Şimdi Ara

kasiyer kızların,dışarıda karizma takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasiyer kıza denk gelince bakıyorum mavi gözlü sarışın manken gibi,adam onu bilerek o şekilde işe almış
    kasada oturmuş boş boş bekliyor,sonra önüne aldıklarımı koyuyorum..oda gülümseyerek hoşgeldiniz diyor( öyle emir almış) sonra tek tek etiketleri okutuyor sonra para vermemi bekliyor para veriyorum
    poşetleri alıp çıkıyorum,başka bir zaman bakıyorum o kız ortalarda gezip reyonları düzeltiyor,bazen şefinden fırça yiyor
    kısacası orada pek karizması yok..ama aynı tarz kızlara sokakta adres sorsak ilgilenmiyorlar,yüzüne bakmıyorlar,dünya onların sanki
    bu nasıl

• Mecburiyetten senin yüzüne bakıyor yoksa ne işi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sokakta her gördüğüne gülücükler mi dağıtıyorsun? seninle ilgilenmek zorunda değil sonuçta, yargılamayada hakkın yok.ayrıca ekmeğini kendisinin kazanması,kendi ayakları üzerinde durması bence gayet havalı ve küçümsenecek hiçbir tarafı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bakarsan uçaktaki hosteslerde hep gülüyor.Ama sokakta herkese karşı öyleler mi? Hayır.

Sen arkandan gidince neler neler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunaSenpai

Sen sokakta her gördüğüne gülücükler mi dağıtıyorsun? seninle ilgilenmek zorunda değil sonuçta, yargılamayada hakkın yok.ayrıca ekmeğini kendisinin kazanması,kendi ayakları üzerinde durması bence gayet havalı ve küçümsenecek hiçbir tarafı yok.

Parası olan bir koca beklerken boş durmayayım demiştir o.
  • Kasiyerlik ve tezgahtarlık yaptım. Olay şu: Evet sana kural ve gereği ve iş adabına uygun davranıp nezaketen ya da değil güleryüzle hoş sözle davranıyorlar. Ancak bu bir süre sonra seni yoruyor. Düşünsene bazı günler 12 saat boyunca gülmek zorundasın. Aklen yoruluyorsun bu durumdan ve git gide dışarıdan daha olumsuz gözükmeye başlıyorsun, eğer bu durumda çok kalırsan da olumsuzluk sadece dış görünümde değil içte de oluyor. Yani hemen kezban, zengin kocaya yamanmaya çalışıyor, burnu havada gibi yorumlar yapmaya gerek yok, çalışma şartlarının getirdiği bir durum.
  • Herkes ekmek derdinde. Ama tabiki Turk kizlarinin genel hali bu malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K

quote:

Orijinalden alıntı: LunaSenpai

Sen sokakta her gördüğüne gülücükler mi dağıtıyorsun? seninle ilgilenmek zorunda değil sonuçta, yargılamayada hakkın yok.ayrıca ekmeğini kendisinin kazanması,kendi ayakları üzerinde durması bence gayet havalı ve küçümsenecek hiçbir tarafı yok.

Parası olan bir koca beklerken boş durmayayım demiştir o.

sen öyle mi yapıyorsun
  • beyler neden hic sehirlerarasi otobuste bayan-muavin hostes yok?

• ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    uzak yol zor zorr nasıl dayansınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Kasiyerlik ve tezgahtarlık yaptım. Olay şu: Evet sana kural ve gereği ve iş adabına uygun davranıp nezaketen ya da değil güleryüzle hoş sözle davranıyorlar. Ancak bu bir süre sonra seni yoruyor. Düşünsene bazı günler 12 saat boyunca gülmek zorundasın. Aklen yoruluyorsun bu durumdan ve git gide dışarıdan daha olumsuz gözükmeye başlıyorsun, eğer bu durumda çok kalırsan da olumsuzluk sadece dış görünümde değil içte de oluyor. Yani hemen kezban, zengin kocaya yamanmaya çalışıyor, burnu havada gibi yorumlar yapmaya gerek yok, çalışma şartlarının getirdiği bir durum.

+1907

Her kız hakkında zengin koca bekliyor vb.demek kötü bişey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancak herşeyimizi kaybettikten sonra özgür olabiliriz
  • İşlerini düzgün yapmaya özen gösteriyorlar.
  • Hobi olarak mı cahilsin yoksa hep mi böylesin?
  • Ne bekliyorsun ? Dışarıda kucağına mı atlasın ?
  • ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    Var ben görmüştüm bi kere
  • Bana hiç öyle gülümseyen kasiyer pek denk gelmedi.Genelde soğuk oluyorlar yada benden kaynaklıdır bilemiyorum..Birde bunların el ele değdirmemeye çalışıp parayı havadan atan çeşitleri var.Bazende attığı parayı denk getiremeyip yerden bizim almamızı bekliyorlar.Türbanlı kasiyerler özellikle yapıyor bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

beyler neden hic sehirlerarasi otobuste bayan-muavin hostes yok?

ankara~ çankırı güven firmasında vardı. 2 saatlik yol zor iş kadın için.

• Yol sorduğunda takmamaları kasiyerlik yapan kızlara mı özgü sadece?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Mecburiyetten senin yüzüne bakıyor yoksa ne işi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.