Şimdi Ara

Kaslarımı nasıl çalıştırmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım. 1,78 boyundayım ve kilom 60. aktif olarak futbol ile uğraşıyorum. ayak kaslarım güçlü olmasına rağmen vücudumun üst kaslarında özellikle kol kaslarımda eksiklik olduğunu düşünüyorum. 5kglik 2 tane dambıl aldım. Bu dambıllarla evde kol kaslarımı hızlı ve etkili şekilde nasıl geliştirebilirim ? şimdiden teşekkürler...

bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • geliştiremezsin
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Haklısınız. Sabah kahvaltımı haşlama yumurta. öğleyin kesin karbonhidrat içerikli yiyecekler , akşamda sulu gıdalarla beslensem ve ara öğünlerde meyve suyu tarzı kolarisi yüksek şeyler tüketmem lazım. 5 kilo daha alırsam kas yapmaya başlayabilirim galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle yapıyorum. :D kızlar ortam daha iyi olsun diye bu işlere girdim. yoksa halimden memnunum :D

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

Haklısınız. Sabah kahvaltımı haşlama yumurta. öğleyin kesin karbonhidrat içerikli yiyecekler , akşamda sulu gıdalarla beslensem ve ara öğünlerde meyve suyu tarzı kolarisi yüksek şeyler tüketmem lazım. 5 kilo daha alırsam kas yapmaya başlayabilirim galiba.

Kas yapmaya başlamak için yağlanmak da nerden çıkıyor ? Böyle saçma düşünceler milletin aklına nerden giriyor bilmiyorum ama hep görüyorum önce kilo alıp sonra vücut geliştirmeye başlama laflarını, sen vücut çalışarak kilo alacaksın zaten, kasların gelişecek. Kasları çalıştırmadan aldığın kilo yağ ve su olur.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

Haklısınız. Sabah kahvaltımı haşlama yumurta. öğleyin kesin karbonhidrat içerikli yiyecekler , akşamda sulu gıdalarla beslensem ve ara öğünlerde meyve suyu tarzı kolarisi yüksek şeyler tüketmem lazım. 5 kilo daha alırsam kas yapmaya başlayabilirim galiba.

Kas yapmaya başlamak için yağlanmak da nerden çıkıyor ? Böyle saçma düşünceler milletin aklına nerden giriyor bilmiyorum ama hep görüyorum önce kilo alıp sonra vücut geliştirmeye başlama laflarını, sen vücut çalışarak kilo alacaksın zaten, kasların gelişecek. Kasları çalıştırmadan aldığın kilo yağ ve su olur.

kardeşim çok sağol. Çok mantıklı yorum yaptın.

• Merhaba Kol kası konusundahttp://www.vucutgelistirmetv.com/kategori/kas-gruplari/kol-egzersizleri-video bu linkten uzman görüşlerin yorumlarını Türkçe altyazı olarak izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhantr -- 11 Aralık 2013; 17:57:02 >

Orijinalden alıntı: erhantr

Merhaba Kol kası konusundahttp://www.vucutgelistirmetv.com/kategori/kas-gruplari/kol-egzersizleri-video bu linkten uzman görüşlerin yorumlarını Türkçe altyazı olarak izleyebilirsin.

teşekkür ederim...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.