Şimdi Ara

kasko'dan Cam değişimi prosedürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni araç aldım.Araç sahibinde iken de kaskolu idi ben aldığımda da kasko yaptırdım, 10-15 gün evvel yaptırdım. Arabanın camında çatlak var ve bayağı ilerlemiş durumda.Şimdi bu kaskoyu yeni yaptırmış olmam ve değişim talep etmem sıkıntıya neden olur mu?
    Değişim için kaskoyu yapan acenta mı yoksa kasko şirketi ile mi muhatap olmam gerekecek.
    Nasıl bir prosedür işliyor.yetkili servisi aradım ve ellerinde aracımın camı olmadığını talep edeceklerini söylediler bende orjinal olanı taktırmam niyetindeyim.yağmur ve far sensörü mevcut camda.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç kimseyle muhattap olmana gerek yok, kasko poliçenin tamamını fotokopi çektir ve yetkili servis git.. aracına, camına ve kasko poliçene baksınlar sana bilgi verirler ve gereğini yaparlar.. umarım ön camın orijinaldir ve kasko poliçende cam krozunda fark çıkmıyordur.. bazı kaskolar camın orijinal değilse kasko dahilinde ücretsiz değişim yapmıyor.. poliçenin nasıl yapıldığına bağlı, kimiside her ne olursa olsun karşılıyor..
  • Doğru düşünmüşsünüz, aracınızda yağmur, far sensörü gibi sensörler mevcut ise camda, orjinal taktırmak en mantıklısı..

Cam değişim talebi yaptırmanız bir sıkıntı yaratmaz kasko açısından..

Kaskolardaki cam değiştirme klozu anlaşmalı cam servislerinde geçerli(Doraglass, şişecem vs gibi).. Yetkili servis ve orjinal cam için fark çıkacaktır..

Kimseyle muhattap olmanıza gerek yok, yetkili servise gidince durumu izah edersiniz ve gerekli dosya açılır.. Sizin kimseyle muhattap olmanıza gerek yok, servis halleder..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cam değişimi (Kasko)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.