Şimdi Ara

KASKODAN ANAHTAR DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim arabanın aahtarının uzaktan kumandası bozuldu servis 600 tl istiyor yeni anahtar için çoğu ustaya götürdüm kod vs girdiler ama yinede uzaktan kumanda çalışmıyor
    groupama kaskom var poliçede yazıyor ama nasıl bir işlem yapmalıyım servise gittim anlaşmamış yok diyor groupamayla daha önce başına gelen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi
    edit:anlaşmalı servisi aradım sadece anahtar yapılarmış uzaktan kumandasını vermiyorlaar bununda yapılması lazım değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 8 Haziran 2013; 11:19:25 >

• Hiç kasko falan uğraşma benim bi tanıdıgım vardı hurdacıdan aynı model arabanın kumandasını alıp kodlarını ayarlattı sadece 50 tl ye iş tamam bence işin adamını bulman gerekiyor
  • Tutanaksız ( karşı tarafsız , çarpıp kaçmalar yada kendinizin vurduğu vuruklar falan )durumlarda anlaşma olmadığında tutarı siz ödüyorsunuz sonradan şirketten hesabınıza yatıyor ama anahtarda da böylemidir bilemem
  • Kasko anahtar kaybolduğunda devreye giriyor ama bozulduğunda girer mi bilmiyorum. Ben daha önceki aracımda bozulan anahtarımı kaybettim diye servise gittim yedek anahtarla ve bütün masrafları kasko 1000TL'ye kadar karşılıyordu, yani cebimden para çıkmadı. Kaskonuzu arayıp anahtarınızı kaybettiğinizi ve anlaşmalı olarak nerde yaptırabileceğinizi sorun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

Kasko anahtar kaybolduğunda devreye giriyor ama bozulduğunda girer mi bilmiyorum. Ben daha önceki aracımda bozulan anahtarımı kaybettim diye servise gittim yedek anahtarla ve bütün masrafları kasko 1000TL'ye kadar karşılıyordu, yani cebimden para çıkmadı. Kaskonuzu arayıp anahtarınızı kaybettiğinizi ve anlaşmalı olarak nerde yaptırabileceğinizi sorun derim.

teşekkürler hocam arayıp sorucam
    peki sizden hangi evrakları istemişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 8 Haziran 2013; 11:00:01 >
  • Anahtarı yere düşürdüm, yoldan geçen araba üzerinden geçti gitti deyin kasko ödesin tabi anahtarın üzerinden arabayla geçmeniz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

Kasko anahtar kaybolduğunda devreye giriyor ama bozulduğunda girer mi bilmiyorum. Ben daha önceki aracımda bozulan anahtarımı kaybettim diye servise gittim yedek anahtarla ve bütün masrafları kasko 1000TL'ye kadar karşılıyordu, yani cebimden para çıkmadı. Kaskonuzu arayıp anahtarınızı kaybettiğinizi ve anlaşmalı olarak nerde yaptırabileceğinizi sorun derim.

teşekkürler hocam arayıp sorucam
    peki sizden hangi evrakları istemişlerdi

Evrak olarak bir şey hatırlamıyorum üstünden 3 sene geçti çünkü :) Ama öyle standard dışı bir şey olsa hatırlardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ
    5 yıl önce açıldı
    Kaskodan cam değişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de yedek anahtarı kaybettim anahtarsız olanı kaskom grupama, yedek anahtarı da karsılarlar mı acaba.
    evde biryerlerde diye dusunuyordum sabahtan beri aradım bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.