Hocam merhaba, banada grup linkini atarmısınız katılmak istiyorum |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (114. sayfa)
-
-
Banada atar mısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mümkünse bende katılmak isterim.
Merhaba,beni de listeye ekler misiniz
-
Merhaba bana atarmisiniz
Grup davet linkleri özel mesaj ile atıldı. Bazen buraya bakmıyorum. Özel mesaj atarsanız gün içerisinde linki iletirim size. Sanırım 7 - 8 kişilik yerimiz kaldı bir aksilik cıkmaz ise
-
Hocam merhaba, banada grup linkini atarmısınız katılmak istiyorum
-
Yer kaldıysa bende girebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grup tamamlandı. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vpn için ortak kullanmak isteyenler, sınırsız vpn sadece ana hesap için geçerli. Ana hesap bilgisiyle giriş yapmıyorsanız günlük sınırlı 300mb limit bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 1 Aralık 2024; 12:59:13 > -
bu cok kotu bir sürpriz olurdu tabi ..
-
-
kota ve torrent 'e izin verip vermedikleri ..vb detaylarina bakmak lazim...
-
20 cihazlık 2 Yıllık premium üyelik satın aldım. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. Ücret kişi başı 65 TL. Güncel durumda 12 cihazlık boşluk var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wh4t3v3r -- 3 Aralık 2024; 15:4:51 > -
Hala 10 kişilik yerimiz var katılmak isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilirler. 2 yıllık cihaz başı 65 TL.
-
Ben de katılabilirim
-
Mesaj gönderdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üstat ben 2 hesaba talibim, yalnız bu vpn sınırsız oluyor mu olmuyor mu anlamadım?
-
Vpn olmuyor kendi vpn sunucumu kurdum en güzeli o şekil
tüh :( fiyatlandırma da biraz saçma 3 cihaz 1 yıl 380 TL, 3 Cihaz 2 yıl 720 TL, iki yıllığın bir avantajı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X