Şimdi Ara

kasiyer kızı şikayet edebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • markete girdiğimde merhaba diye karşılıyor ben de selam falan vermiyorum, bir şey demiyorum. çıkarken de iyi günler dediğinde yine bir şey demiyorum. bu haliyle tip tip bakıyo imalı şekilde iyi günler diyip elime parayı çarptı falan

neyse asıl benim her gün aldığım bir içeçecek var bu karı geldikten sonra dolaba koyulmamaya başlandı. bilerek yapıyor bence diğer elemanlara söylüyorum tamam abi falan diyolar onlara da emir veriyor herhalde yok. şu an gittim yine yok.

bunu işten falan attırabilir miyim şikayet edip ya da gitsin başka bir şubeye

• unraveling kullanıcısına yanıt
    Allahım ne kadar büyük bir dert. Başka dert vermesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni üzen senin gibilerin aramızda yaşaması. Akıllanmayıp selam verenlerin selamını almamaya devam et senin gibi ler için turnusol kağıdı gibi bir şey bu. Neyse beni de şikayet edip forumdan kovdurtmadan kaçayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekçilerle uğraşmayın. Onlara saygı duyun.

• Adam dünya kendi etrafında dönüyor zannediyor...

• Elinden gelse, Giyotin'e göndereceksin herhalde hocam.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye selam çakmiyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikir hürriyeti olmayan memlekette her turlü düşünceye saygım var. Bu konu sahibi de istediği yorumu yazabilir.

Lakin bu davranış bu uyduruk ülkede sınıf ayrımının gelir adaletsizliğinin ne kadar ayyuka çıktığını gösteriyor.

Parası olan herkes kendi krallığını ilan ediyor. Gemi yürüyorsa .....kmişim gerisini.

Siyasal islam ülkeyi 100 yıl bu açıdan geri götürdü. Lakin islamdan kurtulmak için acı reçeteyide yeni cenerasyonlara içirdi.

Bu açıdan güzel oldu. Ama olan bu dönemde, bunları yaşayanlara oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Haziran 2024; 11:33:20 >
  • Kızı şikayet ettim bu arada 3-4 gündür yoktu çıkarmışlar kızı iyi oldu.

• Arkadaş kızın niye selamını almıyorsun onu anlamadım, biri selamımı almasa ben de uyuz olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.