Şimdi Ara

kaspersky-avg karşılaşırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada ve diğer sitelere baktığımız zaman hep kaspersky anti-virüs ü övüyorlar.bunun üzerine bende bir deneme yaptım.
    yaklaşık 1 yıldır kaspersky kullanıyorum ama internetimde yaşiaadığım problemden dolayı baya bi sıkıntı yaşaım ve dün önce ad-aware ile bilgisayarımı tarattım ve bulduğu virüsleri sildim.hemenardından kaspersky anti-virüs personel pro ile tarattım ve hiçbirşey bulamadı ardından avg7 ile tarattım ve 5 tane trojan virüsü bulup imha etti. bunu gördükten sonra neden hala kaspersky ı savunduğunuzu veyabenim hatam varsa ne hata yaptığımı belierten olursa sevinirimmm

• walla ne kaspersky ne de avg ben sana nod32 yi öneririm sahsen ben kullanıyorum ve cok memnunum
  • avg ile tarattığın sistemi bide avastla taratsaydın büyük ihtimalle yine bulacaktı
  • yahu ad-aware antivirüs deil. anti-spyware kategorisinde ama cookie silmekten başka bişey yapamayan ezik bi program..

avg nin false positive(yanlış alarm) vermediği ne malum..

hala avast diosunuz

nod32 en iyisidir.. nod32 kadar heuristic çekirdeği iyi olup database inde olmayan yeni virüsleri bile tanıyan başka bir antivirüs yok.. assembly dilinde yazıldığından herhangi bir derleyici olmadan direk makine tarafından okunur böylece daha hızlıdır , kernel de çalışması da bir artıdır.

bide şimdi allah bilir nod a karışık falan dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gururmania

yahu ad-aware antivirüs deil. anti-spyware kategorisinde ama cookie silmekten başka bişey yapamayan ezik bi program..

hala avast diosunuz

nod32 en iyisidir.. nod32 kadar heuristic çekirdeği iyi olup database inde olmayan yeni virüsleri bile tanıyan başka bir antivirüs yok.. assembly dilinde yazıldığından herhangi bir derleyici olmadan direk makine tarafından okunur böylece daha hızlıdır , kernel de çalışması da bir artıdır.

arkadaşım bütün virus programlarını denedim avasttan daha iyi olanı şu anda yok nod un bulamadıklarını avast buldu ama avastla temzilenmiş sistemde nod bişe bulamadı

• quote:

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

yahu ad-aware antivirüs deil. anti-spyware kategorisinde ama cookie silmekten başka bişey yapamayan ezik bi program..

hala avast diosunuz

arkadaşım bütün virus programlarını denedim avasttan daha iyi olanı şu anda yok nod un bulamadıklarını avast buldu ama avastla temzilenmiş sistemde nod bişe bulamadı

burdaki ayarları denedinmi http://wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

+ avastın yanlış alarm vermediğini nerden biliyorsun

• VİRÜSLERİ:antivirüs programları
    SPYLARI:antispy programları
    SALDIRILARI:güvenlik duvarları
    vs.vs.vs
    şimdi sen bi tutup antispy programlarından virüs bulmasını bekleyemezsin tam tersini bekleyemeyeceğin gibi.

ve biliyoruz bi çok program sistemde virüs varmış gibi gösterip olmayan dosyları bulur(ör:spyware doctor)

YAŞASIN KASPERSKY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son nokta KASPERSKY
  • valla avgyi bilmem ama bir arkadaşım bugün norton yüzünden çöktü
    3 şubat dalgasını yaşama zevkine erdi. arkadaşımdan bana gelen maillerde ise
    3 subat dalgası vardı ve kaspersky ayın 17 sinde (ocak) yakalamış loglardan bakınca
    belli oluyor.
    saolasın kaspersky senle bir yastıkta kocayacağız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

hala avast diosunuz

burdaki ayarları denedinmi http://wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

+ avastın yanlış alarm vermediğini nerden biliyorsun

kabak gibi win32 lerdi neresi yanlış

• arkadaşım bana yardımcı olursan çok sevineceğim avastı övüyosun da ben avast 4.6 pro yu yükledim programı her açtığımda ben sürekli arama yapılacak dosyalarımı işaretliyicem ya bu nasıl iş ilk defa bu programda görüyorum bunu buna nasıl bi çözüm önerirsin sende bir kullanıcı olarak yadımını bekliyorum.
  • arkadaşım bana yardımcı olursan çok sevineceğim avastı övüyosun da ben avast 4.6 pro yu yükledim programı her açtığımda ben sürekli arama yapılacak dosyalarımı işaretliyicem ya bu nasıl iş ilk defa bu programda görüyorum bunu buna nasıl bi çözüm önerirsin sende bir kullanıcı olarak yadımını bekliyorum.
  • Merhaba acun kardeşim
    bende avast 4.6 kullanıyorum senin şikayet ettiğin konu avast ın açılışta tama yapmasımı? onu engelleyebilmen için şöyle yapacaksın.sağ alt köşede avast simgesini tıklayıp çıkan pencerede al kısımda "ayrıntılar" ı seçip sol tarafta olan tarama ikonlarının üzerine gelip tıkla ve sonlandır seçeneğini işaretle daha sonra çıkan menüde "evet" i işaretle ve hepsini o şekilde kapat.bundan sonra açılışta tarama yapmadığını göreceksin....
    kolay gelsin...
    bir sorunun olursa mesaj at....
    quote:

Orjinalden alıntı: acun_778

arkadaşım bana yardımcı olursan çok sevineceğim avastı övüyosun da ben avast 4.6 pro yu yükledim programı her açtığımda ben sürekli arama yapılacak dosyalarımı işaretliyicem ya bu nasıl iş ilk defa bu programda görüyorum bunu buna nasıl bi çözüm önerirsin sende bir kullanıcı olarak yadımını bekliyorum.

