Bildirim
Kaspersky İle İlgili soru Acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kaspersky Beta 2009 Yüklemsiins Sanırsam.
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm -
quote:
Orjinalden alıntı: KrMTmaCC
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim. -
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
quote:
Ya Arkadaşda Yükledi Sorun Oldu Sildir Tekarar Yükledi Yine Aynı Sorun Olunca IS 7 ye Dwm
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim.
Internet Security 7 -
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
quote:
Bundan onceki Kasperskyı silerken silinmedi bende shift delete ile program filesten silmek zorunda kaldım.Herhalde bundan dolayı bir hata olusuyor.IS nin acılımını söylersen onuda indireyim.
Internet Security;) -
Her Antivir. İS si var.KasperSkyin İS sinimi indireyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KillDevil. -- 19 Nisan 2008; 17:53:07 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tuvalette karınca olması neye işarettir
- büyük ikramiye nasıl tahsil edilmeli
- harem otogarından sabiha gökçen nasıl gidilir
- kadıköyden ortaköye nasıl gidilir
- apartmanda köpek beslemek nereye şikayet edilir
- dünyanın en büyük vinci
- deprem güvenlik bilgileri
- çay bardağı emojisi
- black friday ne zaman 2025
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X