Şimdi Ara

KASKO ÖNERİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla bugün radyo da duydum. koç allianz da %25 indirim bizden falan diyordu. karşında muhatap arıyorsan koç allianz derim fakat şöyle bir durum var.bir önceki kaskon koç allianz sa yapma derim.başka bir alternatif dene daha ucuz aynı imkanlara sahip aynı ayar da vardır illaki.biraz karışık oldu değil mi?

    şöyle izah edeyim.2007 model focus sahibiyim.ilk kaskomu koç allianz dan yaptım.süre bitince gittim tekrar dan koç a.bana full 1250 fiyat çıkadılar( hasarsızlık indirimi ile) kızdım.çünkü sıfır araca da aşağı yukarı aynı fiyatı ödemiştim.diğer firmalara baktım nerdeyse yarı yarıya denilebilecek fiyatlar.700-800 arası ve full.bunu verende öyle boş firma değil.axa oyak ve ışık sigortadan almıştım.nedeni ni hem koç allianz çalışanından, hemde diğer şirket çalışanlarından aldım. nedeni şuymuş;Koç allianz a göre kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini gören zaten bir başkasına gerek duymadan yeniler mantığı.eski müşterisine indirim yok.axa oyak veya ışık sigortanın aşağı yukarı aynı şartlardaki bu aşırı düşük fiyat politikası da, bakıyorlar bir önceki kasko firmana bu adam koç allianz da bunu kendi firmama çekmem için bir şeylerden feragat etmeliyim.basıyor indirimi.cazip hale getirip seni kendine çekince bir daha ki seneye kaymağını ben yerim diye düşünüyor.ve tüm sigorta şirketleri aynı mantığı yürütüyor içten içe.

    Beni sorcak olursanız.gittim yine koç allianz yaptım.merkez şubesinden bir aradaş tanıdık buldum kafa göz pazarlık üç aşağı beş yukarısına razı olduk. benide cezbeden autoking muhabbetiydi.araba da siyah olduğundan yolum çok düşer diyordum.oda senelik 4 parça yer için sadece geçerliymiş.ilk gittiğimde tırnak ucu kadar yere bile kota doldurunca ondan da soğudum.bir daha ki sene kesinlikle değiştirmei düşünüyorum.ne de olsa vereceğim fark ile onları zaten ben de yaptırabilirdim sanayi de herhangi bir ustaya.




  • Koç allinaz'a günahımöı bile sigortalatmam artık.,
    Eşime sağlık sigortası yaptırmıştım.Dah öncede ailemin güvencesi sigortasıda vardı.Yani çift sigorta devamö ediyorsdu.
    Kızımıda ekletmiştim.NEyse birkaç sene böyle devam etti.Sonra doğum oldu ve oğlumu otomatik sigortalamadılar.Beklediler 15 gün
    doğumsal sorun olmazsa sonra sigortalayacakmış.Sonraki seneler de oluşacak doğumsal sorunlarda
    sigorta kapsamında olmayacaktı...sonra bir olay oldu ve sigortayla girdik birbirimize.
    Meğer Yapı kredi de doğuştan sigortalı oluyormuş bebek .Üstelik prim ödemeden.Takii yenileme zamanına kadar.
    Çocukta doğumsal sorun olsa hemen sigorta kapsamındaolacaktı yani.
    Neyse kızdım yenileme yaptırmadım.
  • Ben bugün arabamı Koç Allianz ile poliçe yeniledim. 790 lira. Araç bedeli 45.950. 2008 mondeo trend. %30 hasarsızlık indirimi var.

    Aklınızda bulunsun eğer hasarsızlık indiriminiz yoksa ilk yıl muafiyetli sigorta yaptırın. Bunun anlamı belli bir meblağa kadar olan hasarları ödemeyeceğidir. Yani arabanızın teminat tutarı 30 bin lira ise, hasar oluştuğunda ilk 600 liralık kısmını ödemez. Sık sık cam hasarınız yada ufak tefen hasarlarda hemen yaptırmak gibi bir takıntınız varsa bu pek işe yaramaz. Ama bu tip şeylerle karşılaşmıyorsanız, primlerin normal kaskoya göre %20-25 oranıdna daha düşük olur. Başka bir deyiş ile 1000 lira vereceğiniz poliçeye 750-800 lira falan vermeniz demektir. İlk yılın sonunda gene %30 hasarsızlık indiriminizi alıp normal kaskoya geçersiniz.
  • merruse ''muafiyetli sigorta''yı her şirketten yaptırabilir miyim? yoksa koç allianza özel bi durum mu? bunu araştırıcam,ufak tefek durumlarda kaskoyu kullanmak gibi bi durumum yok,zaten yalnızca bi kez kullandım,teşekkürler.
  • Her sigortada var o tip poliçe..
  • Bugune kadar hiçbir müşterimize muafiyetli kasko yapmadık,tavsiyede etmedik. Hasarın tamamını alamadıktan sonra kaskonun bir esprisi olmaz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: zooropa

    merruse ''muafiyetli sigorta''yı her şirketten yaptırabilir miyim? yoksa koç allianza özel bi durum mu? bunu araştırıcam,ufak tefek durumlarda kaskoyu kullanmak gibi bi durumum yok,zaten yalnızca bi kez kullandım,teşekkürler.
  • Poliçe teminatı 45 bin lira.. Ben arabamı çalınmaya, pert olmaya yada ciddi hasarlı kaza riskine karşılık sigortalatıyorum. Hasar durumunda 900 liralık bölümünü ödemiyor. Varsın 45 bin liranın 900 lirasını ödemeyiversin. Bence hiçbir mahsuru yok. Zaten tamponu sürttüm hadi boyatayım modunda biriside değilim. 100-200 lira boya parası vermeyecem diye hasarsızlık indiriminden vazgeçecek kadar denyoda değilim.

    Kaldıki arakadaşın arabası 2004 focus. Teminatı olsa olsa 20 bin lira olsun. Hasar durumunda 400 lirasını ödemeyecekler demektir. 20 bin liranın 400 lirasını ödese ne olur ödemese ne olur? Hesabı gayet basit aslında. O 400 liranın yaklaşık 200 lirasını zaten sizden tahsil ediyorlar. Yani hasar durumunda zararınız 200 lira..

    Ön çamurluğunun sıfırı 70 lira olan arabada muafiyetsiz sigorta kullanmak hasarsızlık indirimi yoksa ya zenginlikle yada sigortacının yanlış yönlendirmesi ile açıklanabilir.

    edit: yazım hataları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merruse -- 5 Ağustos 2008; 22:08:39 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.