Şimdi Ara

Kasko paramı ödemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kafede otururken arabanın anahtarının koyduğum yerde olmadığını gördüm etrafı aradık ve bulamadık biri çalmıştır diye arabamın başına gittim polis çağırdım ve hırsızlık tutanağı tutuldu sonra servise gidip yeni anhtar istedim anahtar gelince kaskom o servisle anlaşmalı olmadığını parayı benim ödememi ve onların birkaç güne hesabıma parayı yatıracakları güvencesini aldım(öyle sandım) orda da çıkışmıştım zaten arabada 10 bin ytl hasar olsa bana onu mu ödeteceksiniz diye neyse o kadar aradım 1.5 ay geçti beni aradılar "incelendi bu olay hırsızlığa girmez! ödeme yapmıyoruz" diye arama ücretim daha fazla tuttu belki ama bir müşteri kaybettiler böylece. Polid tutanağına rağmen hırsızlık değil diyebilirler mi?

• Kasko firmalarının çoğu artık para ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Geçen sende ben bi kaza yaptım araç pert oldu yazıları falan yolladılar hurda değeri ile ilgili imzaladım yolladım sonra birden haber geldi hasarınızı ödemiyoruz diye. Nedenini sordum nedenini söyleyemeyiz dediler ve söylemedilerde. Bende mahkemeye verdim inanır mısın delil bile sunamadılar bu aralar mahkeme bitecek faizi ile birlikte parayı alacam üstünede beni mağdur ettiler diye tazminat davası açacağım. Sende arkadaşım mahkeme aç kazanırsın. Bu kasko şirketlerine dur demenin zamanı geldide geçiyor bile ali kıran baş kesen gibi davranmaya başladılar...

ALKOLSÜZKEN YOLU NET GÖRÜRSÜNÜZ. YAŞAMI DA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Kasko yaptırırken aslında hiç dikkat etmiyoruz ama. Sahip olduğumuz aracın servisiyle anlaşmasının olup olmadığı önemli.

olay cok ilginc... kesinlikle size katiliyorum.. aracinizin markasi olan servislerle anlasmalarinin olup olmadigi cok onemli

BMW ACS 5 Sport
  • herşey kaskocu ile aradanki muhattaplığa bakar gerekince ona göre tutanak düzenlenir paranı alırsın gerekirse neyse o olur
  • polis zaten hırsızlık diye rapor tuttu. Bide kaskodaki adam "Anahtarın yedeği varsa boşver hiç çıkartma" diyor. Bende dedim ki"peki ileride araba çalınırsa siz 2 anahtarıda istemiyomusunuz?" yüzsüz yüzsüz evet diyo

Anlaşmalrı vardı iptal etmişler dava dışı alam imkanımız yok mu acaba

Orjinalden alıntı: garantiteklif.com

Kasko firmalarının çoğu artık para ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Geçen sende ben bi kaza yaptım araç pert oldu yazıları falan yolladılar hurda değeri ile ilgili imzaladım yolladım sonra birden haber geldi hasarınızı ödemiyoruz diye. Nedenini sordum nedenini söyleyemeyiz dediler ve söylemedilerde. Bende mahkemeye verdim inanır mısın delil bile sunamadılar bu aralar mahkeme bitecek faizi ile birlikte parayı alacam üstünede beni mağdur ettiler diye tazminat davası açacağım. Sende arkadaşım mahkeme aç kazanırsın. Bu kasko şirketlerine dur demenin zamanı geldide geçiyor bile ali kıran baş kesen gibi davranmaya başladılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasko şirketleri size fiyat teklifi sunarken şirin görünmek adına bir sürü indirim yapıyorlar daha sonra da bu tür olaylarda asıl yüzleri ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar kaskodan en az 3-4 kez hasar tazminatı aldım ve hiçbirinde sorun çıkmadı. Kaskomu yaptırırken 200-300 YTL ucuzuna kapılmam şirketim en fazla fiyatıda bildirse yine ona yaptırırım. Şimdiye kadar da beni hiç yanıltmadı. Bu arada Acenta da çok önemli, ilgili ve bilgili bir acentanız varsa hiç sorun yaşamıyorsunuz.

