Bildirim
kasko yenileme - hasarsızlık indirimi yansımaması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mini onarım zaten hasarsızlığı etkilemez, ben de sigortacıyım ama elementer alanında bilgim yok. Acentenize veya call center'ı arayarak sormanız lazım. -
sanırım ara vermişsiniz.1 yıl ara verdiğiniz zaman sistem sizi en üst tabana çıkarıyor ve hiç bir indirim şansınız kalmıyor.
en azından bende böyleydi bilemiyorum başına başka olay gelen varmı tecrübe anlamında aklıma gelen bu.. -
ara verdim ama 5 ay oldu, tam dolmamış bile olabilir 5 ay. ki ben kaskonun bittiği günde bakmıştım yine yansımıyordu bu indirim.quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
sanırım ara vermişsiniz.1 yıl ara verdiğiniz zaman sistem sizi en üst tabana çıkarıyor ve hiç bir indirim şansınız kalmıyor.
en azından bende böyleydi bilemiyorum başına başka olay gelen varmı tecrübe anlamında aklıma gelen bu..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X