Şimdi Ara

Kasım Geliyor Ama Kombiyi Açmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde ekimin ilk haftasında açardım ama bu sene kasım geldi açmadım açmayı da düşünmüyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. Şu anlık battaniye yeterli oluyor. Sanırım 1-2 hafta sonra yorganla oturmaya başlarım. Aralıktan sonra da yorgan+2 battaniye ile hayatta kalmaya çalışacağım. Türkiye simülasyonunda yaşayan herkese iyi şanslar diliyorum.

• Mitsubishi elektrik klimam var çok tasarruflu tek yaşıyorum klima günde 12 saat gece çalışacak uyurken sıcak olsun evim zaten uyumaya gidiyorum bir onun dışında termosifon var hep açık ve buzdolabı televizyon lamba geçen sene 200-300 arası geliyordu bakalım bu sene kaç gelecek 25 derecede sabit klima 30 a alırsam 300 ü zorluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

25 derecede ısınabiliyor musunuz hocam?

• Burak Holding kullanıcısına yanıt

Sadece salon kapıyı kapatınca ısıtıyor evet Mitsubishi elektrik kalitesi sarsılmaz şu an piyasadaki 10 binden başlıyor fiyatları ucuz klimalar ile bir tutmayin lütfen hem de az yakıyor 25 de dandik klima çalışsa en az 600 getirir İzmir'de yaşıyorum İzmir'in havası eksilere düşmüyor zaten yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 20 Ekim 2021; 17:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.