Şimdi Ara

KASPERSKY 7,0 PC mi çökertti..Sorun çözüldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet arkadaşlar kaspersky 7,0 ı pc me kurdukdan sonra yeniden başlattırayım dedim.Ama ne hikmetse bi türlü başlayamadım.Windows ekranı gelmiyor.Devmlı restart atıyor.Sorun nedir arkadaşlar sizce.Şu an yerindeyim ve işimi göremiyorum bu yüzden.Lütfen bana biraz yardımcı olun bu k0nuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 15 Ağustos 2008; 12:35:06 >

• Bilgisayarını güvenli modda açıp kasperskyi kaldırıp açmayı dene... Kasperskynin de bilgisayarı açtırmamasını ilk defa görüyorum... :)
  • Güvenli moddada kaldırma işlemini yapamıyorum....
  • güvenli modda başlat-çalıştır-msconfig yaz gelen pencerede başlangıç kısmında kaspersky devre dışı bırakarak açmayı dene.
  • Yada bir ihtimal,sistem geri yüklemeyi dene
  • Dava aç
  • Sorunun kaspersky den olduğunu zannetmiyorum. Eğer sistem dosyalarından birinde virüs vardıysa ve kaspersky onu sildi ise direk maviekran hatası verip resetliyordur kendini... Maviekran genelde çoğu bilgisayarda hemen geçtiği için görünmez... Güvenli modda maviekran zımbırtısını devre dışı bırak öyle aç bilgisayarını mavi ekran hatasında resetlemesin... Onun ayar yerini şimdi tam bilmiyorum bilen varsa yazarsa sende uygula... Ama dediğim gibi sistem dosyasında silme yaptı ise windowsu kurtar yapman gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi benim bilgisayarıma da yanı şey oldu..Kaspersky tarama yapıp sileyim mi diye sorup durdu sonra yeniden başlatalım ağabey dedi.Sonra mı paso restart.Gitti C deki fotoğraflar.Şey oluyor di mi..Siyah Windows ekranı geldikten sonra simdi acılır derken pat restart.
  • Windows Xp cd sini takıp onarma yapmayı dener misin? Açılış dosyaları zarar görmüş olabilir. Ayrıca Kaspersky gibi ağır yazılımları kullanmanızı tavsiye etmem. Şu anda Avira Premium Security Suite 3 aylık kampanyası var. Tavsiye ederim. Eğer illa kaspersky kullanacağım diyorsanız Kaspersky 6 kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Mavi ekranın kaybolmaması için Bilgisayarın Sağ Tıkla -> Özellikler -> Gelişmiş -> Başlangıç ve kurtarma başlığı altındaki ayarlara tıkla -> Sistem hatası başlığı altındaki " Otomatik olarak yeniden başlat " kuralının yanındaki tiki kaldır -> Tamam de çık.

İşletim sisteminden bir dosya silinirse reset atar. Arkadaşların da dediği gibi onarmak sorununu çözecektirbüyük ihtimalle.

Kolay gelsin.
  • sistem özelliklerin nedir? merak ettim doğrusu
  • Arkadşlar önerilerini ve yorumlar için teşekkürler.Sorunu sistemi geri yükleyerek hallettim.Tekrardan teşekkürler...
  • Konu hortlatıyorum ancak Kaspersky kullanıcıları için

Lütfen dikkatlice okuyunuz, kaç kişi okusa kârdır

Arkadaşlar blacklist uyarısı aldığı için annemlerdeki bilgisayardan kaspersky 7'yi kaldırıp başka bir AVR kuracaktım, Kaspersk'ı kaldırtıktan sonra restart sonrası, maasüstü wallpapaer gönürüyor ancak hiçbir programlar, bilgisayarım vs. gibi simgelerden iz yok hale geldi sistem, mouse'un imleci var ancak sağa veya sol tuşa bassanız da emir almıyor haldeydi.

Ne yaptımsa bir çözüm bulamadım, Windows CD'sinden Kurtar dedim, yönetici parolası sordu, parola kullanmadığım halde kafadan salladığım parolalar da yanlış olunca 3. yanlıştan sonra onu da yapmadı, eee yeter dedim format attım.

Sözün özü şu ki,

Yukarıdaki problemin aynısı Kaspersky 7 yüklü başka bir evde kaspersky'ı kaldırınca da gerçekleşti, şimdi o bilgisayara da format atmak zorunda kaldık.

Bilgilerinize.

• yazını okudum kaspersky 7 kaldırdım (meraktan) masa üstümde programlarımda mouse'da gayet normal şu anda...
  • O hata bende de çıkmıştı bir ara. Çalıştır > explorer yapmıştım, düzelmişti.
    Yaklaşık 4 ay önce olduğu için tam hatırlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.