Benimde bir sigorta firması ile sorunum var lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun.Kısaca olayı anlatayım.Turistik bir törede araç kiralama firmam var bir türk müşteri sabah saatlerinde benden araç kiraladı kontrat yaptık.Bu şahıs antalyaya yola çıkmadan önce hiç tanımadığım ve kontratta kaydı olmayan bir kişiyi araca alarak antalyaya gitmiş.Burada aşırı derecede alkol alarak yola çıkmışlar ve gece yarısı kaza yapmışlar.Bizden aracı kiralayan yaralandı yanına aldığı ve bizim hiç tanımadığımız arkadaşı öldü.İki şahıstata alkol var.Kasko paramızı ödemedi bu doğal alkol var.Fakat enterasan olay trafik sigortası ölen kişinin ailesine 19.000 ytl ödemiş,ve daha sonra bu ödeme bize rücu edilerek bizim ödememiz isteniyor.Ölen şahsı hiç tanımıyoruz.şuan sigorta firması bize dava açtı.ayrıca bu kaza ile ilgili bizden aracı kiralayn kişi ve ölen kişinin ailesi arasında dava devam ediyor.davanın konusu ise aracı kirayan kişinin ifadelerinde ölen kişinin aracı kullandığı ve kendisinin yan koltukta uyuduğu ve gözlerini hastanede açtığı.Yani doğal olarak aracı kullanan daha tespit edilmeden dava sonuçlanmadan para ödenmiş.Bilgisi olan lütfen bana yardımcı olsun.Ben bu ülkede yasaları anlıyamıyorum.Biz niye sigorta yaptırırız korunmak için parayı biz ödeyeceksek neden sigorta yaptırıyoruz salakmıyız acaba?Teşekkürler

• Kasko yaptırtığınız firmanın acentesi çok yakın tanıdığınız olsun o zaman genel müdürlükle o muhatap olduğu için hakkınız sizin kadar hassiyetle arar.

Orjinalden alıntı: Harleybest

Selam arkadaşlar..

Benimde bir sigorta firması ile sorunum var lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun.Kısaca olayı anlatayım.Turistik bir törede araç kiralama firmam var bir türk müşteri sabah saatlerinde benden araç kiraladı kontrat yaptık.Bu şahıs antalyaya yola çıkmadan önce hiç tanımadığım ve kontratta kaydı olmayan bir kişiyi araca alarak antalyaya gitmiş.Burada aşırı derecede alkol alarak yola çıkmışlar ve gece yarısı kaza yapmışlar.Bizden aracı kiralayan yaralandı yanına aldığı ve bizim hiç tanımadığımız arkadaşı öldü.İki şahıstata alkol var.Kasko paramızı ödemedi bu doğal alkol var.Fakat enterasan olay trafik sigortası ölen kişinin ailesine 19.000 ytl ödemiş,ve daha sonra bu ödeme bize rücu edilerek bizim ödememiz isteniyor.Ölen şahsı hiç tanımıyoruz.şuan sigorta firması bize dava açtı.ayrıca bu kaza ile ilgili bizden aracı kiralayn kişi ve ölen kişinin ailesi arasında dava devam ediyor.davanın konusu ise aracı kirayan kişinin ifadelerinde ölen kişinin aracı kullandığı ve kendisinin yan koltukta uyuduğu ve gözlerini hastanede açtığı.Yani doğal olarak aracı kullanan daha tespit edilmeden dava sonuçlanmadan para ödenmiş.Bilgisi olan lütfen bana yardımcı olsun.Ben bu ülkede yasaları anlıyamıyorum.Biz niye sigorta yaptırırız korunmak için parayı biz ödeyeceksek neden sigorta yaptırıyoruz salakmıyız acaba?Teşekkürler

sen bu sorunun cavbını burdan bulamazsın bu biraz hukuki bir iş gibi geldi bana bence bir avukata danışsan daha iyi olur

