Şimdi Ara

Kasko paramı ödemedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Poliçeme baktım hırsızlık teminati var poliste hırsızlık diye tutanak tuttu ama onlar kabul etmediler doğuş_83 arkadaşım. 170 ytl verdim anahtara paradan ziyade tavır hiç açıklama yok ödemeyeceğiz diyolar

hırsızlık teminatı ile anahtar kayb farklı şeylerdir kardeş,kilit sistemi teminatı veya anahtar kaybı teminatı olması gerekir varmı bunlar?
  • ozzy arkadaşım aslında o cafede kamera sistemi olması lazım ama ne yazık ki yoktu anahtar kaybolacak bir konumda da değil orda. Benim zaten direk kasko ve polisi aradım hatta ordan ayrılmayın dediler ama heralde anahtara çalan hırsız beklemez dedik neler duyuyoruz. Acentadaki kişi "servise götürün hırsızlık için polis tutanak tutsun yeterli" dediler ondan sonra çıktı bu olaylar yok servisle anlaşmalı değillermiş siz ödeyin bir hafta içinde yatıracağız dediler parayı hesabınıza sonra 1.5 ay geçti neredeyse, para ödemiyoruz size deyip kestirip attılar. doğuş arkadaşım " anahtar çalınması durumunda 700 ytlye kadar teminat altındadır" diyor. Hatta olayın komiği bana kasko tüm kilit sistemi değişsin dedi ben ailemin olduğu şehirdeyim zaten orda artık yaşamıyorum diye sadece anahtar kodu değişsin yeter dedim ki iyiki demişim yoksa bunlar bana ödetecekmiş artık iki anhtar340 artı 300-400 sistemin değişmesine alsalar yıllık kasko parası... Ben kasko biterken arayıp yenilememi istiyolar onu bekliyorum ne yüzle arıyolarsa bi de o sıralar çok kibarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: garantiteklif.com

Kasko firmalarının çoğu artık para ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Geçen sende ben bi kaza yaptım araç pert oldu yazıları falan yolladılar hurda değeri ile ilgili imzaladım yolladım sonra birden haber geldi hasarınızı ödemiyoruz diye. Nedenini sordum nedenini söyleyemeyiz dediler ve söylemedilerde. Bende mahkemeye verdim inanır mısın delil bile sunamadılar bu aralar mahkeme bitecek faizi ile birlikte parayı alacam üstünede beni mağdur ettiler diye tazminat davası açacağım. Sende arkadaşım mahkeme aç kazanırsın. Bu kasko şirketlerine dur demenin zamanı geldide geçiyor bile ali kıran baş kesen gibi davranmaya başladılar...

Allah kazasız belasız araba sürmek nasib etsin. böyle durumlar da bazen kaçınılmaz oluyor
    hep kendi menfaatlerini düşünüyor bu kasko firmaları. en iyi çözümün mahkeme yolu olacağına inanıyorum.
    tekrar tekrar Allah kazasız belasız araç kullanmak nasib etsin.
    BU ARKADAşı da ayrıca tebrik ediyorum. hakkını sonuna kadar arıyor. bizimle de paylaştığı için teşekkür ediyorum.

• Ona ödeme yapamıyoruz,buna ödeme yapamıyoruz.Ama kasko ödemelerinizi itina ile tahsil ediyoruz.
    Kaskonun ne anlamı kaldı ki şimdi?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.