• nod32 kullandım ve çok memnundum taki bir tarama yaptıkdan sonra ayrıntılı inceleme yapana kadar,

System volume information'u hiç taramıyor nod32

Neyse dedim program güzel , okadar hata kadı kızında da olur demez olaydım.

Bilgisyarımda bi yavaşlama internet tarayıclarının yavaş yavaş açılması , bilgisyarın bazen donup kalması annem dedi(anem PC den hiç anlamaz ) bak her yerde söylüyorlar virüs olunca böyel olurmuş falan , anneme nod 32 diye bi progam var çok iyimiş onu kulanıyorum dedim ama bi silip avastı kurayım dedim.

İyiki kurmuşum avastı, Tam 16 tane virüs buldu hepsinide sildim hani PC açılırken tarama yapayım mı diyor ya işte o sırada takır katır buldu virüsleri bazı programlarıma bile yapışmıştı kurtaramadım sildim mecburen zararın neresinden dönsem kardır dedim ne yapayım.

İyi ki varsın Avast Birde şimdi AVG deniyorum ondan da memnunum Tabi kaspersky da çok güzel ama paralı olmasa ve kıra bilmek kolay olsa bikere kırdım update ederken bu key kara listede dedi program kendini kapattı.

Son olarak NO32 demeyin bana tiksiniyorum gözümden tamamen düştü. He bur arada virüslerin bazıları da NOD32 'nin taramayıp bakamadığı System volume information 'da görüldü. Forumda biraz arama yaparsanız bununla ilgili geçmiş topicleri görürsünüz.

saygılarımla....

• arkadaşım sen beni yanlış anladın benim demek istediğim ne biliyomusun ben şimdi programı açtım ya arama tuşu yok mu programda yani virüs arattırmak istiyorum o arama düğmesine bastığımda tarama alanı seçili değil diyo ben herzaman seçiyorum program aramaya yapıyo yaptıktan sonra başka bizaman tekrar açıyorum arama için tarama alanı seçili değil diyo bu neden işaretlediğim şeyi kaydetmiyo ben arama yaptığımda sürekli o yerleri işaretlemek zorundamıyım bunu sordum lütfen bana yardımcı olurmusun bekliyorum cevaplarını.
  • TEKRARDAN MERHABA;
    Bak şimdi programı aç,sol üst tarafta ok gibi bir yer var onu tıkla.Daha sonra gelişmiş arayüz diye yazan menüye gel ve tıkla, sonra görevleri çift tıkla, sağ tarafa gel ve yerel sürücüleri tara yazan kısma çift tıkla ve taramaya otomatik olarak başlar.
    Eğer daha fazla bilgi istersen msn adresini ver sana yardımcı olurum...
    kolay gelsinnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

nod32 kullandım ve çok memnundum taki bir tarama yaptıkdan sonra ayrıntılı inceleme yapana kadar,

Bilgisyarımda bi yavaşlama internet tarayıclarının yavaş yavaş açılması , bilgisyarın bazen donup kalması annem dedi(anem PC den hiç anlamaz ) bak her yerde söylüyorlar virüs olunca böyel olurmuş falan , anneme nod 32 diye bi progam var çok iyimiş onu kulanıyorum dedim ama bi silip avastı kurayım dedim.

İyiki kurmuşum avastı, Tam 16 tane virüs buldu hepsinide sildim hani PC açılırken tarama yapayım mı diyor ya işte o sırada takır katır buldu virüsleri bazı programlarıma bile yapışmıştı kurtaramadım sildim mecburen zararın neresinden dönsem kardır dedim ne yapayım.

İyi ki varsın Avast Birde şimdi AVG deniyorum ondan da memnunum Tabi kaspersky da çok güzel ama paralı olmasa ve kıra bilmek kolay olsa bikere kırdım update ederken bu key kara listede dedi program kendini kapattı.

Son olarak NO32 demeyin bana tiksiniyorum gözümden tamamen düştü. He bur arada virüslerin bazıları da NOD32 'nin taramayıp bakamadığı System volume information 'da görüldü. Forumda biraz arama yaparsanız bununla ilgili geçmiş topicleri görürsünüz.

saygılarımla....

yahu bilip bilmeden ne suç atıosunuz programa nod u kullanmayı bilmiyorsan programın suçu mu hadi sen kullanmıosun başkalarını nie etkiliyorsun yanlış gözlemlerinle!

1-2 antivirüs denediniz die uzman kesildiniz..

bide gidip avast la karşılaştırıyorsunuz

al buda son scan log umdan buldum koydum ss i. tarıyormu taramıyormu sytem volume informationu bak bakalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

nod32 kullandım ve çok memnundum taki bir tarama yaptıkdan sonra ayrıntılı inceleme yapana kadar,

saygılarımla....

yahu bilip bilmeden ne suç atıosunuz programa nod u kullanmayı bilmiyorsan programın suçu mu hadi sen kullanmıosun başkalarını nie etkiliyorsun yanlış gözlemlerinle!

1-2 antivirüs denediniz die uzman kesildiniz..

bide gidip avast la karşılaştırıyorsunuz

al buda son scan log umdan buldum koydum ss i. tarıyormu taramıyormu sytem volume informationu bak bakalım

hadi tamam system volume information u tarıyoda onun bulamayıp avastın bulduğu 16 tane kımıl zararlısına ne diyeceksin arkadaşım ortada bir sonuç var
    buda avastın nod dan daha fazla virus bulduğu

• quote:

Orjinalden alıntı: memurturk

YAŞASIN KASPERSKY

• En iyisi bence Mcafee
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.