Şimdi Ara

Kaşlarımı Oynatabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl bir şey küçükken keşfettim çoğu kişi yapamıyor okulda da yapıyorum herkes komik bulup gülüyo öğretmenlerim dahil Siz ne düşünüyosunuz yapan var mı aranızda

• benimde gözlerim görüyor
  • Ben söylersem ban yerim
  • Anladım benimle dalga geçiyosunuz yine
  • yani şarkıya ritim tutup hızlıca oynatabiliyorum ikisini de çok komik bi şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

yani şarkıya ritim tutup hızlıca oynatabiliyorum ikisini de çok komik bi şekilde

Bende sag kasimi bagimsiz bi sekilde oynatabiliyorum ama sol kasimi oynatamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumu nasıl kanatabilirim?
    15 yıl önce açıldı
    Burnumu Çarptım Acıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

yani şarkıya ritim tutup hızlıca oynatabiliyorum ikisini de çok komik bi şekilde

Bende sag kasimi bagimsiz bi sekilde oynatabiliyorum ama sol kasimi oynatamiyorum

hayır benimkiler bağımsızlığını ilan etmiş zaten ikisi birden hızlıca ayrı ayrı her şekilde oynatabiliyorum.hocam meksika dalgası bile yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir

/>

• Biri dünyanın en ilginç yeteneği videosunu koyabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende benim dalgayla surf yapabiliyorum mesela
  • bekleyin la video çekebilirim eğer eve gidersem.ciddiyim oynatabiliyorum ya sen söyle bari la
  • Yetenek sizsinizde bir elemanda kaşlarını oynatıyordu.Dansçı onun videosunu bulabilen var mı?
    Buldum
    42.saniyeden itibaren.
    http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/bayram-mutlunun-dans-gosterisi/4156#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 20 Aralık 2013; 13:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir

/>

Tr de olsa adamin üzerine sürerler

• quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Yetenek sizsinizde bir elemanda kaşlarını oynatıyordu.Dansçı onun videosunu bulabilen var mı?
    Buldum
    42.saniyeden itibaren.
    http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/bayram-mutlunun-dans-gosterisi/4156#

yemin ediyorum şarkı ritmine göre yaparken daha hızlı yapıyorum skrillex şarkılarına ritim tutunca çok daha güzel oluyo bundan

• ben meksika dalgası yapabiliyorum.
  • quote:

quote:

Yetenek sizsinizde bir elemanda kaşlarını oynatıyordu.Dansçı onun videosunu bulabilen var mı?
    Buldum
    42.saniyeden itibaren.

yemin ediyorum şarkı ritmine göre yaparken daha hızlı yapıyorum skrillex şarkılarına ritim tutunca çok daha güzel oluyo bundan

Kaşlarını videoya çeksene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 20 Aralık 2013; 13:22:55 >

• quote:

quote:

quote:

Buldum
    42.saniyeden itibaren.

Kaşlarını videoya çeksene.

eve gidersem çekicem

• quote:

bekleyin la video çekebilirim eğer eve gidersem.ciddiyim oynatabiliyorum ya sen söyle bari la

Arkadaş her iki kaşınıistediği gibi oynatabiliyor, bende böğürebiliyorum

• Bende iki kaşımı istediğim gibi oynatabiliyorum meksika dalgası vb. yapabiliyorum ritim tutabiliyorum eğlenceli oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.