Şimdi Ara

Kaspersky 2012 mi? Eset 5 mi? Vipre mi? Başka Antivirüs mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar.bakınız başımdan geçen yeni olayı anlatayım size.bilgisayar firması sahibiyim.ve bir şirketin 4 adet bilgisayarına eset kurmuştuk.yeni sürüm eset 5 ve newfolder.exe virusu girdi bilgisayarlara yani dosya kendi kendien tüm klasörlere klasör ismi ile exe olarak çoğalıyor.eset dosyanın virus olduğunu görüyor fakat katı kurallıda bile temizlese bile dosya tekrar türüyor.kaç gün uğraştık neler çektik.sonunda kaspersky 2012 antivirus yükledik anında tertemiz yaptı sistemi.bende eset kullanıyorum ama asla kullanmıyacağım bundan sonra.bu nedir ya resmen virus içeride ve bir şey yapamıyor.kasper ise üstüne geldiğin gibi siliyor
  • quote:

arkadaşlar merhabalar.bakınız başımdan geçen yeni olayı anlatayım size.bilgisayar firması sahibiyim.ve bir şirketin 4 adet bilgisayarına eset kurmuştuk.yeni sürüm eset 5 ve newfolder.exe virusu girdi bilgisayarlara yani dosya kendi kendien tüm klasörlere klasör ismi ile exe olarak çoğalıyor.eset dosyanın virus olduğunu görüyor fakat katı kurallıda bile temizlese bile dosya tekrar türüyor.kaç gün uğraştık neler çektik.sonunda kAspersky 2012 antivirus yükledik anında tertemiz yaptı sistemi.bende eset kullanıyorum ama asla kullanmıyacağım bundan sonra.bu nedir ya resmen virus içeride ve bir şey yapamıyor.kasper ise üstüne geldiğin gibi siliyor

Katılıyorum size sözde antivirus programı bana göre bilgisayarı KASAN antivirus programı HARBİ programdır ztn çünkü bilgisayarda sürekli tarama modunda sürekli tehtidleri def etmek için ayık oluyor Kaspersky bende 59gayme kıydım aldım çok memnunum . RUSLAR biliyor işi ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

quote:

arkadaşlar merhabalar.bakınız başımdan geçen yeni olayı anlatayım size.bilgisayar firması sahibiyim.ve bir şirketin 4 adet bilgisayarına eset kurmuştuk.yeni sürüm eset 5 ve newfolder.exe virusu girdi bilgisayarlara yani dosya kendi kendien tüm klasörlere klasör ismi ile exe olarak çoğalıyor.eset dosyanın virus olduğunu görüyor fakat katı kurallıda bile temizlese bile dosya tekrar türüyor.kaç gün uğraştık neler çektik.sonunda kAspersky 2012 antivirus yükledik anında tertemiz yaptı sistemi.bende eset kullanıyorum ama asla kullanmıyacağım bundan sonra.bu nedir ya resmen virus içeride ve bir şey yapamıyor.kasper ise üstüne geldiğin gibi siliyor

Katılıyorum size sözde antivirus programı bana göre bilgisayarı KASAN antivirus programı HARBİ programdır ztn çünkü bilgisayarda sürekli tarama modunda sürekli tehtidleri def etmek için ayık oluyor Kaspersky bende 59gayme kıydım aldım çok memnunum . RUSLAR biliyor işi ya :D

kasma layı nasıl kasperskinin birde türkçemi
    ben norton kullanıyorum 80 gün sonra bitiyor değişik kullanmak istiyorum eseti kullandım mc afeyide kasperskiyi kasma
    davasından çekiniyorum

dizüstü laptopum İ5 işlemcili M450 çift çekirdek 2.40GHZ 2400 mhz 4gb ram kasmaz demi kaspersky alıyımmı yani
    ne diyorsunuz

• bu sene 59 tl ye kaspersky 2012 aldım.kasma sorunu sıfır diyebilirim.

çalışıp çalışmadığını anlamıyorum bile.2 gb ram var bende,fazla da değil.

hiç düşünme arkadaşım, pc de kuş uçurtmaz,al keyfine bak, istediğin yere gir çık.
  • Kaspersky Internet Security 2012 3 Kullanıcı 1 Yılık Lisans Şifresi 75 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettinn

bu sene 59 tl ye kaspersky 2012 aldım.kasma sorunu sıfır diyebilirim.

çalışıp çalışmadığını anlamıyorum bile.2 gb ram var bende,fazla da değil.

hiç düşünme arkadaşım, pc de kuş uçurtmaz,al keyfine bak, istediğin yere gir çık.

tamam evde 2 pc var alacam çoklu kaspersky bu sene kafaya koydum bıktım bu nortondan türkçe değilmi arkadaşlar
  • türkçe evet dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

türkçe evet dostum

teşekkürler arkadaşım 1 ay sonra alacağım nortona elveda hemde çok kazık ya
  • Eset 5
  • :)))) bak hacker.exe arkadaşta eset 5 diyor.çünkü o da eset 5 olan makineye şap diye dalayi :))) kasper olunca onunda mesleğini zorlamış oluyorsunuz...:))))
  • Arkadaşlar bende Eset 5 ten Microsoft Security Essentials'a geçtim. Ücretsiz olması cazip geliyor. Kullananınız varmı? Benim pc açılışında biraz gecikme oldu.
  • gidip bugün kasparsky security aldım 3 pc olanını 87 tl ye bende 2 adet pc var bakıyım
    henüz kurmuycam 20 gün sonra düşünüyorum kurmayı nortonu iyice bitiriyim
  • kaspersky internet security serisi bence.
  • h.olsun en güzelini yapmışsın net üzerinde CD key i en az gezen antivirus programı bu da demek oluyorki adamlar kaliteden ödün vermiyor :D pişman olmayacaksındır umarım.
  • eset nod 32den cok memnunum.gayet yeterlı ve tecrubelı bi antivirüs.
  • 40 gündür kullanıyorum kaspersky çok memnunum diyebilirim on numara
    norton zırt bırt kesilip duruyordu güncelleme yaparken
    2 pcdede kullanıyorum hemde hesaplı süpermiş bir daha norton almam
  • Bu konuya Kasım da KIS 2012 kullanıyorum diye mesaj yazmıştım ama geçtiğimiz haftalarda Kaspersky PURE 2.0'a geçiş yaptım. KIS'ten çok daha gelişmiş bir sürüm. Tavsiye ederim.
  • MES (MİCROSOFT SECURİTY ESSENTİALS)
  • Avira kullanıyorum.Sistem kaynaklarını az kullanıyor.Memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

kasperskiyi kullanıyorsun arkadaşım kastımı kasmadımı sistemini yazarmısın bi zahmet bende 4 gb ram var kastı mübarek öldürdü beni ya
    9 ay önce kullanmıştım sonra tekrar nortona döndüm.
    i.5 işlemci 4 gb ram 2400 mh çift çekirdek

abicim benim 2 gb ramlı pcyı kasmdı 4 gb ramı mı kasacak ama Kaspersky PuRE daha iyi ama ben nis 2012 kullanıyom

SENİN MUBAREK PC 1546012694634 YIL GERİDEN GELİYO GALİBA

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.