Şimdi Ara

Kasıtlı bozma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ios 7 de gerek sarj gerekde teması olsun hiç beğenmedim ve nefret derecesine geldi telefonu çok soğuk bir yere koyup sonra onu aldıktan sonra arka cebe koyup otursam yamulurmu ve değişim olurmu

• Ekstra garantin yani kaskon yoksa hiç maceraya girme değiştirmezler.
  • Bunu yapmak için apple storeyi bekliyicem ama belki onlar değiştirir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Bunu yapmak için apple storeyi bekliyicem ama belki onlar değiştirir ?

Sanmıyorum onlarda değişmez her kullanıcı hatasına cihaz değiştirseler adamlar batar.
  • Ama kronik sorun var iphone 5'lerde yani bilerek olsa bile birçok kişide kronik hata olarak var
  • Şarjı cidden berbat o konuda hak veriyorum sana benim cihaz siyah nokta kadar boya atmalarıda var Apple Store açılsa bu gibi hatalardan değişim yapsa direk atıcam kafalarına.
  • Teknik servislerin bizleri kazıklaması ve dolandırması nasıl gayri ahlaki ise müşterinin de bunu yapması o derecede gayri ahlakidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    Bir garip hgs ihlal cezası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soruyu görünce soranı merak ettim :)
  • Haram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ios 7 de gerek sarj gerekde teması olsun hiç beğenmedim ve nefret derecesine geldi telefonu çok soğuk bir yere koyup sonra onu aldıktan sonra arka cebe koyup otursam yamulurmu ve değişim olurmu

Olduda değiştirdiler diyelim. Değişimden gelen telefonda da iOS 7 yüklüyse ?
  • sonra neden ülkemizde garanti sıkıntısı yaşıyor dersiniz ?

bu mantıkla nereye gidiyoruz Allah bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 12 Kasım 2013; 19:46:07 >
  • Değişim kararı çıkarsa not düşerim gönderirken yüklemeyin diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir şansın yok malesef her gelen telefona en son yazılım atılır...
  • quote:

Arkadaşlar ios 7 de gerek sarj gerekde teması olsun hiç beğenmedim ve nefret derecesine geldi telefonu çok soğuk bir yere koyup sonra onu aldıktan sonra arka cebe koyup otursam yamulurmu ve değişim olurmu

Madem İOS 7 yi beğenmedin git telefonu sat. Telefonu değiştirince sana İOS 7 yüklü olmayan bir telefon mu verecekler?!?!! Senin amacın başka ama ne olduğunu çözemedim...

• Ayıp arkadaş gerçekten ios 7 neden beğenilmedi tartışması zevk meselesi ona girmeyeceğim ama uygulamanın artısı eksisi ortada kimse zorla geçirmiyor. Bunları göz ardı edip geçmek sonra beğenmedim sırf eski yazılım için kırsam garantiye versem yaklaşımına anlam vermek mümkün değil. Sonra bizde haklı olarak daha iyi teknik servis daha makul vergiler vs vs diyoruz. İnsanımız böyleyken firmalarda bizi yolunacak tavuk olarak görür tabi

• Adam sırrımı buldu beyler ben illumunatinin başkanıyım apple her telefon değiştikce ben güç kazanıyorum ama buldu yapacak birşey yok

• Ben geçirmedim kardeşim geçirmiş ben okuldaykene birşeyi sorupda söyleyin bari yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy Recep -- 12 Kasım 2013; 21:04:20 >
  • Arkadaş böylesinide ilk defa görüyorum yazık gerçekten böyle davrandığınız sürece birgün acısı çıkar sizden!
  • Çok ayıp

• konuyu açanı ciddi alıp cevap veren var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.