1aatr05zwftftgnqr

Download >http://www.avira.com/en/downloads/avira_antivir_personaledition_premium.html

Kampanyayı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 7 Nisan 2008; 21:11:06 >

• ALLAH aldım galiba yaşasınnn Allah senden razı olsun kardeş tamda laptopuma göre sağolasın baba yaa

• Rica ederim.Güle güle kullanın.
  • Bendeki kampanyanın süresi bitiyordu, dün araştırdım kampanyalar bitti uyarısı gördüm ama şimdi hemen alacağım. Çok teşekkürler paylaşım için.
  • Ben de uzun süre kampanya beklemiyordum.10. ay a kadar uzadı sürem.Çok iyi oldu.Keşke diğerleri de örnek alsa.
  • Paylaşım için teşekkürler hocam... İmza yapıyorum..

• İyi fırsat, mutlaka kullanmak lazım, başarılı yazılımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol 2 aylık ömrü kalmıştı 10. aya kadar devam
  • bu avira her yönüyle takdiri hakeden bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 6 Nisan 2008; 13:15:37 >
  • Kaspersky ve Avira çok sık kampanya yapıyor.Avira dan yola çıkarsak.Hem testlerde ilk 3 te hemde bu güzel yazılım için sürekli kampanya düzenliyor.Yani "prestijimiz ve paramız var.Alın kampanyalar sayesinde siz de kaliteyi tadın" diyorlar resmen.Hiçbir konuda pişman etmedi şimdiye kadar.Tam kampanyalar bitti derken 2 hafta sonra yine kampanya.Daha ne olsun.Hafif,kullanımı kolay ve başarılı.Başka yazılımlar için sağda solda crack,fix,key aramaktansa bunu kurdum ve yasal yollardan kullanıma devam ediyorum.
  • bunu ben yükledim ama yüklediğime pişman oldumsık sık tarama yaptığım halde bilgisayarıma virüs girdi sonra tekrardan nod32'ye döndüm
  • avira premium: etrafımdaki her bilgisayarda bu kırmızı şemsiye var, çok iyi oldu yeniden uzatmaları!...
  • Şunu anlamıyor birçok kişi.%100 güvenlik var mı? Yok.Her program virüs kaçırır neden bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Nod32 sanki %100 güvenlik sağlıyor.Bu 1.
    Bir 2. ye gelirsek.Birçok kişide görüyorum.1 tane virüs girdi diye programı yerden yere vuruyor.Bu da yanlış bir tutum.
    3. olarak.Siz kendinizi kollayamıyorsanız virüs programları ne yapsın.Crack,warez,adult..vs sitelere gir.Program yakalayamasın.Sonra o kötü bu kötü.
    4.Ayarları düzgün yapmazsanız default halde bırakırsanız her türlü şey başınıza gelir.Sonra kabahati programlarda aramayın.
    Çok yanlış tutum içerisinde birçok kişi.Kaldı ki On-demand taramada en yüksek tespit oranına sahip antivirüs yazılımı Antivir dir.Ama bu kaçırmayacak anlamına da gelmiyor.

@nadir_en
    Artık benim de etrafımda bu şemsiyeyi kullanan çok kişi oldu ve şikayet almadım henüz.Çoğu da programdan habersizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 6 Nisan 2008; 13:41:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

bunu ben yükledim ama yüklediğime pişman oldumsık sık tarama yaptığım halde bilgisayarıma virüs girdi sonra tekrardan nod32'ye döndüm

Virüs nasıl girdi acaba, illegal cr..ck warez serial sitelerine birkere hiç girmemen gerekiyor, bu tür sitelere nasıl olsa virüs korumam var girerim demek son derece yanlış, önce kendini senin koruman lazım.
  • lanet olsun içimdeki nod32 sevgisine
  • Kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış zavallı antivirüsleri kullanmayın.Nalet olsun içimdeki avira sevgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 6 Nisan 2008; 14:22:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış zavallı antivirüsleri kullanmayın.Nalet olsun içimdeki avira sevgisine.

AV İLE SİYASETİ KARIŞTIRINYA NE DİYİM

• Muroya muroyla karşılık verdim.Siyaset yaptığım falan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 7 Nisan 2008; 15:50:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış zavallı antivirüsleri kullanmayın.Nalet olsun içimdeki avira sevgisine.

AV İLE SİYASETİ KARIŞTIRINYA NE DİYİM

Yahu o KV'den "muro" yu taklit ederek espirik yapıyo ne kızıyon
  • Çok teşekkürler Antivir çok iyi bi program classic versiyonunu 1-2 senedir kullanıyordum zaten bir de bunu deniyim Bir tek guard özelliğini pek sevmiyorum zaten her gün tarıyor bir de taramadığı zamanlarda da işlem yapmasını istemiyorum. O yüzden install ederken guard modülünü çıkarıyorum şemsiye de kapanmıyor böylece
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.