Şimdi Ara

Kasmamasi gereken oyunun arada anlamsizca kasmasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 6 cekirdekli islemcim var fx 6300
    Lol oynarken diyorum ama bu butun oyunlarda oluyor online olsun ofline olsun yaklasik 1 saatte bir kendi kendi 3 dakika boyunca anlamsizca kasiyor bunun cozumunu kendimce sadece lol icin benzesmeyi ayarliyarak cozdum lolde sadece bir islemciyi isaretliyip kaydetdikden sonra bir daha kasma olmuyor ama diger oyunlarda bu cozumu yapmak mumkun degil neden butun islemciler calisir halde kasmadan oynuyamiyorum yardim edermisiniz
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lester1233 L kullanıcısına yanıt
    kullandıgın işlemcinin tek çekirdek performansı düşük oldugu için ve online oyunlarda genelde tek çekirdek performansına baktıgı için oyunların kasıyor,tabi ekran kartının kötü olma ihtimalide var
    bende aynı işlemciyi kullanıyorum ama sogutma sistemim iyi,overclock yaparak işlemci frekansını 4.3 ghz e yükselttim,kasılmaları felan bayağı azalttım,az çok bu overclock olaylarından anlıyorsan deneyebilirsin
    ama olaya yabancıysan,sogutma sistemin felan iyi değilsen hiç bulaşma,
  • Yok kard3sim yanlis anladin hic bir oyunda kasma yok normal oyunlar bile farcry 3 mesela ben hep lol oynarim lol de ornek veriyorum ama by durum farcry 3 ded3 oluyor farcry 1 dede crysis 2 dede yani demek istedim islemci 6 cekirdekle lolü calistirinca bir sure sonra kasiyor ben 1 islemci ile calistirmayi sectimmi benzesmeden hic kasmiyor ama diger oyunlar icin bunu yapmak mumkun degil diger oyunlar lol gibi hafif olmadigi icin 1 islemcide kasiyor yani 6 islemci calistirirken kasmasini istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.