• quote:

Selam arkadaşlar..

neler duyuyoruz yaa geçmiş olsun dostum bu işi iyi bilen bi acenta seni yönlendirir sanırım bu arada kendi acentan ne diyor bu konuda

• quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Bir kafede otururken arabanın anahtarının koyduğum yerde olmadığını gördüm etrafı aradık ve bulamadık biri çalmıştır diye arabamın başına gittim polis çağırdım ve hırsızlık tutanağı tutuldu sonra servise gidip yeni anhtar istedim anahtar gelince kaskom o servisle anlaşmalı olmadığını parayı benim ödememi ve onların birkaç güne hesabıma parayı yatıracakları güvencesini aldım(öyle sandım) orda da çıkışmıştım zaten arabada 10 bin ytl hasar olsa bana onu mu ödeteceksiniz diye neyse o kadar aradım 1.5 ay geçti beni aradılar "incelendi bu olay hırsızlığa girmez! ödeme yapmıyoruz" diye arama ücretim daha fazla tuttu belki ama bir müşteri kaybettiler böylece. Polid tutanağına rağmen hırsızlık değil diyebilirler mi?

policenizde anahtar kaybı teminatı olmayabilir hangi sirketten kaskonuz ? ,çünkü her şirkette anahtar kaybı teminatı yok

• alırken herşeyi bizden derler sonra ..bye :E:D
  • Poliçeme baktım hırsızlık teminati var poliste hırsızlık diye tutanak tuttu ama onlar kabul etmediler doğuş_83 arkadaşım. 170 ytl verdim anahtara paradan ziyade tavır hiç açıklama yok ödemeyeceğiz diyolar
  • quote:

Selam arkadaşlar..

hocam işler karışmış, sanırım bir avukat tutmalısın. Ama gördüğüm kadarı ile sizde bir suç yok. Adamı takip edecek haliniz yok ya.

• kasko nun kendine göre sebepleri vardır.Cafede otururken anahtar kayboldu ve müşteri kendini sağlama almak için birdaha anahtar çıkarttı sonra arabam çalındı bu anahtarları buda polis raporu hadi bana paramı ödeyin dedi.Kasko şirketi olaya dimdirek bu açıdan bakınca kendi açısından haklı diye düşünüyorum.Neticede ortada polis raporu var fakat böyle bir olayı bildirip birkaç görgü tanığı gösteren herkese rapor verebilir polis.
    Burada sizin kararlılığınız önemli dava açmanızı bekliyor kasko şirketi.Sizin inandırıcılığınıza ve haklılığınıza ozaman inanacaklardır.Düşünsenize arkadaş dava açmadan olayı bildirdi ve kasko şirketi tamam dedi ödemeyi yaptı.Arkadaş belki biraz dalgın bir dönem geçiriyor ve anahtarı birdaha kaptırdı ve kaskodan fazla geçmeden birdaha talepte bulundu.Oyuncağa döner iş.
    Bence adamlar sizi biraz uğraştırmakta haklılar.Dava açılmayı bekler o iş.

Since 2002 - Ozzy

• Benim kasko İsviçre Sigortadan acente de arkadaşım,daha önce başımdan kaza geçtiği için arkadaşıma özellikle ve de defalarca belirtmiştim kaskom olası bütün riskleri kapsasın diye sonra ufak bir kaza daha geçirdim ama ne oldu,50 YTL fazla pirim vermiyeyim diye kiralık araç seçeneğini işaretlememiş ve ben bu arada 100 YTL taksi parası verdim,bu sene de anahtar kaybı seçeneğini işaretlememiş (sizde de böyle bir durum olabilir mi?) yine 50 YTL civarında bir pirim için, sözde beni düşünüyor ama ben de dalgın bir insanımdır anahtarı kaybedebilirim.Yani arkadaşlar bazen telefonla bile kaskomuzu yaptırıyoruz ama aslında poliçeyi çok dikkatli oluşturmak gerekli,arkadaşımla bile yaparken zarara uğrayabiliyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.